< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 16 Ağustos 2019; 16:15:45 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 16 Ağustos 2019; 16:15:45 > |
Hiçbir şeyden haberin yok yazık sana
![]() ![]() Frisby everest vs. üretici bile değil. Küçümsediğin High power üst segment ürünlerinde Seasonic kalitesindedir. Hiçbir ürünü de dandik değildir. Gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Bu yazıyı okuyanlara Fsp de tavsiye ederim o da çok kalitelidir. |
Türkçe hiçbir inceleme yapmamasının sebebi hedef kitlenin incelemeleri çok da önemsememesi. Seasonic e tapan entel dantel adamlar için çok önemlidir tabi inceleme.
Siz gelmişsiniz high power a güvenilmez rtx 2080 ti da kullanılmaz diyorsunuz. Komiksiniz başka birşey demiyorum. Zamaninda 20 tane gtx 1070 rig kurdum 2 adet high power platinium 1000 watt ile 1.5 sene boyunca 7/24 açık kaldılar. Defalarca elektrik kesintisi yaşandı ve hiçbir problem olmadı. |
Genelde giriş ve orta seviyelerde F/P psuları var. Bu markayı Everest ve Frisby ile bir tutmak saçmalık. Forumdan bir üye High Power alınmaz demişti. İmzasındaki Thermaltake marka güç kaynağının üreticisinin High Power/Sirtec olduğunun farkında değil.
![]() https://www.jonnyguru.com/blog/2014/10/06/high-power-astro-gd-1200w-power-supply/6/ https://pcper.com/2013/06/high-power-astro-pt-700w-platinum-power-supply-review/6/ |
Highpower 600w'lık psu'yu 2.5 yıldır kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ek olarak çok sessiz. Çalıştığı belli bile olmuyor.
|
Zamanında high power'ın 600 wattlık, hiçbir verimlilik sertifikası olmayan en düşük modelli ve en ucuz psusunu almıştım, sanırım eco modeliydi, 6 yıl sonra bozuldu.
Bu sefer iyi birşey alim uzun yıllar kullanırım diye full moduler 80 plus silverstone psu aldım 2,5 senede bozuldu. Tabiki 2 tane psu ile marka kıyası yapmak saçma olur ama benim deneyimim bu şekilde oldu. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 16 Ağustos 2019; 16:49:34 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:34:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 16 Ağustos 2019; 17:39:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 16 Ağustos 2019; 17:55:3 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 16 Ağustos 2019; 18:43:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |