Şimdi Ara

hidrojen yakıt tasarruf sistemi (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.199
Cevap
49
Favori
518.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    diyodu silisyum karpit :)

her iki videouyuda izle baya bir yardımcı olacaktır sana bu konuda almanlar süper belge ve birikim bol onlarda

• Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar günlerdir aklıma takılan şu soruyu sizinle paylaşmak istedim hidrojeni üretip neden direk içten yanmalı motorda kullanılmıyorda yakıt pili ile elektrik elde edilip o şekilde bir hareket sağlanıyor direk olarak yakılan hidrojen motorda ne gibi sorun yaratır ve yahut içten yanmalı motora direk gaz verip çalıştırılan motorlar video kanallarında mevcuttu lakin motor bu şekilde ne kadar çalışabilir ? aracın içindeki alternatörle hidroliz edilen hidrojen depolanmadan kullanılamazmı ?
  • Eksi30 kullanıcısına yanıt
    aklınıza takılmış ama keşke bir araştırıp gelseydiniz daha iyi olurdu her iki uygulamada kullanılabilir fakat içten yanmalı motorların verimi düşüktür ve elektrolizle hidrojen uretmek maliyet bakımından pahalıdır bu nedenle alternatif olarak daha az üretilmiş hidrojenle daha çok enerji için yakıt pilleri kullanılır fakat biz burada genelde içten yanmalı motorlara uygulaya bilecegimiz düzenekler yapıyoruz bu konular çok teferuatlı genelde ezberci bir yapımız oldugundan hep birbirimizin izinden gidiyor net sonuca ulaşamıyoruz sıkıntımız bu öncelikle bilgi ardından bu bilgileri degerlendirecek beceri gerekir bilgi internette çok örnek termo dinamik yasalarını bilmeniz lazım enerji ve iş dönüşüm yasalarınıda bilmeniz lazım bir iş yapabilmeniz için işinize yarayacak enerjiden daha fazlasını vermeniz ve kayıplara katlanmanız gerekir işte sıkıntı bu kayıplardır sürekli enerji döngüsü diye bi,şey yok enerji tamam kaybolmaz fakat o pratikte ve kagt üzerinde kalır enerjiyi işimize yarayan forma getirmek içinde enerji harcamamız gerekir bu ise verdigimiz aldıgımızdan çok anlamını taşır
     hidrojen yakıt tasarruf sistemi

• Gelen talepler nedeniyle artık sistemlerimizde kullandığımız tüm malzeleri parça olarakta satışa sunduk. lazer kesim plakalar, contalar, hdpe kapaklar vs.. Kendi sistemini kendi toplamak isteyen arkadaşlar malzemeleri linkten temin edebilirler.

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Hobidunyamiz/Hidrojen-Sistemleri/
  • nihayet yeni sistemim tam olmasada yakıt tasarruf kiti olabilecek tarzda bitti aslında amacım aracı tamamen bu sistemle beslemekti bunun için çok araştırdım fakat imkanlarım elvermedi anca bu kadar yapabildim en başta hho ünite tasarımlarımızı degişmemiz gerektigi kanısına vardım

sistemin son halihttps://www.facebook.com/photo.php?v=10151875269000738

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxialem -- 12 Şubat 2014; 10:35:50 >
  • betelguz B kullanıcısına yanıt
    Gelen Taleplermi ? Yoksa Rekabet oluşsun diyemi ? www.argesale.com dada satışları var.
  • HİDROJEN DEPOLAMA İÇİN GAZLARIN SAF HALDE ÜRETİLMESİ PROJESİ RESMİN KUSURUNA BAKMAYIN ANCA :) ANLAMAYAN SORSUN SÖYLEYEYİM

hidrojen yakıt tasarruf sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxialem -- 13 Şubat 2014; 10:28:10 >
  • snr_silencer kullanıcısına yanıt
    çok yakında dünyanın en iyi sistemi ile piyasaya çıkıyoruz 2009 yılından bu yana AR-GE çalışmalarımız
    olumlu sonuçlara ulaştı takacağımız tüm cihazları sözleşme karşılığı takacağız dünyada hidrojen ve bor elementini
    aynı anda kullanan tek sistemdir hidrojen miktarını istediğimiz oranda artırıp azaltabiliyoruz
    (bunu kullanıcı bile yapabilir)
    dünyanın en iyi sistemi çok yakında piyasada
    piyasada bulunan hidrojen sistemleri ile uzaktan yakından alakası yoktur dijital göstergesi sayesinde üretilen
    hidrojen miktarını görebilme ve ayar yapabilme imkanı
    daha fazla bilgi için çok yakında açılacak internet sitemizin adresini buradan duyuracağım
    HERKESE SAYGILAR
  • Birader 50 kere niye yazdın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidrogenresul H kullanıcısına yanıt
    uydurmayın kardeşim.Eğer doğruysa bile bu söylediğini piyasaya çıkaracak sağlam karakterde insanlar yok ülkemizde.
  • bravesoldier_20 B kullanıcısına yanıt
    uydurma kandırmaca yok birader biz bu işe inandık gönül verdik ve çok ama çok para harcadık bu iş gelişsin vatana millete
    hayırlı bi iş olsun diye ALLAH ın izniyle de bu işi başardık .
    ve biz bu işi kimseyi kandırarak yapmıyoruz isteyene test yapıp tasarrufu ispatlayıp öyle teslim ediyoruz ve şuan piyasaya çıkmış
    değiliz yapmamız gereken son 1-2 test kaldı her testimiz ortalama 3000-5000 km
    5 yılda yaklaşık olarak 80 -100 araçta 1 milyon km den fazla test edilmiştir bu ürün sadece kendi araçlarımda şahsımın kullanmış olduğu
    araçlarda 500 bin km nin üzerinde test edilmiştir
    SAYGILARIMLA @bravesoldier_20
  • Sistem tam olarak ne sunuyor tasarruf güç vs?

• zanaks kullanıcısına yanıt
    sistem motor ömrü yağ ömrü uzama ve beygir ve tork artışı sağlıyor tasarruf oranlarımız genel olarak
    %20-25 aralığında tabi ki
    %15 de kaldığımız durumlarla da karşılaştık .ama bu oranın altını hiç görmedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrogenresul

sistem motor ömrü yağ ömrü uzama ve beygir ve tork artışı sağlıyor tasarruf oranlarımız genel olarak
    %20-25 aralığında tabi ki
    %15 de kaldığımız durumlarla da karşılaştık .ama bu oranın altını hiç görmedik

allah muvaffak etsin

• zanaks kullanıcısına yanıt
    ALLAH razı olsun
  • Bir aralar benim satışları baltalamak isteyen biriside yanlış hatırlamıyorsam çorluda fabrika kurduklarını saf titanyum hücreleri yaptıklarını bikaç aya piyasaya çıkaracaklarını vs... yazmıştıda yazmıştı. Aradan 2 yıl geçti bir daha ses yok. fos çıktılar. Sizin yazıyı görünce o geldi aklıma :) Piyasadakilerle alakası olmayan sisteminizi merak ettim biraz açıklarmısınız.nedir nasıl çalışır. Borla nasıl bir çalışma yaptınız. Siz kimsiniz kimyagermisinizi ? Önce bi kendinizi tanıtın bakalım. Biz yaptık oldu demekle olmuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betelguz -- 16 Şubat 2014; 1:03:19 >
    ekibimizde çok iyi kimya dr ve proflar var isim veremiyorum malasef
    bizim kimsenin işini baltalamaya niyetimiz yok ALLAH herkesin nasibini ayrı ayrı verir .
    ben sizin sisteminizi cyber enerji zannedersem inceledim sizin başarınız satmış olduğunuz oksijen sensör ayarında
    gizli bizim sistemizin özelliği biraz gizli kalsın
    ve ben tüm sistemleri takip ediyorum sizinle aynı yolu izleyen hydrotürk
    sizin kendi sisteminizle karşılaşacağınız tüm sorunları biz 2009 yılında gördük
    ve ayrıca birisine kendisini tanıtmasını istemeden önce sizin kendinizi tanıtmanız gerekiyor değil mi
  • hidrogenresul H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım konunun 1. sayfasına bakarsanız ki bakmamışsınız anlaşılan konu benim ürettiğim sistemi tartışmak üzere açılmış bir konudur. 342 adet mesajımın sanırım 300 civarı bu konuda yazılmıştır. 3-5 sayfa okuyan herkes benim kim olduğumu zaten biliyor.Ayrıca tanıtma gereği duymuyorum.Hydroturk eskiden bizim montaj işlerimizi yapan mustafa beydir. Bize borcu artınca işi bırakıp şimdilerde bizim sistemin benzer ama çok daha kalitesizi bir versiyonunu pazarlamaya çalışan bir kişidir. şuan ne kendisinin nede ürünlerinin bizimle bir alakası yoktur.Kendisine başarılar dilerim.

Siz herşey açık şeffaf diye yazmışsınız her yerde ama şi,mdi diyorsunuzki biraz gizli kalsın.İlginç bir yaklaşım tarzı.Bu yaklaşım tarzınızla kaç kişiyi ürünü kullanmaya ikna edebilirsiniz bilemiyorum. Benim bu forumdaki yazma amacım pazarlama yapmak değil kendi sistemini oluşturmak isteyenlerle bilgi paylaşımı yapmaktır.Konuyu baştan okursanız onlarca sayfa konu hakkında bilgi verdiğimi görebilirsiniz.

Bu arada sistemimizde hiçbir sorunda bulunmamakta.Sorunla karşılaştığımızda nereden çıkardınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz6577

Gelen Taleplermi ? Yoksa Rekabet oluşsun diyemi ? www.argesale.com dada satışları var.

Alemsin arkadaşım. Rekabetmi :)) olmayan ürünlerinizlemi rekabet edeceğiz.Stoğunuzda sadece plaka ve pleksi var.Ayrıca plaka tasarımınızda yanlış olmuş. Kısa bir sürede o plakalar tıkanıp kalır. pleksi kapak ise yıuldabir değişim gerektirir. Artı alkole hiçbir dayanımı yoktur. 1 damla alkol görse buz gibi çatlayıp dağılır. Kışın don durumu olduğunda kullanılamayacak demektir.sizden daha kaliteli malzemeler bekliyoruz...
    sistemin incelikleri burada anlatılmaz ve zamanı değil piyasaya çıkmadan başkaları tarafından kopyalanmasını istemeyiz
    bunu sizde istemezsiniz piyasaya çıktığımız zaman elbette herşeyi açıklayacağız
    herşeyin zamanı var
    en basit örnek bizim aramızda ki fark içine koyduğumuz kimyasal ı biz 35000 ile 50000 km arası koyuyoruz
    daha erken bitmiyor
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.