Şimdi Ara

Hiçbir Single Player Oyundan Zevk Alamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun demek single player demek, hikaye demektir. Single player olmayanlara oyun bile diyemiyorum. Online oyunlarda amaçsızca aynı şeyi tekrar ediyorsunuz. Bence online oyun amaçsızlık ve zaman kaybı. Fifa'ya bile hikaye modu koydular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana multi cok keyif vermiyor artik, bf 1 i heyecanla on siparis vermistim ama daha 1 gün 22 saat oynamisim ekimden beri

• Daha bir tane multisi için oyun almışlığım yok. Cod 1,2 ve 4ü bile senaryosu için alıp oynadım. Multicilere bir şey diyemem ama sanki bazı yapımcılar artık kolaya kaçmak için multi yapıyor oyunları bana öyle geliyor.
  • Multi oyunların çoğundan keyif almıyorum. Son zamanlarda çıkan bir tek overwatch'ı beğendim hala oynarım. Battlefield 1 aldım bana göre berbat, çünkü senaryosu rezalet. Oyunları her zaman senaryo modu için alırım.

• Sizin gibi düşünenler yüzünden oyunlar duygudan yoksun çıkarılıyor.

Gta 5'e bile sırf online için özenilmiş. Büyük umutlarla aldığım oyun beni hayal kırıklığına uğrattı. Senaryo leş. 15 yıl önce çıkan Gta Vice City'nin senaryosu Oscar alacak seviyedeydi. Gta 5 yalnızca grafik ve online için oynanıyor. Ps4'te Tlou ve Uncharted dışında single player modu iyi olan bir oyun yok sanırım. Bu da durumun ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.

• Witcher 3 var 100 saat üzeri.
  • Witcher'ı herkes övüyor,almayı düşünüyorum. Ama büyü,fantastik ögeler hoşuma gitmiyor.

• God Of War, Bloodborne ve Last Of Us'ın verdiği zevki hiçbir multiplayer oyundan alamam.
  • Bende konuyu acan arkadas gibi dusunuyorum onlineda diger insanlarla rekabet etmek daha cok hosuma gidiyor 1 yildir single oynamadim sanirim single oynuyacagim oyunlar god of war ve las of us part 2 olur ama buyuk bir heyecana bekledigimi soyleyemem

• Hikaye anlamında çeşitlilik ve genişlik anlamında muhteşemdir witcher. Yan görevleri bile ayrı ayrı hikayeler. Ama rpg oyun gibi elinizdekileri satacaksınız geliştireceksiniz vs. vs. çok detay da mevcut. Ana konusunda rehberi var orası baya işe yarıyor oynarken. Bir de zamanı olanların oynaması gerek bir oyun çok geniş çünkü 150 saat civarı sürüyor goty versiyonu. Daha detaylı oynarsanız 200 250ye uzar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun tarihinin en iyi oyunları sp sayesinde unutulmaz oyunlar oldular. Unreal ve Quake dışında mp odaklı olup da zihinlerde iz bırakan bir oyun hatırlamıyorum. Eğer artık sp sıkıyorsa bence oyun oynamayı toptan bırakmak lazım.

Şöyle oyunlara bir bakındım da hakikaten mp olarak çıkıp da çığır açmış bir oyun yok son 15 yılda; şahane mp deneyimi sunan COD:MW bile sp sayesinde efsane oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 11 Şubat 2017; 19:47:43 >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    CoD bu seneden sonra artık eski kimliğine dönecekmiş. Saçma sapan robot, uzay temalı savaşları bırakacaklarmış. Bakalım, şu anlık tek ümidim CoD. Sp açısından piyasaya canlılık getirecektir.

• Son zamanlar ben de bu kafadaydım, son dönem oyunlarından pek zevk alamıyordum ama geçen ay Plus'ın bedava verdiği This War Of Mine hızır gibi yetişti... Yeni oynama fırsatım oldu, devamlı PS4'ü açıp oynayasım geliyor. Türkçe olması da cabası!
  • Kardeş sen tam rpg'lik olmuşsun. Rpg oyna.
  • Tamamen yaş ile alakalı...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.