Şimdi Ara

Hiç kimse beni sevmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
4
Favori
8.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: askerasker

Önce kendine enter tuşu al ve arada yazı yazarken bas

Mobilden yaziyordum vede yazarken nedense kendimden gectim duz yazim yarin duzletirim belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hasann98

quote:

Mobilden yaziyordum vede yazarken nedense kendimden gectim duz yazim yarin duzletirim belki.

mobil cihazlarda enter tuşu var

quote:

quote:

mobil cihazlarda enter tuşu var

Evet var yazarken kendimden gectim sadecene yazdim ağliyacaktim neredeyse cok kotu bir durum duzeltirim merak etme

git kendini dövdür fakat dövülürken bile tüm gücünle savaş.yavaş yavaş dayak yiyerek özgüvenin gelecek ve sen dayak atmayı öğreneceksin.

ciddiyim.
    hemen şu anda sokağa at kendini ve sokağın kurallarını öğren.

yoksa hep eziliyor olursun

Orijinalden alıntı: Ken B.

Sana çok net bir tavsiye'de bulunacağım :
    ne demiş Tyler durden üstat ; Kavga etmeden erkek olduğunu nasıl hissedeceksin ?

git kendini dövdür fakat dövülürken bile tüm gücünle savaş.yavaş yavaş dayak yiyerek özgüvenin gelecek ve sen dayak atmayı öğreneceksin.

ciddiyim.

sözlerine harfiyen katılıyorum

Orijinalden alıntı: Ken B.

Sana çok net bir tavsiye'de bulunacağım :
    ne demiş Tyler durden üstat ; Kavga etmeden erkek olduğunu nasıl hissedeceksin ?

ciddiyim.

Benim kavga edemediğimi nasil anladin hem kavga etsem dovulsemde dovulmesemde adamlar beni hergun dover 10 15 kişiyle.

Orijinalden alıntı: Cashimist!

Bizim seni sevecegimizi nerden cikardin?

zorlama erencan olmayinca olmuyor

Orijinalden alıntı: Mr.Pringles

quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

Bizim seni sevecegimizi nerden cikardin?

zorlama erencan olmayinca olmuyor

1. Adim Eren Can
    2. Arada boşluk var.
    3. Kız mısın?

Edit: Aytek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cashimist! -- 1 Temmuz 2012; 21:27:34 >

• seni seviyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyünce polis ol , puanlar öyle yüksek falan değil.Sonra intikamını al geceleri o insanlardan.Sabahına da suçu başkalarına at.Bu senaryo bir yerlerde kullanıldıydı ama olsun sen yap yani özgün olmaya gerek yok.

ayrıca kendini sevdirmek için uğraşmak boşa emek sarfetmek olur

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

malesef yaşadığın şeyleri değiştirmenin bir yolu yok. ama geleceğini şekillendirmek tamamen sana kalmış. belki derslere yoğunlaşıp ilerde kendi yolunu çizersin ve hayatına çeki düzen verirsin.
    ailendeki kopukluk senide etkiler ister istemez, yazdıkların doğruysa baban, babalık görevini yerine getirmiyor
    arada çıkıyor öyle sorumsuzlar ama yapabileceğin birşey yok.

Sevdirmek derken arkadaşlarim olsun istedim yani hic arkadaşim yok bana mal falan diyorlar okuldakiler

Ornek

Birini gordum facede okuldan arkadaşim naber dedim

Cocuk bana olum bi git ya senlemi ugrasicam malmisin dedi

Mesgulse mesgulum desin.neden boyle yapiyorki

Insallah lisede boyle olmaz babamin hizina yetisilmiyo zaten evleniyo bosaniy daha 1 ay bile olmadan evlensin bosansinda beni millete rezil ediyor herkez onun hakkinda konusuyor utaniyom ya.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

malesef yaşadığın şeyleri değiştirmenin bir yolu yok. ama geleceğini şekillendirmek tamamen sana kalmış. belki derslere yoğunlaşıp ilerde kendi yolunu çizersin ve hayatına çeki düzen verirsin.
    ailendeki kopukluk senide etkiler ister istemez, yazdıkların doğruysa baban, babalık görevini yerine getirmiyor
    arada çıkıyor öyle sorumsuzlar ama yapabileceğin birşey yok.

Sevdirmek derken arkadaşlarim olsun istedim yani hic arkadaşim yok bana mal falan diyorlar okuldakiler

Ornek

Birini gordum facede okuldan arkadaşim naber dedim

Cocuk bana olum bi git ya senlemi ugrasicam malmisin dedi

Mesgulse mesgulum desin.neden boyle yapiyorki

Insallah lisede boyle olmaz babamin hizina yetisilmiyo zaten evleniyo bosaniy daha 1 ay bile olmadan evlensin bosansinda beni millete rezil ediyor herkez onun hakkinda konusuyor utaniyom ya.

peki arkadaşının neden öyle davrandığına dair senin cevabın ne?

ayrıca pm

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Light

....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilkair -- 1 Temmuz 2012; 21:40:08 >
  • Neden bilmiyorum ama yazdıkların beni çok etkiledi. Senin yaşında birinin kendini bu şekilde terkedilmiş hissetmesine üzüldüm. Öncelikle şunu söylemeliyim ki babanın evlenmesi ya da boşanması seni bağlamaz. Unutma, bu dünyada herkes kendi hayatını yaşar. Adam baba oldu diye mutlu olmadığı bi birlikteliği sürdürecek değil. Ayrıca babalar anneler gibi sevdiklerini gösteremezler çok fazla. Ben babamla lise 3'ten sonra adam akıllı muhabbet eder oldum. Babanın seni sevmediği ya da az sevdiği gibi düşüncelere kapılıp kendini sıkma hiç. Annenin seni hizmetçi gibi gördüğünü söylemişsin. Bazı anneler yorulmuştur artık, bi çocuğu doğurmak ve büyütmek öyle lafta olduğu kadar kolay birşey değil sonuçta. Sana iş yaptırabilir, normaldir. Neticede o ev sizin eviniz, onun evi değil sadece. Genç bi evlat olarak ona yardım etmek senin görevin zaten. Alışverişi ona yaptırma mesela, pazardan marketten gelirken onca şeyi taşımasın kadın. 14 yaşına gelmişsin yavaş yavaş çocukluktan çıkmak lazım. Arkadaşlarının seni sevmediğini düşündüğünü söylemişsin. Birisine bir kötülük yapmıyorsan -yapmadığını farzediyorum- bunun sebebi özgüveninin yetersizliğinden başka birşey değildir. Bu da aşılamayacak birşey değil. Kendini böyle sıkmana hiç gerek yok. O popüler çocukların senden çok da bi farkı yok. Yapman gereken biraz kendine güvenip muhabbete ortak olmak, ezik olmamak, karakterini güçlendirmek, insanların özgüvenini farketmesini sağlamak. Kimseyi aşağılama ama yüceltme de. Yeteneğin varsa espri yap, çekinme, şu anki durumundan daha kötü olmayacaksın. Hiç bir etkinliği, aktiviteyi kaçırma. İnsanlara güleryüzlü ol, hiçbir zaman senin mutsuz olduğunu düşünmelerine izin verme. Kimse suratı asık bir insanın yanında bulunmak istemez, gülümseyerek onları davet edersin. Belki boşa yazdım bütün bunları, bilmiyorum. Sadece bi yardımım dokunsun istedim. Birşeyleri dert etmek yerine sorunları nasıl çözebileceğine odaklan, hayat daha da kolaylaşır...

• İlla herkesle anlaşamazsın ama anlaştığın mutlu olduğun bir arkadaşın varsa eksiklerini görme her insan mükemmel değildir. İmkanın varsa yaşadığın çevreyi değiştir kimsenin tanımadığı bir yerde yeni bir hayata başlayın. İnsanların seni sevmesini istiyorsan onların hatalarını yüzlerine vurma, devamlı yağ çek gerçekleri değil onların duymak istediklerini söyle, onlarla gereksiz yere tartışma haklı haklı olsan bile. Herkes seni sevecektir. Derslerine çalış , roman oku gez dolaş pc başında oturma.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.