Şimdi Ara

High Power Astro Lite 750W Gold PSU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
5.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende biraz araştırınca farkettim kampanya 50 adet ile sınırlışmış aksi düşünülemezdi zaten her yerde ~290+ fiyata satılan ürün bir anda 100 tl düşmesi normal değildir.Yapışın kene gibi!
  • brev kullanıcısına yanıt
    Umarım tek sıkıntıları stok eritmektir, kalite sıkıntısı falan yoktur.
  • Sanmıyorum bazı testler yaptıp 12V kanalı baya stabil diğer ürünlerde daha çok voltaj düşmesi ve ripple olurken bunda neredeyse hiç yoktu,voltaj yerinden oynamadı bile gayet stabil yani.Birde sirtec baya ciddi ve kaliteli PSU üreten bir firma fabrikadaki artıklardan güç kaynağı yapsa bile piyasadaki çoğu güç kaynağı süssü verilmiş teneke kutulara beş basar emin olun.Güç kaynağı piyasası şuan biraz durgun bir cansuyu vermek ve marka model tanıtımı yapmak için böyle bir indirim yapılmış olabilir.Birde ürünün gold sertifikası sanırım hala daha yok.

    Dediğim gibi kampanyalı ürün 50 adet ile sınırlı şimdilik!Kaçırmayın kapın hemen birtane bakıyim kart boşaldıysa bende alayım bir tane.Geeeeelll vatandaşş!!!

     High Power Astro Lite 750W Gold PSU

    Kaçırmayın!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 11 Aralık 2014; 14:45:44 >




  • Sıcak Fırsatlarda görünce aldım bir tane.9 taksit,kargo vs. 211 TL.

    http://forum.donanimhaber.com/m_100291184/tm.htm
  • brev kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, bu cevap içimi rahatlattı. İlk aldığımda biraz sorun yaşamıştım, dedim acaba kalite sorunumu var. Evet ara ara bende kontrol ediyorum ve hala onaylanmış bir sertifikası yok. Birde güvenilir bir site test edip, test sonuçlarını yayınlasa güzel olacak. Alacak bütün arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
  • Detaylı bir incelemeyi bende isterdim doğrusu illaki zayıf noktaları vardır.Çünkü bir inceleme sitesinde normal Astro için bile birkaç ufak/detay olumsuzluklar bulmuşlardı bence önemsiz şeylerdi fakat inceleyen adamın gözüne batmış herneyse ya çokta irdelemenin anlamı yok sonuçta pratik kullanımı etkilemiyorsa ve kullanırken sizi rahatsız etmiyorsa problem yok.Sizin yaşadığınız problemlerin başka sebeplerdende olma ihtimali yüksek!Neyse daha yeni bir ürün %100 şöyledir böyledir demekte hata olur bazen bazı şeyler zamanla ortaya çıkar.İlk etapta bir sorun yok umarım öyle devam eder.Alan herkes güle güle kullansın!


    Bir tane kaptım bakalım haber veren arkadaşa teşekkürler!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 11 Aralık 2014; 14:46:53 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.