Şimdi Ara

hidrojen yakıt tasarruf sistemi (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.199
Cevap
49
Favori
518.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı mesajdan 2 tane oldugu için silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıva -- 1 Mayıs 2013; 13:30:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıva

arkadaşlar elektroliz suyu ısınınca verim düşermi

Isınan her maddenin elektrik verimi düşer
  • sayın altıncıyıl
    elektroliz verimi düşermi diye sormuştum
  • Teorik olarak düşmesi gerekir.
  • Peltier çalışmalarından ses çıkmadı?
  • fırsat bulursam sıcak suyla hücre başına 1.5 volta denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıva

fırsat bulursam sıcak suyla hücre başına 1.5 volta denicem

Su ısındıkça verim düşer.
  • ama önceki yaptıklarımızda yüksek anperde su ısınıyordu gaz çıkışıda iyiydi sadece pilakalrın krozyona ugramasına yol açıyordu 10 anperle başlayıp 16 anpere çıkıyordu
  • Selamın aleykum öncelikle burda bilgi baylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum yaklaşık bir aydan beri tüm forumları okudum aklım yatanda oldu yatmayanda aklıma takılan burda işi ticaretini yapan arkadaşlarda madem bu kadar yararlı bir şey neden bunun yazlı garantisini vermiyorsunuz motorunuza bir zararı olmaz diye zarar durumda karşılanacaktır diye benim aracım tsi motora sahip 125 beygir lpg bu araçlarda yuksek sıkıştırma var zaten bu tip araçlardada faydalı tasarruf olurmu olursa % kaç olur ben yapmayı yada hazır alıp takmayı düşünüyorum bu yuzden foruma uye oldum siz ustalarımın bu konuda deneyimlisiniz görüşlerini almak ve uygulamak istiyorum betul gazın sistemi nasıldır istanbuldan biriyle görüştüm bayram bey samimi birine benziyordu telefonda görüştüm bana 500 tl biter dedi ama yazılı garanti vermedi bu arada ben tekirdağ / çerkezköyde ikamet ediyorum burada bu işle uğraşan varsa lutfen irtibata geçelim adım yusuf email adresim yusufsifil@hotmail.com
    saygılarımla
    yusuf

• arkadaşlar bide böyle site buldum sizce yaralımıdır bu
    http://www.yakittasarrufucihazi.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsifil

arkadaşlar bide böyle site buldum sizce yaralımıdır bu
    http://www.yakittasarrufucihazi.com/

:) reklamlarrrrr
  • 30 sayfa yazdık ne olduğunu...

Lakin abi nin Koskocaaa Universitenin öğretim görevlisinden yararlı raporu var, bundan sonra artık biz ne desek boş...

Koşa koşa cihazı takıyorsun. Problem çıkınca ağlamaya buraya GELMİYORSUN...
  • Forumda yazdığım gibi yeniyim fakat kimsenin malının reklamını yapma peşinde değilim lutfen yanlış anlaşılmasın yanlış anlamayın ben burada sizlerden yardım istirham ediyorum ne nedeğildir diye sizlerin kafasına yatan varsa sistem olarak paylaşım yapalım bizler tukueticiyiz sonuçta benzin tuketmektense ticaretini yapılan malzemeyi alıp takmayı yeylerim en azından pahalı benzin yerine kendini amarti eder

LUTFEN HAZIR MALZEME OLARAK BANA TAVSİYE EDECEĞİNİZ NE OLABİLİR

TASARRUF CİHAZI OLARAK
    ARACIM 2010 MODEL 1,4 TSİ -ROMANO MARKA SÜPER SIRALI SİSTEM LPG VAR YENİ TAKILDI YAKLAŞIK 3 AY OLCAK 125 BEYGİR

NOT: ŞU FİRMANIN ŞU CİHAZI İYİ DİYEBİLİRSİNİZ ORNEK YAZCAM AMA REKLAM DİYECEKSİNİZ KORKUYORUM YAZMAYA

İsteyen özelden yazabilir yusufsifil@hotmail.com - 0546 410 3525

SAYGILAR
  • quote:

Forumda yazdığım gibi yeniyim fakat kimsenin malının reklamını yapma peşinde değilim lutfen yanlış anlaşılmasın yanlış anlamayın ben burada sizlerden yardım istirham ediyorum ne nedeğildir diye sizlerin kafasına yatan varsa sistem olarak paylaşım yapalım bizler tukueticiyiz sonuçta benzin tuketmektense ticaretini yapılan malzemeyi alıp takmayı yeylerim en azından pahalı benzin yerine kendini amarti eder

TASARRUF CİHAZI OLARAK
    ARACIM 2010 MODEL 1,4 TSİ -ROMANO MARKA SÜPER SIRALI SİSTEM LPG VAR YENİ TAKILDI YAKLAŞIK 3 AY OLCAK 125 BEYGİR

NOT: ŞU FİRMANIN ŞU CİHAZI İYİ DİYEBİLİRSİNİZ ORNEK YAZCAM AMA REKLAM DİYECEKSİNİZ KORKUYORUM YAZMAYA

SAYGILAR

sayın yusufsifil
    hoş geldin ben kendi yaptıgım sistemi aracımda kullanıyorum çekişim artı hali ile daha az gaza basıyorum buda yakıt ekonomisi olarak yansıyor aynı sistemi wolvagen golf e taktım çekit artı ama yakıtta artı iyi akşamlar

• quote:

Forumda yazdığım gibi yeniyim fakat kimsenin malının reklamını yapma peşinde değilim lutfen yanlış anlaşılmasın yanlış anlamayın ben burada sizlerden yardım istirham ediyorum ne nedeğildir diye sizlerin kafasına yatan varsa sistem olarak paylaşım yapalım bizler tukueticiyiz sonuçta benzin tuketmektense ticaretini yapılan malzemeyi alıp takmayı yeylerim en azından pahalı benzin yerine kendini amarti eder

TASARRUF CİHAZI OLARAK

SAYGILAR

sayın yusufsifil
    hoş geldin ben kendi yaptıgım sistemi aracımda kullanıyorum çekişim artı hali ile daha az gaza basıyorum buda yakıt ekonomisi olarak yansıyor aynı sistemi wolvagen golf e taktım çekit artı ama yakıtta artı iyi akşamlar

• quote:

TASARRUF CİHAZI OLARAK

SAYGILAR

Valla forumda üretici arkadaşlar var. %60 tan %15 e kadar çeşit çeşit yakıt tasarrufu yaptıklarını da beyan ettiler hatta ve hatta moderatörümüz kendisininde kullandığını ve memnun olduğunu defalarca belirtti.

Forumda anlatılanları takip edebilirsen, elin yatkınsa, istersen kendinde üretebilirsin ama o kadar iyi olmayabilirmiş (üretici abiler öyle diyor).

Lakin dediğim gibi. Eğer istediğin gibi ve veya söz verildiği gibi çıkmaz ise ağlamaya buraya gelme...

• Elin yatkınsa kendin yapabilirsin hiç extreme bir heyecana girme hem kendim yap araştır iyisini yap kendince... Böylelikle hem fikir sahibi olmuş olursun hemde konuya dahada hakim olmuş olursun... Forumda çok fazla bilgi var yapmak için
  • Günaydın ,

Teşekkür ederim arkadaşlar kendimiz yapsak ne kadara mal olur bide verimli olurmu profesyonelce yapılanlar bir yana amatyörce yapılanlar bir yana sizden istediğim değişik markaları forumda hespsi arar ara geçiyor kullananlar sonuçlarını yazsın ben hazr kullancam gibime geliyor ama hangi firmanınkini kullanayım bide zaten takdırınca baştan yazarım tasaruf olmassa iade ve kötü reklam iyi olursa şu an çalıştığım firma tam 1600 kişi çalıştırıyor ve canlı reklam en az en kötü ihtimal 10 araç yaptırır ve daha çoğu çünkü bizim burlarda böyle bir şey olsa millet balıklama atlar ne demek % 20-30-40 tasarruf buyuk rakamlar arkadaşlar ben % 25 razım bırakın % 40 ları hatta daha aşağısına bile ama bu sistemle en az % 20 alacağımı söyleyenler var
    saygılar
    yusuf
  • yusufsifil ne kadara mal etme konusunu biz daha önce açtık ve dedikki 150TL-300TL arası maal edebilirsiniz ama gerekli parçaları istediğiniz adette bulabilirseniz eğer bulamaz iseniz 400-450 TL gibi bir masraf çıkar...

Bu parçaları biz geçenlerde tartışmasını yaptık dedikki biz bir kiti 150-200 TL ye mal edebiliriz buna kimse inanmadı bizde inanmayanlar için ucuz maliyetli ama üst kalitede parçaları temin edip, maliyetine ihtiyacı olanlara parça yada kit halinde teminini sağlıyacağız.
  • ARKADAŞLAR BİR ŞEY DAHA SORCAM FORUMDA AŞAĞIDA LİNKİNİ VERDİĞİM HFuel-systems nikli ziya baltebe bey var tanıyanınız varmıdır irtibat nasıl kurabilirim bu bey forumda daha iyi hidrojen üreten ve daha uygun olduğunu iddia ettiği cihazı sanırım tanıtımı yapmış turk malı olarak bide takyadan saraydan bana yakın 20 km gerekirse gidip görüşürdüm ve takdırırdım lutfen yardım
    saygılar
    yusuf
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.