Şimdi Ara

hiç sigara içmeyen var mı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam sigara içmek gerçekten marifet değildir kötü alışkanlıklardan uzak durmak gerek 22 yaşına gireceğim tütün ürünü kullanmam alkol yılda 1 veya 2 kere alırım hayır dinci değilim ateistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

Meslek lisesi çıkışlıyım arkadaşlarımın %90ı içiyordu ona rağmen başlamadım 29 yaşındayım hiç içmedim içmeyide düşünmüyorum

Bende meslek lisesi çıkışlıyım Hocam, Benim şuan yaş 22, hiç içmedim, Kafama silah dayasalar gene içmem. 

• filmler diziler yüzünden özenerek başladık. bırakalı 2 yılı geçmiştir. içtiğim sürede hiç ekstra param olmadı. kartım hep ekside gezdim. sağlam bir hastalanınca pişman olup bıraktım. 3 ay sırtüstü adam akıllı yatamadığımı bilirim. sigara içmek pişmanlıktır. amacı yoktur. paranı kül kendini hasta edersin. uyuşturucu bağımlılığından farkı da yoktur. nikotin denen maddeye bağımlısındır. içmeyi kesince gözüne kan yürür seni markete yollar. her bakımdan israftır. sigara içmek pişmanlıktır.

• ama cool oluyomuşsun?

• nikneym0 kullanıcısına yanıt
    neye göre kime göre.
    sigara içen dayıları görüyorum bazen leş zombi gibi dolanıyorlar. cool mu sence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gençken cool duryor.

• 40 yaşındayım hiç kullanmadım ileride de kullanmayı düşünmüyorum.

• hiç içmedim 23 yasındayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafana dayasalar niye içmiyorsun? Bırakın bu palavraları. O durumda tüm paketi aynı anda bile içersin.

• İçkim sigaram yok ama insan parası vardır herhalde der o da pek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 52CM

Kafana dayasalar niye içmiyorsun? Bırakın bu palavraları. O durumda tüm paketi aynı anda bile içersin.

Bana keşke kör kurşun gelse diye umut eden biriyim hocam, gerisini siz düşünün :-)

+ babam içtiğimi öğrenirse zaten o beni vurur Tüfeği ile  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 6 Temmuz 2021; 19:36:24 >
  • var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.