|
Hiç Şanzıman Takozu Değiştiren Var Mı?
-
-
O parça hangi araca ait bilmiyorum ama aracımda daha önce değiştirtmiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam seni Allah gönderdi :) peugeot 207 aracım için parça ve yağlar alıyorum internetten. Ay sonunda ağır bakıma sokucam. Bu parça geldi ama 2 ye ayrık olarak geldi. Orta göbeği sokuyorsun ama kaynaktan kopmuş mu yoksa böyle mi anlayamadım. Parçacıya sordum, elindeki son kutu olduğundan bakamadı. Ustanızı sorun diyor. Usta zaten telefona bakmıyor.
-
şu şekilde 2 parça olarak. Birleştiyor ama normalde fotoğrafta bütün halde olunca bana saçma geldi. Parçacıda kesin bir şey söyleyemedi. Ustanıza sorun sorunluysa iade alırız dedi. Citroen ve Peugeot larda aynı parça
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookmania -- 8 Ocak 2024; 14:23:26 > -
şanzıman takozumu motor kulağı olmasın🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yok o başka, bu şanzıman kulağı, motor kulağı da var. O şu oluyor.
-
senin aldığın şanzıman üst takozu
evet abi varsa ustası öğrenme şansı olan yok mu? Tek parça halinde olmalı mıydı yoksa zaten böyle mi gelmesi gerekiyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookmania -- 8 Ocak 2024; 14:32:10 > -
www.n11.comPeugeot 207 Motor Takoz Sol 9801521580 Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/peugeot-207-motor-takoz-sol-9801521580-9871199?magaza=parcafilosu
satıcıya şase kodu verip sorabilirsin. uyumlumu yada başka sorun varsa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
mantıken 2 parça olması normal
aynen bana da öyle geliyor ama parçacım kesin konuşamadığı için beni de tedirgib etti. Birde fazla geçirmeden iade edersin deyince.. Birkaç parçacıya yazdım ama adamlardan almayınca pek cevap vereceklerini sanmıyorum :)
-
2 parçayı anımsatan kenarları boş ve bol kauçuklu bir parçaydı. Sizin aracınıza ait olanı görsel olarak bulabilirsiniz.
Bu parça kopmadıysa veya usta değişmesi gerekiyor demediyse hiç elettmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 8 Ocak 2024; 17:37:39 >
hocam senin araç farklı marka mı direk bunun aynısı değil o zaman? Vites geçişlerinde öne arkaya sallantı var, motorun veya şanzımanın öne arkaya sallandığını resmen hissediyorsun. 3 takoz var hepsini değiştireyim diye düşündüm. Ama bu kargodan geldi de tek parçamı olması gerekiyor onu bilemedim. Ustaya'da şimdi gitmeyecektim. Bilende yok.
-
Benim araç Lada daha farklı şekli. Evet takoz gerektiğinde belli ediyor zaten araç. Şanzımanda aşırı bir sallantı hatta vitesten atmalar bile yapmıştı bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 8 Ocak 2024; 20:33:27 >
Ayrıca bilmeden çok parça almayın. Yağı filtreyi alırsınız orası tamam ama usta zaten gereken parçalar için parçacıya yönlendirecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X