Şimdi Ara

Hiç trafikte kavga ettiniz mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
11
Favori
21.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ehliyeti ilk aldığım zamanlar sokak boş olduğu için gaza yapışmıştım tam o sırada karşıdan araba geliyordu, frene abanmamla arkamda motorcu varmış hiç dikkat etmedim . Adam son anda durabildi benim tampona giriyordu . Adam baya heyecanlanmış ben suçlu olduğumu düşünerek , kusura bakma birader dedim senin alacağın ehliyeti falan feşman söyleniyor, korkmuş baya kaza yapcam diye . Yanımda kız vardı sesimi çıkarmadım aradan 2 sene geçti ama ah keşke çıkarsaydım şu an hala pişmanım o an alttan aldığıma .

    Bunun harici genelde sakinimdir ama el kol hareketi çok yapmışlığım vardır tabi arabadan inme seviyesine gelmedi hiç atışmalarım en fazla el kol hareketi . Trafikte sakin olmak lazım ama bazen öyle anlar oluyor ki allah kimseye vermesin.
  • arabadayken değilde, yaya yolunda durmayan öküzlere "in la aşağı blabla" diye saydırıyorum bağırarak, bazısı iniyor, esnaf çıkınca kapıya, binip gidiyorlar. Yürek yiyen bi tane genç vardı bi daha artık yolu kazıyarak durur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ftp_57

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kutu149

    O değilde forumun yarısı boş çıktı hepsi dayak yemiş

    ben bi kere bisikletli bi cocugu dövmüştüm.

    Neden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafikte kavga. Haklıysam inmem. Haksızsam yine inmem arabadan. Kaza yapmadığım sürece inmem. İnsanlara kızıp onları sıkıştırmam veya taciz etmem. Sinyal vermeyene kızarım kendim vermediysem kendime de kızarım. Biz de yapıyoruz acelemiz oluyor kafamız dalgın oluyor yapana bağırıp çağırmam. Trafikte arabamdan ineceksem indikten sonraki ilk sözüm geçmiş olsun olur. Yoksa kavgaya durmam el kol hareketi yapanı takmam. Ben de nadiren yaparım. Ha bir de şu kornacıları anlayamıyorum. Ben hiç akan trafikte kaza yapmadım. Önüme çok ehliyeti kasaptan alan adam çıktı ama yapmadım yani. Bu olaylar sizin dikkatinizle alakalı. Yanında eşi çocuğu olana asla terbiyesizlik yapmam o yapsa bile karşılık vermem biz genciz kanımız durmuyor diye bir olay yok aga bende çok seri ve sert araba kullanırım makas da atarım korna da yerim ama adamlara da bir şey demem. Önce kendinizin ne yaptığınızın sonra da karşıdakinin ne yapabileceğini düşünün ve dreksiyonu kırıp devam edin uğraşmayın boş işler. YALNIZ LÜTFEN CAMDAN PİSLİK ATMAYIN İŞTE ONA ÇOK SÖVÜYORUM.




  • Tavsiyem ne kadar sinirli olursanız olun, ilk arabadan inen siz olmayın.

    1- Adam elinde silahla inecek belki, daha önceden bilemezsiniz bu durumda basıp kaçmak en iyisi. Sonra polis ilgilensin

    2- Silahla inmese bile belki arabadan beş kişi inecekler dayak yemenin ne alemi var. Basıp gitmek en iyisi böyle bir durumda.
  • Parketme yüzünden kavganın eşiğine geldim. Sonra üzerimde silah olmadan dolaşmamaya başladım. Silahın verdiği sorumluluktan mıdır bir daha kavganın eşiğine bile gelmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayri77

    quote:

    Orijinalden alıntı: pi10


    quote:

    Orijinalden alıntı: furkan_10

    Genel anlamda kimseyle kavga etmedim, dalaşmadım. Sadece 1 kere karşıdan karşıya geçmeye çalışan bastonlu bir amcaya yol vermek için yavaşladım ama amca vazgeçti tam o anda arkamda fren yapan Fiorino'lu genç eleman kornaya yüklendi, aynadan baktığımda el kol hareketi yapıyordu. Önem vermeyerek devam ettim ama kırmızı ışıkta hareketlerine devam etti ve çok sinirlendim. Sağ sinyal verip önüne kırarak kenara yanaştım. İnerken basıp gitmişti bir sürü öküzle karşılaşmama rağmen o eleman kadar sinirlendiğim hiç olmadı.

    Artı olarak tesadüf müdür bilmiyorum ama her meseleyi kavgayla çözmek isteyen öküzlerin plakası genelde 42 oluyor, yada ben öyle denk geldim.

    Tespitte haklisiniz Konya konularina yaziyorum yine yazacagim. Geldim geleli bu kadar enteresan insan nasil toplanmis cozemedim.

    tesadüf filan değil. konyada kırmızı ışıkta durmak bile bir kavga sebebi olabilir...

    Hocam Konyalı olmama rağmen size katılıyorum Konyada 2 tür tipten korkacaksınız 1- yaşlılar 2-gençler ve şahinciler dedemin doğalgaz borusuyla 3 genci kovaladığına şahit olmuştum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eminönünde arkadan durmadan sellektör yapan audi a6 ya içeriden el kol hareketi yaptım ışıklarda durduğumda yanıma geçip el frenini çektiler ve arabadan 3 tane pardesülü adam indi bende camı açıp kusura bakmayın araba arızalı demiştim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara-İstanbul otobanında ortada hiç bir neden,sebep,sonuç,çıkar vs bir şey yokken önümüzdeki ford focus aniden keskin frenler yapmaya başladı. Acemi birisi olsaydı kesinlikle arkadan vururdu. Biz olayın iyi niyetindeyiz tabi. Araçta sorun var diye düşünüyoruz fakat bu 3-4 kere tekrarladı.
    Sollamaya çalıştık, ani hamleler ile yolu kapadı. OTOBAN BOMBOŞ ! 4 şeritli yolda fren ve slolom yapıyor adam önümüzde

    120 sabit hızla usül usül ilerliyoruz fakat adam canımıza kast etmeye çalıştı. Öldürecek herif bizi

    Bir süre takip edip sollamaya çalıştık, yanına gelip camı indirdiğimde havaya ateş açtı. Baya baya ateş etti adam.
    40lı yaşların sonu bıyıklı bi herif ve yanında kapalı eşi var. 2001 focus hb Ankara plaka.
    Babam subay-benim asker geçmişi vs olduğu için silahlar ile aramız iyi haliyle. Silah kuru sıkıydı, yanda kırmızımsı şeritler var

    Şu m16 tipi safir marka av tüfeği vardır. Bilirsiniz belki... Bizde avdan dönüyorduk yozgat taraflarından, bende onu çıkardım camdan.
    Sadece gösterdim
    Babam bana kızıyor bir yandan, bir yanda durdur adamları diyor, bir yandan sakın ateş etme diyor.
    Allahınızdan bulun dedik bıraktık adamı.
    Fakat yaklaşık 80-100 km kadar peşlerinden İstanbul yönüne kadar devam ettik. Sakarya sapağından içeri girdiler, gittiler.

    Buda böyle bir anım... Siz siz olun arkadaşlar, fevri hamleler yapıp hayatını maffetmeyin.




  • Şirinevler yanyolda dün akşam ilerlerken bir tane bayan şoförümüz önümde bir arabalık yer ya var ya yok gibi. sinyal verdi ve beni sıkıştırarak önüme geçmeye çalıştı, bende bu şekilde yapınca yol vermedim. İnatla geçmeye çalıştı ve bir anda önüme kırdı ve geçti. Neredeyse arkadan vuracaktım zor durdum. Yanına geçtim camı açtım kornaya basıyorum kafayı çevirip bakmadı bile, daha çok sinirlendim önce sıkıştırdım selektör yaptı. Selektör yaptığını gördüğüm anda bir anda üzerine kırdım aklı çıktı bayanın.

    Yaptığım doğru bir hareket değil fakat kendi yaptığını karşı taraftan gördüğü zaman daha iyi anlıyor insanlar.

    Trafikte böyle insanlar varken nasıl sakin olabilirsiniz ki...
  • Trafikte olabildiğince sakin olmak lazım.
    Kaybedecek şeyi olmayan o kadar çok insan ziyanı var ki...
    2 kazam oldu şimdiye kadar, ikisinde de efendi efendi formlarımızı doldurup yolumuza gittik.
    Baktınız sıkıntı olacak, aracınızdan hiç çıkmayın.
    Ne kadar iyi kavga ettiğiniz vs tornavidayı veya kurşunu yiyince birşey ifade etmeyecektir.
  • Adanada kardeşimin başına geldi arkadan şahinle çarpıp inip bıçak çekmişler birde kardeşim bıçak çekenin bıçagını düşürüp kolunu kırmış şikayetçi oldular mahkeme falan 5 sene hak mahrumiyeti cezası aldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ftp_57

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ay-yildiz

    Trafiğe kavga etmek için çıkan tipler biliyorum malesef.

    onlarda bana denk geldi sanırm adamlar çok fena dövdü beni ya

    Hiç bir şey hak edilmeden yapılmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DT Swiss


    quote:

    Orijinalden alıntı: ftp_57

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kutu149

    O değilde forumun yarısı boş çıktı hepsi dayak yemiş

    ben bi kere bisikletli bi cocugu dövmüştüm.

    Neden?

    Kaplumbağa deden.






































    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eren..34


    quote:

    Orijinalden alıntı: DT Swiss


    quote:

    Orijinalden alıntı: ftp_57

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kutu149

    O değilde forumun yarısı boş çıktı hepsi dayak yemiş

    ben bi kere bisikletli bi cocugu dövmüştüm.

    Neden?

    Kaplumbağa deden.











































  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaTaDoR

    Trafikte ne yapılırsa yapılsın, la havle çeker yoluma devam ederim. 12 senedir aktif olarak araç kullanıyorum, şu ana kadar onlarca maganda ile karşılaştım, hiç küfür ettiğim veya el kol yapıp tartışmaya girdiğim olmadı.

    Sadece 1 kere sol şeritte yavaş gidip bana yol vermeyen birisinin sağından önüne tamponu yalayarak hızlıca girdim. O da paniğe kapılıp bariyerlere sürttü.

    Çok sabırlıyımdır ama eğer çok sinirlenirsem tartışmam-kavga etmem. Kendi aracımı da dağıtmak pahasına, kaza yaptırırım.

    İşte Volvo sahibi olmanın verdiği güven




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ftp_57

    geçen ay trafikte birisine gider yapmıştım sinyal vermeden yola atladım adamda kornaya basarak yanımdan geçti bende ilerde önüne kırdım durdum o hırsla indim adamın arabasnın ön farına tekme atıp kırdım.

    Sonra 2 kişi indi arabadan birisine tam yere indiriyordum ki diğeri de arkadan gelmiş sonra bi 10 dk hatırlamıyorum noldu kendime geldiğimde çevremde toplanmışlardı ,adaamlar baya ustaca çalışmışlar üzerimde heryerimde kan vardı ama hiçbişi hissetmiyordum acımıyordu.

    Neyse kendime gelince bi kere daha saldırayım dedim sonra ordaki büyükler ayırdı eve geçtim 2 gün sol ayağımın üstüne basamadım allahtan doktor rapor verdide 5 günde evde yattım

    Hem suçlusun hemde güçlü degilsin ne bu atar hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türk milleti olarak gergin bir yapıya sahibiz, her an her şeyden nem kapabiliyoruz. Şu forumda bile bazen saçma sapan üyeler yüzünden abuk subuk tartışmalar çıkabiliyor, gerçek hayatta da burada söylediklerini karşısındakinin yüzüne söyleyebilenler ile kavga ediyorsun, şartlar ve durum neyi gerektirirse...

    Size tavsiyem, arabadan aşağıya inip delikanlılık oyunları oynamamanız. Delikanlı olan, delikanlılığını efendiliği ile yerine getirsin, en büyük delikanlılık bu.
  • O değilde bugün elimde valizle Taksim'den Çengelköy'e geldim.Toplu taşıma kullandım.3-4 kişiyi dövesim geldi.Ama tuttum kendimi.Şöyle bir olayfark ettim.Bugün tur otobüsü ile giderken otobüsü kullanmayan kişiler bile yolda olana sinirilenip küfür ediyor.Bir de direksiyona

    geçince ne hale gelirler düşünmek istemiyorum.

    Bende trafiğe çıkmamam.Normalde hep kavgacı değil temkinliyim ama bugün ne oldu çözemedim.

    Kimseye sinirlenmem kolay kolay ama artislik yapanla insanların hakkına geçene tahammülüm yok birde işini iyi yapmayanlara.

    Otobüs şoförüne yolcu kaçta kalkacak diye sordu.

    Adam 40 saat atar yaptı bin ne zaman kalkarsa kalkar sonuçta binicen diye bağırdı.Ben dedim kal dağıt atamı ama yapmadım işte.

    Trafikte normal hayattakinden daha kötü bir metal yığını içinde sıkışmış haldesin kötü oluyor.




  • Babam bundan önceki arabasına lpg taktırıyordu montaj bittikden sonra elemanlar test sürüşüne çıkmışlar test sürüsünde de elemanlar gurbetçi bir abimizin audi a6 marka arabasına vurmuslar kaza haberi geldi bindik gittik kaza yerine ordaki esnafın biri ikide bir audi icin tühh gitti kız gibi araba deyip duruyor babam bir hasminallah iki hasminallah üç hasminallah dedi 4. De adamı adamı uyardı sonrada'herkesin arabası kendine mercedes kardeşim' dedi sonra adam gider yapınca adamı pestile çevirmisti adamı babamın elinden zor kurtarmıstik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.