Şimdi Ara

High Level Anakart Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eylül 13 den itibaren yeni bir bilgisayar toplamaya başlayacağım.İlk olarak anakart dan başlamak istiyorum ama kafamda bir sürü soru var: X48 chipsetli bir anakart istiyorum 500 ytl lik bir bütcem var anakart için.Sıkıntım ise x48 dd2 model bir anakart (mesela x48 dq6) gibi bir anakart ile dominator serisi ram kiti ve e8400 işlemci düşünüyorum, çoğu kişi ddr3 al dedi.ddr 3 alırsam bu sefer de ram ler benim için biraz pahalı ya gelecek.eğer ddr2 kullanaccağım için x38 yada p45 chipset bir anakart mı kullansam? yada yerime oturup çoğu kullanıcının dediği gibi beklesem mi
    oc de çok tecrübeli değilim ama bu komponentler ile kendimi geliştirmek istiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Teşekkürler...

• Bekle X58 ve Yeni CoreI7 serisi bi makina topla sakın acele etme. Sabret dostum. Sabret az daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanaysel

Bekle X58 ve Yeni CoreI7 serisi bi makina topla sakın acele etme. Sabret dostum. Sabret az daha

İkisinin de oyun için uygun olmadığı gündemde... Bunun içn ne diyeceksin ? Zaten Nehalem (i7) alınası bir işlemci değil, aynı teknolojiler AMD'de var (zaten ilk AMD yapar, her zaman), onun yerine direk AMD alırım her zaman ki gibi...
  • nehalem platforumunu kafamda çok kurcaladım, ilk çıktığında Allahın emri olarak çok pahalı olacak . Alırım almasına da açıkta kama gibi bir durumum olur o yüzden böyle bir karar aldım gibi. gibi gibi...
  • High level ne ola ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hökela

High level ne ola ki

1. yüksek/ileri seviye
    2. çözüm arıyorum, tartışma değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rusty

quote:

Orjinalden alıntı: Hökela

High level ne ola ki

1. yüksek/ileri seviye
    2. çözüm arıyorum, tartışma değil...

Ben tartışmıyorum, eleştiriyorum.

Türkçe forumda, Türkçe başlık zor olmasa gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.