Şimdi Ara

Hiçbir Single Player Oyundan Zevk Alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsola karşı oynadığımı düşününce zaman kaybı gibi geliyor, hiçbir zevk alamıyorum. Hele bi yerde takılı kalınca falan cidden zamanımın tamamen boşa geçtiğini düşünüyorum. Siz nasıl başarıyorsunuz her hafta yeni bi oyun bitirmeyi , nasıl sıkılmıyorsunuz yav...

Ama online oyunlar öyle değil. Gerçek insanlara karşı oynamak bambaşka bir deneyim. En iyi oyunu sp oynamaktansa en dandik oyunu mp oynarım daha iyi yani , psikolojimi anlatan en iyi cümle bu olur heralde

• ilginç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyunda kendini başkasına kanıtlama hırsı single playerdaki karaktere bürünüp hikayeyi yaşamanın önüne geçiyor demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 10 Şubat 2017; 17:28:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Online oyunda kendini başkasına kanıtlama hırsı single playerdaki karaktere bürünüp hikayeyi yaşamanın önüne geçiyor demek ki.

Olabilir cihat hocam... belki de sebebi budur
  • tipik CS, CoD kitlesi işte. Hikaye, atmosfer, karakterler falan bu kitle için önemli değil koy multiplayer modu sabahtan akşama kadar birbirlerini vursunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Online oyunda kendini başkasına kanıtlama hırsı single playerdaki karaktere bürünüp hikayeyi yaşamanın önüne geçiyor demek ki.

Epsilon arkadaş için birde güneş gözlüğü.
  • online da bazen hep aynı yerleri debeleniyorsun, boşa zaman harcadığını hissetmiyor musun ?

single da takılsan en fazla 1 saat sürer ama hikaye devam ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Last of Us oynadınız mı hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oynamak iyi,güzel. Fakat hikayesi güzel olan oyunu hiçbir şeye değişmem. Örneğin Last of Us.

Fifa, Nba gibi oyunları yıllardır kariyer modları için oynarım.

Momentumun tavan yaptığı, futboldan bir şey anlamayan paralı bedevilerin cirit attığı Fut'u oynamak yerine kariyer yapmayı daha çok seviyorum.

Nba 2k15'i hiç online oynamadım. Fakat My gm modu o kadar sardı ki beni o yüzden üç dersten bütünlemeye kalmıştım.

• Enteresan hocam bi elin parmağını geçmez herhalde bu konuda sizin gibi düşünenler.. Mesela şu alt resim sizde hiçmi heyecan yaratmıyor yani ?

Hiçbir Single Player Oyundan Zevk Alamıyorum
  • bende online dan zevk almıyorum artık. genelde sürekli fifa-pes online oynardım. fifa da fut u bıraktım sadece online seasons oynuyorum. onuda yavaş yavaş bırakıp , single player hikayeli oyunlara yöneleceğim.

özellikle uncharted 4 ü bitirdikten sonra soğudum online dan. sene içinde spec ops-mafia 2 gibi oyunlarıda bitirdim. onlarında etkisi oldu online dan soğumamda. hikayeli oyunlar çok daha fazla keyif veriyor bana onu anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 10 Şubat 2017; 18:57:22 >
  • Film izlerken de ayni şekilde düşünüyor musunuz? Ha bi dövüşü geçmeye çalışmak ayrı ben de ondan keyif almıyorum o yüzden oyunları kolay modda oynuyorum.

• Ben konu acsam harfi harfine ayni yazardim..Inan su single oyunlar beni geriyor..Multisi olmayan hic bir oyun bana zevk vermiyor..Lakin ps1 ve sega satrun zamaninda bile arkadassiz makinalari acmazdim..

• Bende online dan sıkıldım titanfall 2 güzeldi aslında ama map çeşitliliğinin artması lazımdı.

• Benim için de tam tersi geçerli, online oynamak şayet senaryo bağlantılı değilse vakit israfından başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 10 Şubat 2017; 21:05:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de online oyun güzel olsa bile illa bir hikaye modu ararım.

• bf 1 aldim daha single moda elimi surmedim istisnalar haric sevmiyorum single

• Online olarak FIFA haric oynayamiyorum ben de. Cok mantıksız geliyor BF, CoD oynamak niyeyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be benim gibi düşünende varmış.

Hayır şimdi olayı gözümüzde kurgulayalım:

-Kral'ın karşısına çıkarız,koca kral çaresiz ;Falanca yerde,fişmanca adam var,git onu öldür der.
    Bizde silahımızı kuşanıp , maceraya çıkıyoruz diye sevinirken birde ne görelim,kaleden 200 metre uzakta çomarın biri bizim öldüreceğimiz adam. Yahu kral dediğin adam bu heriften mi korkuyormuş arkadaş! Hemde kalesinin dibinde.

- Gizlilik temalı oyundayız. Masanın dibinde yattık soteye. Çok akıllı (!) mob gelir, birkaç metre dibindeki bizi göremez ve "bi ses duydum sanki" der. He duydun geri zekalı.

-Uncharted oyuna girdik meşhur pazardan kaçma sahnesi,herşey çok harika birde ne görelim,dört çeker cipimiz o kadar muhteşem ki evlerin üzerinden E5 otoyolundan gider gibi gidiyor,hay maşallah.

-AC serisi,bilmem kaç metreden samanın içine zıplıyorsun,o kadar ses çıkarıyorsun,samanın hemen Yanındaki yapay zeka,"hıh" yapıp götünü diğer tarafa atıyor.
    Bu seride birde sanki sıra tabanlı dövüş mekaniği varmış gibi düşmanların beklemesi yok mu,deli oluyorum.

Şimdi bunlar ve buna benzer çokça daha doğrusu hepçe(Türkçe de böyle bir kelime var mı bilmiyorum) durumlarda nasıl zevk alıyorsunuz.

Bakın abartılı aksiyonu severim,sorun bu değil. GoW örneği. Herif Herkül'ün saçından,Zeus'un pipisine kadar herşeyi kesti. Abartı değil mi, ama içinde tutarlı. Alır eline zinciri dağıtır sağı solu. Sorun akıllı olması gereken ama hiçbir şekilde firmalar tarafından umursanmayan geri zekalı yapay zekada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Witcher 3 oynadın mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.