Şimdi Ara

Hiç müdür ya da başka bir öğretmen tarafından 'AJAN' seçildiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortaokuldayken, müdür yardımcısı beni odasına çağırmıştı. Sınıfta uğuşturucu kullanan, kavga çıkarmaya meyilli, çeşitli siyasi/dini grupların propagandası yapanları kendisine rapor etmemi söylemişti.

Sizin başınıza da böyle bir olay geldi mi?

• bugün arkadaşını satan yarın memleketi satar...
  • bana soran olmadi da sen uyguladin mi peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seçildim hemen yazıyorum

Edit : 5 miydi neydi sınıf. çok sevdiğim komik bir arkadaşım vardır çok severim kendisini. bu biraz manyaktır şimdi ayıptır söylemesi. alaaddin.

ilk defa hoca seçti bizi. sınıfa pek gelmeyen bir arkadaş abi kardeş okuldan kaçıp internet kafeye kacıyormus. bizim görevimiz hocayla birlikte gezip kafe kafe bunları aramak. pek ajanlık değil o kısımlar ileride başlıyor. Neyse aradık kafeleri gezdik tabii karışık gezdırıyoruz ki vakit uzasın derse geç girelim. en son. okula en yakın olana gıttik ve o internet kafede bulduk bu ikisini. hoca geldi aldı bunları müdüre verdi falan pek etkin değildik.

bu olaydan sonra alaaddin bizi bir ekip olarak gördü ve bir görev aşkı başladı. tabii herkese ibretlik oldu çocuk artık kimse kaçmıyor. bu alaaddin gidip bir arkadaşı ikna etmiş kaçmaya. çocuk hasta olduğu için kaç gündür gelmiyor zaten. anlaşılmaz demiş bi gün de kacalım demiş. çocuk zorla ikna olduktan sonra sabah 7de aşağı internet kafede buluşalım demiş alaaddin. Neyse benim haberim yok. sabah beni de aldı hocanın yanına gittik. "hocam bu mustafa hasta değilmiş her gün 7de aşağıdaki internet kafede oluyormuş araştırıp tespit ettik şu anda oradadır" dedi. ben de uykusuzum tabi anlamadım. Neyse hoca gitti aldı geldi çocuğu. velisi falan cagırılıp konuşuldu.

alaaddin manyak işte. bir gün sınıfta kağıtla sigara (!) yaptık. beden dersinde boştu sınıf. sonra iki arkadaşa verdik ikna edip içirdık. manyak alaaddin kibrit bile almış. sonra gidip sınıf hocasına "hocam hasan volkanla sınıfta sigara içiyor tüttürüyor" dedik. tabii kimse bilmiyor bizim şikayet ettiğimizi.. alaaddin her durumu düşünüyor. kimse bilmedi halen 11e geçtim şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meakka -- 20 Ağustos 2013; 1:03:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

bugün arkadaşını satan yarın memleketi satar...

tuhaf bir mantık.

quote:

Orijinalden alıntı: pi10

bana soran olmadi da sen uyguladin mi peki ?

uygulamadım.
  • Hayir :/ demekki hicbiri bana guvenmedi vay hainler

• Hepsi bu kadar alçak, ucuz, basit ve namussuz olmayacağımı biliyorlardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir acayip adam

Hepsi bu kadar alçak, ucuz, basit ve namussuz olmayacağımı biliyorlardı.

Sınıftakilerin iyiliği için.
  • mobilim.biraz zor yazdım beyler kusura bakmayın biraz kısa oldu.

• dik kafalı olduğum için olamadım hiç :D hocalarıda pek sevmezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aufmerksamkeit

quote:

Orijinalden alıntı: Bir acayip adam

Hepsi bu kadar alçak, ucuz, basit ve namussuz olmayacağımı biliyorlardı.

Sınıftakilerin iyiliği için.

Siyasi anlamda dedim yoksa uyuşturucu türevi maddelerin kullanımını asla tasvip etmiyorum

• hiç olmadı galiba öyle bir izlenim bırakmıyorum
  • yok ama bizim sınıfta bizi ihbar edenler vardı.paket aldığımız gün,sınıfta sigara yaktığımız gün,votka getirdiğimiz gün baskın yaptılar sınıfa.
  • nasla arkadaşlarımı satmam

• Benzer bir şey oldu Lise 1'de. Müdür yardımcısı benle birlikte 3-4 arkadaşı daha çağırıp sınıfta huzursuzluk çıkaran olursa kendisine rapor etmemizi istemişti. Kimse de bir şey yapmadı zaten 2. dönemdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 20 Ağustos 2013; 1:50:27 >
  • ortaokulda uğuşturucu mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.