Şimdi Ara

Hiç Western İzlemedim Tavsiyeleri Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Hiç Western İzlemedim Tavsiyeleri Bekliyorum

Arkadaşlar bunca yıl her türde film izledim ama westerne önyargılı davranıp hiç bulaşmadım. (Back to the Future 3 ve Yahşi Batı sayılmazsa)Şimdi kararımı değiştirdim western izlemek istiyorum. Bana en iyilerini önerirseniz çok makbule geçer. Bu arada İyi Kötü Çirkini çok duydum müziğini falan dinledim ama izleme fırsatım olmadı.

• Spaghetti Western ile başlayabilirsin. İyi Kötü ve Çirkin, Dolar üçlemesi, Bir Zamanlar Batı'da bunlar Sergio Leone'nin filmleri çok ağır ilerler fazla aksiyon yoktur Western türünün en iyi filmleridir özellikle şu ikisi;
    http://www.imdb.com/title/tt0060196/
    http://www.imdb.com/title/tt0064116/

IMDb puanlarına göre western sıralaması;http://www.imdb.com/search/title?genres=western&title_type=feature&num_votes=1000,&sort=user_rating,desc

• Arkadaş bu türün en iyi filmlerini önermiş.Dolar üçlemesi western türünde efsanedir.Ayrıca bu filmleri de izlemenizi öneririm.

• En çok Dollar üçlüsü övülüyor ondan başlamanı tavsiye ederim bende öyle yapıcam
  • Unforgiven ödüllü diye biliyorum izle onu
  • İyi Kötü Çirkin Zaten Dolar üçlemesinin son filmi değil mi? Birde John Wayneden önerecek yok mu?
  • True Grit

diğer arkadaşların önerdikleri gayet güzel, alternatif olarak bunu da izleyebilirsiniz.

İyi seyirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip.
  • İyi Kötü ve Çirkin'i izlemek için önceki 3 filmi izlemene gerek yok zira ben bilmiyordum Dolar üçlemesini ve olaya direk İKÇ ile daldım izlediğim en güzel Kovboy filmiydi.. Blondie ve Tuco'nun kapışmalarına çok güldüm ya. Özellikle de Tuco'nun sövmeleri yok mu...

AAaaaııAaaaaaıııaaaaaa!!!!
     Hiç Western İzlemedim Tavsiyeleri Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 4 Haziran 2014; 14:33:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RedBearded

İyi Kötü Çirkin Zaten Dolar üçlemesinin son filmi değil mi? Birde John Wayneden önerecek yok mu?

Önceki filmleri izleyip en son bunu izle.
    Karakterlerin geçmişi ve birbirleriyle bağlantılarını anlamış olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense bende de western filmlere karşı ön yargı var izlemek gelmiyor icimden.Cuneyt arkinin bi filmi vardi ismi aklima gelmedi yumurcagi kaciriyolar cuneyt arkin tövbekar bi kovboy,çocuğu kurtarıyor eglenceli filmdi izlediğim tek western film tabi western sayılırsa

• Daha demin Bir Avuç Dolar filmini izlemeye çalıştım ama sarmadı cidden. Demekki western bana göre değil. Yıllardır izlememekte haklıymışım. Benim zevkime göre değil.
  • Western sevilmezmi yav...

Bak şimdi sana dünya üzerinde izleyebileceğin en iyi westerni paylaşıyorum. İzle, tekrar öneririm.

• Spagetti western biraz daha farklidir. Leone un filmleri cok agir ilerler ve alt diyaloglara baglidir. Belki diger westernler hosunuza gidebilir ama dolar uclemesi harbi efsane ya

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Western sevilmezmi yav...

Bak şimdi sana dünya üzerinde izleyebileceğin en iyi westerni paylaşıyorum. İzle, tekrar öneririm.

Baslangic sahnesi yeter hele birde Henry Fonda'nin ortaya cikis sahnesi efsanedir

Western bence mukemmel bir tur. Arkadas iyi kotu cirkini izlemeden westernden vaz gecmis tekrar. Bi bilse neler kacirdigini ama bu film iyi kotu cirkine gore daha agir ilerliyor. Baslangic icin uygun olmaz bence sevmeyen birine.

Konuyu acan arkadas. Unforgiven ile baslamani sonra spaghettilere gecmeni oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 5 Haziran 2014; 12:10:25 >

• Ben de hiç sevmezdim Western. Tarantino hayranı olduğum için ilk kez "Django Unchained" izledim.
    Tarantino ya göre dünyanın en iyi filmleri arasında, (Yanlış hatırlamıyorsam 1. olduğu için) "The Good the Bad and the Ugly" izledim. Gerçekten muhteşem bir film.
    Sonrasında "3:10 Yuma" izledim.

Sonuç olarak artık Western seviyorum.
  • Tam tersi asıl bu tür westernlerden başlarsa sevmeye başlar. O müzikleri, sahneleri ve oyunculukları başka westernlerde bulamaz. Önerdiğim film başlangıç için güzel. Aynı şekilde İyi, Kötü ve Çirkin'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Tam tersi asıl bu tür westernlerden başlarsa sevmeye başlar. O müzikleri, sahneleri ve oyunculukları başka westernlerde bulamaz. Önerdiğim film başlangıç için güzel. Aynı şekilde İyi, Kötü ve Çirkin'de.

Arkadaş zaten westerne ön yargılı ve bu film bayağı ağır akıyor o yüzden bence başlangıç için uygun değil dedim. İlk 10dk diyalog yok neredeyse, 3dk boyunca bir sineği yakalamaya çalışan adamı gösteriyor. Ki bunlar benim tarzıma uygun gayet zevkle izledim ama westerne ön yargılı biri başlangıçta bunları kaldırabilir mi bilemem
    Bunun dışında İyi,Kötü,Çirkin i westerni seven sevmeyen herkes izlemeli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 5 Haziran 2014; 14:40:05 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.