Şimdi Ara

Hiç mutlu olamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 yaşındayım bana yardım edin yalvarırım. Hiç birşey den zevk alamıyorum.. annem artık kızıyor bana eski seni istiyorum diyiyor. 2 senedir böyleyim doğrusu lise başlayalıdir beri. Sebebleri çok var ama anlatmak istemiyorum o bende kalsın. Admincigim silmez se mesajı aşağıya yazdım nedenlerini dayanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4552_ -- 14 Nisan 2024; 19:41:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sağlığın yerindeyse , herşeyin çözümü vardır.

• Ben bu lisenin tercih yaptığım sabahın gecesini... Neyse 2 tane alandan sorumluluk sınavlarım var bir türlü veremiyorum çünkü nefret ediyorum Allah'ın lanet olası derslerinden psikolojimi bozdu nasıl vereceğimi bilmiyorum Allah canımı alsın da görmeyeyim bu günleri artık., ailevi sorunlar yaşadım bileğimde kollarımda dikiş izleri var, ama artık geçti o şeyler. Karışıktı, şizofreni hastası gibi yaşıyorduk evde aile ile. Borç batagindayiz biraz kafaya taktım. Bir kız yüzünden 2 seneye aşkın depresyonda kaldım 9. Sınıfta sevmiştim 10. Sınıf sonunda unuttum. Niye stres yaptıysam onun için onu da anlamadim. Staj işi de var seneye stajim var ama bir türlü iş bulamadım Allah onunda belasını versin.. hocalarımdan nefret ediyorum hepsi yalaka öğrencilerin arkasında. Gelecek kaygısı yaşıyorum, ne arkadaşım var olmaz olsun zaten hepsinden nefret ediyorum artık hepsi üç kağıtçı sevgilim de yok daha iyi hepsi zaten paranın kölesi olmuş. Evde çürüyüp gitcem genç yaşımda bana yardımci olun birde 1.65 boyum var obezim 1.dereceden 80-85 kusur kiloyum insülin direnci hastasiyim böbrek daralması var birde sorun teşkil etmiyormus doktorun dediğine göre. Takipteyiz sadece seneden seneye . hareket 0 sosyal aktivite 0. Evde a sosyal hayatı yaşıyorum sadece lanet olası okula gidip geliyorum.. Allah benim yardımcım olsun yoksa hayatımı bir dağın başından atlayıp son vercem şaka yaptım ama aklımda dolaşıyor böyle düşünceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4552_ -- 14 Nisan 2024; 19:38:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Uras Prodüksiyonyoutube
    GRUP VİTAMİN - TAKMAYACAKSIN (Official Music Video) [© 1996 Uras Prodüksiyon] Söz: Gökhan Semiz Müzik: Gökhan Semiz, Tolga Sünter Yapımcı: Adlan Uraz Grup Vitamin Orijinal Klipleri: https://bit.ly/37X1TpH Grup Vitamin Oynatma Listesi: https://bit.ly/2EffECV Uras Prodüksiyon Hit Şarkılar: https://bit.ly/2X61POE Kanalımıza abone olmak için: https://bit.ly/2Nd73DL Takmayacaksın şarkı sözleri: Mustafa daha genç lise yaşlarında Bir terslik var hep işlerinde Sıkıntı basıyor neden bilinmez Bu çocuğun derdine deva bulunmaz Mustafa sıkma tatlı canini Efkar bassa da her yanını Boşver üzülme, napıcaksın Takmayacaksın tak açacaksın Onu bunu kafana takmayacaksın Dertleri kederi çöpe atacaksın Bir de sıcaktan çıldıracaksın Takmayacaksın tak açacaksın Tak açacaksın bir bakacaksın Dilin tutulacak afallayacaksın Gözlüklerine inanmayacak Durmayacaksın tak koşacakın Mustafa koş seni kim tutar Şehir de zalim adamı yutar Giden gider de hiç durmaz mi Ellere olur da sana olmaz mi Onu bunu kafana takmayacaksin Dertleri kederi cope atacaksın Bir de sıcaktan çıldıracaksın Takmayacaksın tak açacaksın Talih her zaman insana gülmez Buldun bir kere bu fırsat kaçmaz Durma fırla, Amman yorulma, Çok oyalanma, Vakit geçirme Biz söyleriz sen bize bakma Sakin ha unutma, hiç kafana takma Üzme sen sakın kendini yıkma Bir daha ki seneleri endişe etme Onu bunu kafana takmayacaksın Dertleri kederi cope atacaksın Bir de sıcaktan çıldıracaksın Takmayacaksın tak açacaksın Onu bunu kafana takmiyeceksin Dertleri kederi çöpe aticeksin Bir de sicaktan cildiraceksin Napiceksin bana soriceksin Onu bunu kafana takmiyeceksin Tak tekiceksin 6 ay ediceksin Ceksin ciksin caksin ceksin maykil ceksin Onu bunu kafana takmayacaksın Dertleri kederi cope atacaksın Bir de sıcaktan çıldıracaksın Takmayacaksın tak açacaksın Videoları indirip kendi kanalınıza yüklemeyiniz ! YouTube tarafından telif hakları nedeniyle kaldırılacaktır. Her hakkı saklıdır, izinsiz kopyalamak yasaktır. [© 1996 Uras Prodüksiyon] #GrupVitamin #Takmayacaksın #PopMusic #Komedi
    https://www.youtube.com/watch?v=n8wZDYnKqf0&pp=ygUOR1JVUCBWxLBUQU3EsE4%3D

bir şeye ver kendini. spora mesela. ağırlık kaldırırken götünden terler aktı mı ya da kasların zorlandığı ama yırtılma oldu mu görürsün derdi sıkıntıyı. ya da okşa patlıcanı :D

• O yaşta anama kızmıştım da kendimi odaya kilitleyip yüzümü teneke ile doğramıştım...

• sahip olduklarını görmeyip başkalarının sahip olduklarını istediğin için olabilir.

ne kadar zenginlik o kadar stress, hayatın olayı bu. bazıları ise sahip olmadığı malların zenginliğin stresini yaşıyor çünkü hayatının tek amacı onları elde etmek oluyor. böyle olunca aslında hayat da amaçsız oluyor.

hayatın gerçek amacı yani olması gereken ana amaç bu dünyadaki herhangi bir kişi ya da mal mülk zevk olmamalı.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Demek ki teeee o yaşlarda mazoiştliğinin temellerini atmışsın. Yoksam normal bir insan bi başkasını kızıp kendi vicudundan kılını bile koparmaz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir türlü mutlu olamıyorum
    11 ay önce açıldı
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.