|
Hic Gitmemisler Icin Amerika'da Yasamla Ilgili Ilginc Noktalar

-
-
Hocam tuvalet kapılarının altında bulunan kilolu bir insanın bile rahatlıkla geçebilceği boşluğu unutmuşsunuz
Birde insan boyu kadar olan pisuvarlar var türkiyede hiç denk gelmedim.. -
Dogru.
O yere kadar uzunan pisivuarlari tasarlayan muhendis issiz kalmistir herhalde diye dusunuyorum. Ancak p*stluk olsun diye tasarlanmis olabilir, "lan oyle bir sey tasarmaliyim ki iseyenin her tarafinna sicrasin sidik". -
Amerikalılar totosunu yıkamıyor diyorlar doğrumu? Moklu geziyorlarmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taharet muslugu yok luks oteller falan disinda sormaya calistigin buysa.
Tabii kicini suyla ve elle yikamanin neresi hijyenik tartisilir.... -
Aynen öyle. Tuvaletlerin gider sistemleri de farklı. Avrupada su sifonu çekince normal bir şekilde yukarıdan aşağı akarken amerikadaki tuvaletler suyu vakumlayarak çekiyor ve temiz su yine aşağıdan geliyor. Tuvaletlerdeki suyun fazla olmasının sebebi de bu, moku götürmek için su yukarıdan akmıyor aşağıdan gidere doğru çekiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: BerkKhan
Dogru.
O yere kadar uzunan pisivuarlari tasarlayan muhendis issiz kalmistir herhalde diye dusunuyorum. Ancak p*stluk olsun diye tasarlanmis olabilir, "lan oyle bir sey tasarmaliyim ki iseyenin her tarafinna sicrasin sidik". -
Devamını Bekliyorum Konunun
quote:
Orijinalden alıntı: BerkKhan
Taharet muslugu yok luks oteller falan disinda sormaya calistigin buysa.
Tabii kicini suyla ve elle yikamanin neresi hijyenik tartisilir....Domestosu oto yıkama fırçasına dökücen bolcene ovalaya ovalaya taharet alacaksın değil mi? Hey yarrabim yaa...
Mesela şunu deneyebilirsin, tuvaletten sonra elleri yıkamak... Ellerin kirliyse önce de yıkamalısın... 4+ pepee önerilerine evrilmek üzere konu. Ben kaçtım.
"- Umumi tuvalet kabinlerinin kapisinin kapandigi yerde soyle bir parmak kalinliginda bosluk oluyor. Dikkatli baksaniz iceridekini bile gorursunuz."
en gıcık olduğum şey buydu. nası bir logictir veya oraya girip yapan nasıl yapıyor anlamıyorum. hem dikkalti bakmanıza da gerek yok, mcdonaldsta girdiğimde gayet kol kadar boşluk vardı. yani içeridekiyle rahat yüz yüze sohbet edersin.
kafayı yemiştim bu konudan. çok gereksiz iğrenç bir özellik.
sadece kaldığım otelde öyle değildi kapılar, aman tanrım nası mutluydum. o tuvalet mutluluk alanımdı benim. bir de garip şelkilde cam vardı tam klozetin yanında. manhattan manzarasıyla :D aşşağıda basketbol oynayanlarıi izliyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 1 Temmuz 2020; 0:15:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X