Şimdi Ara

highpower psu neden ucuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    High Power 1200W 80+ GOLD Astro GD Serisi Tam Modüler Güç Kaynağı (HPJ-1200GD-F14C) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-astro-gd-serisi-1200w-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi.html

TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Seasonic 750W 80+ Bronze M12II-750 Evo Edition Tam Modüler Güç Kaynağı (SEA-M12II-750) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-750w-aktif-pfc-moduler-guc-kaynagi.html

bir şeytanlık var ama çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 16 Ağustos 2019; 16:15:45 >

• Hiçbir şeyden haberin yok yazık sana

Frisby everest vs. üretici bile değil.

Küçümsediğin High power üst segment ürünlerinde Seasonic kalitesindedir. Hiçbir ürünü de dandik değildir. Gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

Bu yazıyı okuyanlara Fsp de tavsiye ederim o da çok kalitelidir.
    Türkçe hiçbir inceleme yapmamasının sebebi hedef kitlenin incelemeleri çok da önemsememesi. Seasonic e tapan entel dantel adamlar için çok önemlidir tabi inceleme.

Siz gelmişsiniz high power a güvenilmez rtx 2080 ti da kullanılmaz diyorsunuz. Komiksiniz başka birşey demiyorum. Zamaninda 20 tane gtx 1070 rig kurdum 2 adet high power platinium 1000 watt ile 1.5 sene boyunca 7/24 açık kaldılar. Defalarca elektrik kesintisi yaşandı ve hiçbir problem olmadı.
    Genelde giriş ve orta seviyelerde F/P psuları var. Bu markayı Everest ve Frisby ile bir tutmak saçmalık. Forumdan bir üye High Power alınmaz demişti. İmzasındaki Thermaltake marka güç kaynağının üreticisinin High Power/Sirtec olduğunun farkında değil. Üst seviye psu'ları da var.

https://www.jonnyguru.com/blog/2014/10/06/high-power-astro-gd-1200w-power-supply/6/
    https://pcper.com/2013/06/high-power-astro-pt-700w-platinum-power-supply-review/6/
    Zamanında high power'ın 600 wattlık, hiçbir verimlilik sertifikası olmayan en düşük modelli ve en ucuz psusunu almıştım, sanırım eco modeliydi, 6 yıl sonra bozuldu.

Bu sefer iyi birşey alim uzun yıllar kullanırım diye full moduler 80 plus silverstone psu aldım 2,5 senede bozuldu.

Tabiki 2 tane psu ile marka kıyası yapmak saçma olur ama benim deneyimim bu şekilde oldu.
  • Ben 750 element modelini kullanıyorum tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: justGlocia

Ben 750 element modelini kullanıyorum tavsiye ederim.
    750 wattın %kaçına kadar güç çektiniz? cızırtı vs var mı?
  • Madnessisme M kullanıcısına yanıt
    Bende element 750 kullanıyorum Nisan ayından itibaren 470w güç çeken bir sistemde cızırtı ısınma ve ses gibi sorunları yok. Teknobiyotikten almıştım fakat firma için pek olumlu yorum yok

High Power bazi urunleri dogrudan Turkiye marketi icin ozel uretiyor. Ek olarak baska ureticilere de fason uretim ile PSU uretiyorlar, yani cok hacimli uretimleri var. Cogunlukla ozellikleri gayet iyi, cok hacimli urettikleri icin tedarikcilerden buyuk ihtimalle daha uygun fiyata tedarik ediyorlardir parcalari. Markete ozel fiyatlandirma da yaptiklari dusunulurse gayet makul fiyatlara satiliyor, tercih edebilirsiniz.

Ek olarak garanti surelerini de hesaba katmak gerekebilir. Seasonic bildigim kadariyla 7 sene civari garanti veriyor. Firma 7 sene garanti verebilmek icin her urun bedeline arizalanma olasiligina bagli bir pay ekliyor aslinda(mali tablolarda garanti karsiligi = warranty provision olarak gorulebilir bunun finansal yansimasi). Yani normalde 2 sene garanti ile satsa 300 liraya satacagi modeli, 7 sene garanti dedigi icin 350 liraya satmasi gerekiyor ki uzun vadede zarar etmesin.
  • Çünkü çöp diyeceğim ama taşa tutarlar burda ağır Frisby-Highpower-Everest fanı esnaf dayılar var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Çünkü çöp diyeceğim ama taşa tutarlar burda ağır Frisby-Highpower-Everest fanı esnaf dayılar var :)
    4 yıldır vs550 kullanıyorum ona da çöp diyenler olmuştu :)
    geçen hafta pcyi 5 gün açık unutup tatile gitmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 16 Ağustos 2019; 16:49:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    High power ile frisby in everestin alakası yok. High Power kaliteli PSU üreten bi marka. Ezbere yazıyosunuz böyle.

• High Power markası sağlamdır. Dünyada 1000W , 1200w için ilk 80+ Gold ve 80+ plat sertifikasını alan ilk firmadır. Rahatlıkla ürünlerini alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Basit bir google aramasi yeterli aslinda;

https://forum.donanimhaber.com/high-power-guc-kaynaklari-coptur-diyorlar--133911505

https://forum.donanimhaber.com/high-power-marka-guvenilir-mi--123327663
    Umrumda değiller açıkcası.
    2007 den beri tier 1 psu kullandim.Şuan Prime Ultra Titanium var. 1900 liraya sistem toplayan adamların bakacağı link onlar.

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Helal super devam hocam. Herkese 1.000 liralik PSU onerelim. Umrunuzda degilse boyle fakir konulara gelip nickinizi kirletmeyin.

Konu sahibi ve diger arkadaslara;
    High Power cok cok uzun suredir piyasada onemli yer sahibi olan ve yeterli kalitede urunleri guzel fiyata sunan bir firmadir ozetle. Ne kadar para o kadar ekmek kavramina gore ucuz modelleri daha az kaliteli, pahali modelleri daha kalitelidir ama sahtekarlik yapipta 3liralik urunu 5liraya pazarlamaya calismaz en azindan.
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:34:0 >
  • Arkadaşıma yanlış hatırlamıyorsam 600 watt 80+ modelini 300 tlye almıştık şubat ayında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka değil model bazlı bakılmalı, ekonomik sınıfı hedef alan her markanın ürünleri diğer ürünlerine göre bozulmaya daha müsaittir.
    Bu arada yukarıda yazan bir arkadaş var, 13 yıldır Frisby FS-5015 5+1 ses sistemi kullanıyorum. Kumandası dahil her şeyi çalışıyor, sadece ledlerin bazısı artık ömürlerini doldurdu.
    bende vs650 kullanıyorum buna da çok çöp diyen olmuştu

• Sorun çikarsa elinde kalir,adami çok uğraştirir teknobiyotik. Zamaninda hakem heyeti ile topladigim bilgisayarin parasini geri almiştim onu bile eksik yatirmislardi zorla parayi aldim. Çok iade aliyorlardir muhtemelen,iadeleri de baskalarina satiyorlardir çöpe atacak halleri yok. İkinci el bir ürüne denk gelmeniz bile muhtemel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 16 Ağustos 2019; 17:39:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

Sorun çikarsa elinde kalir,adami çok uğraştirir teknobiyotik. Zamaninda hakem heyeti ile topladigim bilgisayarin parasini geri almiştim onu bile eksik yatirmislardi zorla parayi aldim. Çok iade aliyorlardir muhtemelen,iadeleri de baskalarina satiyorlardir çöpe atacak halleri yok. İkinci el bir ürüne denk gelmeniz bile muhtemel
    onu biliyorum sadece ornek gosterdim
  • High power 750-B14S modelini aynı siteden 2013'de 150tl'ye almıştım, 6 yıl oldu hiç sıkıntı yaşamadım. Ucuz olan modüler değil zaten, o bile bir fark yaratıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 16 Ağustos 2019; 17:55:3 >
    Site ile ilgili çekincelerin var sanmiştim. Markayi soruyorsan high power bronze element i 1 sene kullandim bir problem cikarmamisti. Almadan önce arastirdim yorumlar olumluydu frisby everest gibi bir marka sanmistim ama onlardan yukarıda olduğu sonucuna varmistim. Fan sesi hic yoktu fakat psu larda olan o klasik cızırtı sesi çikartiyordu. Gerçi ben cizirti yapmayan psu görmedim o yüzden bir şey söyleyemeyeceğim aldigim bütün psu lar cooler master,,high power,thermaltake,corsair,fsp,xigmatek hepsinde cızırtı sesi vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 16 Ağustos 2019; 18:43:30 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.