Şimdi Ara

hidrojen yakıt tasarruf sistemi (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.199
Cevap
49
Favori
518.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pleksiler piyasadaki en kaliteli olan pleksidir ben arabamda 1 seneden uzun kullanıyorum daha hiçbişeyini görmedim :) ki Nasıl kullanmadığın bilmediğin şeyin hakkında tuzla buz olur yorumunu kullanabiliyorsun hayret !!! Plaka tasarımında ise tıkanıklık vs. öyle birseyde olmuyor. Sıkıntı yok yola devam. Daha önceden söylediğimiz gibide ucuz maliyetli sistemimizi yakın zamanda sunacağız. Kar oranı %500-600 olmayan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz6577 -- 16 Şubat 2014; 15:18:37 >
  • hadi bakalım forum kaynamaya başladı
  • Daimi takipteyim...

Helecanlı oluyo, yeni yeni mal satma metodları, ah bu pazarlamacılar yok mu :)
  • zıva kullanıcısına yanıt
    NEDENİ AÇIK DEGİLMİ SİSTEM GELİŞTİKÇE REKABET ARTIYOR DAHA ÖNCEDEN STANDART BİR SİSTEM ÜZERİNDE YÜRÜTÜLMEYE ÇALIŞILAN KAYIPLI SİSTEMİN KAYIPLARI KAPANDIKÇA MİLLETİN GÖZÜ AÇILIYOR ŞUNA KANAAT ETTİM TÜRKİYE VATANDAŞI HER BİREYİN B VİTANİM TAKVİYESİNE İHTİYACI VAR :) BENİM GİBİ BİR ENAYİ SİSTEMİ ÜRETİR PROJELENDİRİR PARAGÖZLER KESESİNİ DOLDURMAYA ÇALIŞIR AKLIMA YASİN 21 GELDİ
    Yasin 21 “Sizden hiçbir ücret istemeyen kimselere uyun, onlar hidayete erdirilmiş kimselerdir.”

İLGİLENEN ARKADAŞLAR HERŞEY ÇOK BASİT SİZDE DE BUNLARI KENDİ İMKANLARINIZLA YAPABİLİRSİNİZ

hidrojen yakıt tasarruf sistemi hidrojen yakıt tasarruf sistemi hidrojen yakıt tasarruf sistemi hidrojen yakıt tasarruf sistemi hidrojen yakıt tasarruf sistemi hidrojen yakıt tasarruf sistemi hidrojen yakıt tasarruf sistemi hidrojen yakıt tasarruf sistemi hidrojen yakıt tasarruf sistemi hidrojen yakıt tasarruf sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxialem -- 17 Şubat 2014; 10:16:13 >

• patladigi zaman gorursun hidrojenle saka olamayacagini
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuz3

patladigi zaman gorursun hidrojenle saka olamayacagini

hidrojen depolamanın birçok yöntemi var bana göre ekonomik degil ama aklım şunu söylüyor önce saf hidrojeni üret 250 bar basıncı nasılsa yapmayacaksın ufak basınçta saf hidrojene bişey olmaz yüzde 4 hava ile karışması lazım tehlike olabilmesi için
  • Bunu deneyipte ise yaradigini goren ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basincsiz ortamda da fena patliyor, kendim biliyorum basima is alacaktim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

Bunu deneyipte ise yaradigini goren ?

var ben ............. yalnız diye başlamam lazım ben sistemi kurarken aracı tamamen bu ürettigim gazla kullanmayı düşünüyordum fakat gaz miktarı 1400 cc lik bir motoru çalıştırmak için yetersiz kullanmaya yeni başladım diye bilirim malum havalar soguk ve buz tutuyordu ben alkole vb bişeye para harcamak istemedim ve sitelerde tarif edilen sistemler aynıydı denedim verimsizdi bende yeni şeyler aradım ve kayıpları farkettim sistemimde onları kıstım geçen hafta ise uyguladım

şöyleki motor normal lpg ile çalıştıgında gaz kısılmış vaziyette araç 1. viteste kalkmaya zorlanırken kit açıkken rahatça kalkış yapabiliyor

motor devri sadece lpg ile çalışmada 1300 devir civarı kontagı kapattıgımda anında duruyor hho kiti devreye girdiginde 6 amper gibi bir akım çekiyor kit lpg den bagımsız çalıştırıldıgında 1200 devir civarına düşüyor çekiş artıyor yani lpg kısılması tasarrufu getiriyor öte yandan lpg kapatıldıgında 3 saniye kadar motor sırf ürettigim gazdan çalışıyor ki bu farkı çok net görüyorum

• siz ne diyorsunuz maxialem, kit i taktiktan sonra 3 le kalkis yaptigimi biliyorum (ne kdar sagliksiz olsada)
    ama patladigi zaman oyle bir patliyorki herkes araci lpgli zannediyor
  • normal bir arabyla 3le kalkis yapmayi dena bakalim yapabilecekmisin
    sonra hidrojen bagladiktan sonra dene, aradaki farki gor.
    Ancak oyle bi patliyorki allah kimsenin basina vermesin
  • quote:

normal bir arabyla 3le kalkis yapmayi dena bakalim yapabilecekmisin
    sonra hidrojen bagladiktan sonra dene, aradaki farki gor.
    Ancak oyle bi patliyorki allah kimsenin basina vermesin

hayırlı akşamlar
    patlıyor derken araçtamı patlıyor denemelerdemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Amerikan malıymış. Yahu adamlarda benzin ekmek gibi ucuz hala yakıt tasaruffu için cihaz araştırıyorlar. Bizde 4 lira , protesto bile etmiyoruz.

Allahın izniyle 5 lirayı geçtik
  • aracta patliyor. illa aracta calistirmak zorunda degilsiniz masa ustune de kurabilirsiniz
  • şimdi ciddi ciddi araçları suyla çalıştırmayı başardınız mı ?
  • quote:

aracta patliyor. illa aracta calistirmak zorunda degilsiniz masa ustune de kurabilirsiniz

hidrojen gazını motora nereden verdin merak ettim

patlaması için belirli şartların oluşması lazım buda zaten yüzde 4 oranında oksijen ve hava ile karışması ve sıcaklık yada kıvılcımdır

yoksa sisteminde kaçak yoksa örnegin yanlış baglantı vb ben karbüratörlü araçta deniyorum siop ayarların iyiyse geriye alev atması zor yada motor ısısından alev almasıda

bir diger konu ise güvenlik tedbirleri hem üretilen gazı yıkamak hemde tedbir diye suyun içerisinden gaçiriyorum gazı hemde bildigimiz benzin flitreleri var ondan yani öyle bir tehlike atlatmadım umarım atlatmamda evet hidrojenle içten yanmalı araçlar çalışıyor fakat ben yüzde yüz çalıştırmadım aslında tek pistonlu 2 zamanlı karbüratörlü bir motor bulursam eminimki sadece gazla bile çalışır

• birisi bana evde led ampul yakacak kadar enerji üretebileceğim bir döküman verebilir mi?

ben meraklıyım kendim evde uğraşır bir şeyler yapmaya çalışırım :)
  • SİSTEMİN MONTAJLI VE ÇALIŞIR HALİ KAYIP KAÇAK GİDERİLMİŞ SİSTEM YANİ PLAKALAR CONTALARLA AYRILMAMIŞ TAMAMEN ELEKTROLİZ SIVISININ İÇERİSİNDEDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxialem -- 24 Şubat 2014; 13:31:50 >
  • hidrojeni taktin diyelim sokmesi ayri bir dert
  • :) MONTAJ YERİ BELLİ İSE SIKINTI YOK YARIM SAAT AMA SÖKMESİ 5 DK ANCA SÜRÜYOR :) OYNAMAYA NİYETİ OLMAYAN GELİN YERİM DAR DERMİŞ
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.