Şimdi Ara

High Power Astro Lite 750W Gold PSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
5.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • murettep kullanıcısına yanıt
    Yeni psu gelsin, testleri yapılsın, ötmeydi cızırdamaydı gibi sorunlar olmadığını göriyim o vakit eskisinide satışa çıkarırım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Lite modelini araştırdım fakat ne incelemesi var nede içinin resimleri. Genelde firmalar düşük seviyedeki ürünlerin incelemesini yaptırmıyorlar. Ondan pek kaliteli bir şey beklememek lazım,orta seviye tipik sirtec üretimi bir üründür. Gerçi kullanıcılar fan sesi ya da coil whine filan olmadıktan sonra güç kaynağından memnun olamayacakları bir durum yok çünkü ripple vs ölçmek zahmetli bir iş. Sorun olduğundan uzun sürelerden sonra etkisini gösterir. Bunu dışında NEX750G de çok iyi bir ürün değil. P2 ve G2 ye laf söylenemez fakat NEX serisi EVGA nın ilk güç kaynakları .Ondan acemilikleri var biraz.
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolasın. Daha onaylanmış gold sertifikası bile yok ama girdik bakalım bir yola Bütçeyi denkleştirebilsem Seasonic G-750 alacaktım ama malesef elimdeki ıvır zıvırı satınca anca Lite ın parası çıktı. Nedense bu single rail ve gold olayını takmış durumdayım bu ara, yoksa elimdeki psu (Thermaltake Toughpower 750w W0116) kolay kolay su koyacakmış gibi durmuyor. Muhtemelen ben aldıkdan sonra sağda solda incelemesi çıkar, o zaman görücem ne kadar doğru/yanlış bir seçim yaptığımı.
  • Thoughpower 750w'tan geçiş anlamsız olmuş biraz. Hayırlı olsun
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağolsaın hocam. Kağıt üzerinde değerleri güzel ama bakalım ucuz etin haynisimi olcak ne olcak Şöyle bir mantık kurdum ama ne kadar doğrudur bilmem. Seasonic G-750, x-750 inin liteı ise, Astro Lite da Astro GD nin lite dır (ki adamlar direkt lite demişler zaten )
  • Bugün itibariyle psu'mu teslim almış bulunmaktayım. Zaten iyi bir psu kullandığım için farkeden birşey olmadı (en azından benim farketmem çok zor). Gördüğüm artıları kabloları oldukca uzun, kablo düzenlemesi eski psuma göre daha rahat oldu. Seste bir değişme yok yani oldukca sessiz ama biraz daha serin çalışıyor. Psu kasa malzemesi vasat, thermaltake in çok daha iyiydi. Birde kablo düzenini pek sevmedim. 4 adet sata/molex kablosu var. Her kabloda 2 sata bir molex çıkış var. Satalar ayrı, molexler ayrı olsa daha çok hoşuma gidecekti. Onun dışında ne desem boş, elimde performansını, verimliliğini test edecek bir aygıt yok. Çalışıyor mu çalışıyor anasını satıyım


    Edit: Tv kartıyla tv izleyip, her zaman açtığım bir site gezerken ups in yük durumunu gösteren programa göre bir miktar daha az yüke biniyor. Eskide %18 -20 arası iken şimdi %16-18 görünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 17 Eylül 2014; 20:56:54 >




  • Bende bu modeli araştırıyordum aynı marka 750 watt element smart modelini kullanıyorum şuanda kablolar benim modelde 4 adet sata aynı kabloda,molex olanlar farklı kablo bu modelde niye böyle yapmışlar anlamadım renk kodlaması güzel fakat molex ve sataları birleştirmeleri iyi olmamış genel olarak gold verimlilik olsun japon kapasitörler olması bakımından güzel bir ürüne benziyor.Sanırım yeni bir ürün olduğu için pek bir incleme yok belki zamanla incelenir herneyse f/p ürünü denebilir.
  • brev kullanıcısına yanıt
    Bu klansmanda en azında ülkemizde satılan alternatifler olmadığı için çok rahat f/p ürünü denebilir. Gerçi bendeki psu ya özgü birşey olabilir ama ne zaman elektrik bağlantısı olan bir zırıltıyı kasaya söküp taksam (fan gibi) birkaç gün boyunca ilk açılışta start almıyor. Ama sonra düzeliyor.
  • bence fazla vermişsin o paralar verildikçe daha iyi markalar alınabilirdi.

    nasıl memunmusun bari.
  • Ben fazla verdiğimi düşünmüyorum. 300 tl altına gold verimlilikte psu alamıyorsunuz. Şu an için piyasada rakibi yok. Ha yok gold şart değil bronzeda işimi görür derseniz, ben zaten seasonic in ürünlerini öneriyorum. Genel olarak memnunum, birde garantiyi veren firma Akortek olmayaydı iyiydi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat olarak bende sizin gibi düşünüyorum bu fiyata bu ayarda güç kaynağı ülkemizde yok olanların çoğuda 80+Bronze kategorisinde ürünler ve çoğunda japon kapasitör yok.Bakalım ilerleyen zamanlarda uygun bir kampanya denk gelirse bir tane kapmaya çalışıcam geçen ay güzel kampanya vardı ama kaçırdım.Bahsettiğiniz problem ile ilgili bir bilgim yok.

    Güle güle kullanın.
  • brev kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, ben n11 üzerinden aldım. Puan, kampanya falan derken 262 ye geldi. Bir ara hepsiburada da 280 küsüre satılıyordu ama şu an ne durumda bilmiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce üründen sipariş verdim bakalım umarım hayal kırıklığı yaşamam.
  • Ben kullaniyorum gayet verimli ve cok sessiz bir psu dur normal kullanimlarda fan acmaz yukte bile ses duymazsiniz kesinlikle tavsiye ederim.Ben i5 4690K msi 780 ligthining sivi sogutma ve toplamda 5 fanla kullaniyorum daha once fx8350 ve asus 280x ile de kullandim bana misin demedi en agir oyunlarda bile tam yuke hic girmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer baba markaların amazon.com gibi yerlerde f/p ürünü olabilecek, 550-600-750W onlarca ürünü varken Türkiye'ye 2-3 modeli 850W 1000W getirilip, millete fahiş fiyatlarda, amazondan bile daha pahalıya satmasına tepki olarak bu ürünü aldım.
    Gold sertifakalı, japon kapasitörlü, 12v 62.5 A, benim için yeterince sessiz babalar gibi bir ürün. Varsın kasası 10 numara olmasın...

    Bu da 80plus'ın resmi raporu.
    http://www.plugloadsolutions.com/psu_reports/HIGH%20POWER_HPA-750GD-F14S(C)_ECOS%202802_750W_Report.pdf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 25 Ekim 2014; 11:56:58 >




  • Crebain kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım dediklerinizde çok haklısınız. Ülkemizdeki fiyat ve ürün politikası malesef kullanıcı değil satıcı odaklı. Yalnız bu arada verdiğiniz link bu modelin sertifikası değil, sanırım karıştırdınız. Yanlış bilmiyorsam Lite ın hala resmi bir sertifikası yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • brev kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, umarım memnun kalırsınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda yorum yapan arkadaşlar ürünü normal astro ile karıştırmışlar,bu ürün daha yeni çıktı ve astro lite olarak geçiyor ve orijinal astroya göre bazı eksileri var mesela düşük yük altında fanı açmama olayı bunda yok fakat düşük devirde ses yapacağını sanmıyorum ses olayını ürün gelince göreceğiz.Bu ürüne beni asıl yönelten şey uygun fiyatı,80+gold verimliliği ve japon kapasitörleri oldu çünkü ben yoğun kullanıyorum ve elimdeki güç kaynağının yoğun ve uzun vadeli kullanımda yeterseiz gelebileceğini düşündüğüm için bu ürünü seçtim yoksa elimdeki güç kaynağından genel olarak memnundum zaten geçen sene almıştım.Açıkcası başka beğendiğim modeller var fakat cep yakan cinsten 400-500 tl'den aşşağı adam gibi ürün bulmak zor.

    Bu arada siz bir problemden bahsediyordunuz umarım böyle bir problemi yaşamam.Şuan tek kafamı kurcalayan husus bu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: brev

    Yukarıda yorum yapan arkadaşlar ürünü normal astro ile karıştırmışlar,bu ürün daha yeni çıktı ve astro lite olarak geçiyor ve orijinal astroya göre bazı eksileri var mesela düşük yük altında fanı açmama olayı bunda yok fakat düşük devirde ses yapacağını sanmıyorum ses olayını ürün gelince göreceğiz.Bu ürüne beni asıl yönelten şey uygun fiyatı,80+gold verimliliği ve japon kapasitörleri oldu çünkü ben yoğun kullanıyorum ve elimdeki güç kaynağının yoğun ve uzun vadeli kullanımda yeterseiz gelebileceğini düşündüğüm için bu ürünü seçtim yoksa elimdeki güç kaynağından genel olarak memnundum zaten geçen sene almıştım.Açıkcası başka beğendiğim modeller var fakat cep yakan cinsten 400-500 tl'den aşşağı adam gibi ürün bulmak zor.

    Bu arada siz bir problemden bahsediyordunuz umarım böyle bir problemi yaşamam.Şuan tek kafamı kurcalayan husus bu.

    valla arkadaslar almama ramak kalmis durumda bir iki yorum daha yapin en gec yarin isi bitirmeliyim izinliyim....
    gtx670 4gb zotac ekran karti
    i7 2600 3.40 islemci
    z77a-g43 anakart

    bu aletler calisicak kasamdaki halihazirda aericool 85 + plus 750 wat psu var ancak fifa15 0ynarken bazen windivs calismayi durdurdu hatasi aliyirum biraz bilgisi olan distlarim almami onerdi psudandir bu oyun kapanmasi gibisinden bronz psu bakarken bu urun hem gold hem 750 wat tercih edilebilir duruyo.... ama kasa actigimda ilk acilmiyo yazmis arkadas pnu biraz acarsa super olur ...
    acil cevap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evgayi almanizi öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.