Şimdi Ara

Hiç Birşey Yapamadım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşıma 2 serseri 2 tokat salladı ve hiç birşey yapamadım.Ortaokuldan beri çekiyorum bu problemi.Korktuğumdan felan değil yani o anda hiçbir şey hissedemiyorum ve hiçbir şeyde düşünemiyorum hani kilitlenirsiniz birşey düşünemezsiniz,diyemezsiniz ve yapamazsınız ya aynen öyle oluyor.3 gündür delireceğim ya.Olaydan 1-2 dk sonra kendime anca geliyorum.Öle pinpirikli,korkak biri değilim ama nedense şu sorunu nasıl aşacağımı bilmiyorum.2 gündür içim içimi yiyor

Nasıl atlatırım bu sorunu yaAkşamları kafama girip duruyor 2 gündür yatamıyorum sinir oluyorum.Eninde sonunda patlayacam o karaktersizlere

Üstüne üstlük olay haksız,saçma sapan bir sebepten çıktı.Tamamen serserilerden birinin kız arkadaşının yolluğundanAllah için bir tavsiye verin.Delireceğim

• tenhada pıçakla

Edit: kavga en son çare eğer iş o raddeye geldiyse bir gün dayak yiyeceğini bilsende bir kaç tane sallamaya çalış belki şansın yaver gider (edit yumruk falan tabi pıçak dediğim şakaydı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 20 Kasım 2013; 23:34:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

tenhada pıçakla

Edit: kavga en son çare eğer iş o raddeye geldiyse bir gün dayak yiyeceğini bilsende bir kaç tane sallamaya çalış belki şansın yaver gider (edit yumruk falan tabi pıçak dediğim şakaydı)

Aynısı benim başıma denk gelen kötü olaylarda da geçerli.Diyelim biriyle tartışıyorum tam kapışacak seviyeye geliyoruz o patlıyorken ben yine böyle 0 sinir 0 düşünce şeklinde kilitleniyorum biraz sonra bir deliriyorum ama öyle böyle değil fakat iş işten geçmiş oluyor

Bu tür olaylardan sonra sinirimi şiddete dökemediğim için bir terliyorum öyle böyle değil bazen beynimde yeni bir damar açılıyormuş gibi bile oluyorYani öfkeli anımda birine patlasam cidden bıçak,silahdan hasar almadığım sürece testislere birşey gelmediği sürece en az 30-40 sn yumruk makinesi gibi Allah ne verdiyse girişirim herhalde.

Ya birde kızdığım çok yakın bir arkadaşımın başına geldi bu olay.

• Belki böylesi daha hayırlı oldu.. Boşver.. Başını belaya sokma..

"kimsenin hakkı kimsede kalmaz" de ve unut..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Belki böylesi daha hayırlı oldu.. Boşver.. Başını belaya sokma..

Patlamazsam olmayacak hocam.Ortaokulda da böyleydim.Bunun nedeni birazda ortaokuldaki arkadaşlarımın tutumu sanırsam.Bende şant denilen yapay bir damar var.Ailem bunu orta okulda öğretmene bildirmişlerdi.Ortaokulda 1 kişiyle tartışmadan bitirdim
  • 2 ye 2 siniz dalsaydınız. karşılık gelmeyince böyle ciğeri beş para etmeyenler kendini adamdan sayıyor sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

2 ye 2 siniz dalsaydınız. karşılık gelmeyince böyle ciğeri beş para etmeyenler kendini adamdan sayıyor sonra.

Hocam o olaydan sonra ben arkadaşımdan daha kötü oldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gecen sabah yolda bi kavgaya denk geldim arkami bi dondum adam kafayi cakti cocuk yere dustu agzi burnu kan olmus bide yerde tekmeliyor herkes bakip izliyor kostum dedim alayim elinden gebertecek adami dur dedim itekledim banada diklendi biraz da bi hamle yapamadi ben cocukla ilgilenirken arkamdan kufurleri sayiyodu uzerime almayayim dedim bosver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Gecen sabah yolda bi kavgaya denk geldim arkami bi dondum adam kafayi cakti cocuk yere dustu agzi burnu kan olmus bide yerde tekmeliyor herkes bakip izliyor kostum dedim alayim elinden gebertecek adami dur dedim itekledim banada diklendi biraz da bi hamle yapamadi ben cocukla ilgilenirken arkamdan kufurleri sayiyodu uzerime almayayim dedim bosver

O serseriye sataşıp dayak atmadan rahat etmeyeceğim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

2 ye 2 siniz dalsaydınız. karşılık gelmeyince böyle ciğeri beş para etmeyenler kendini adamdan sayıyor sonra.

Hocam o olaydan sonra ben arkadaşımdan daha kötü oldum

arkadaşın dalsaymış sen o an tepki verebilirdin sanırım. yada sen dalsan arkadaşında cesaretlenip dalardı. ikinizin birden tepki vermemeniz kötü olmuş. yaşlar kaç? liseyse pek sorun değil ama daha büyüksen bu sana sorun yaratıcaktır. birde şöyle düşün beterin beteri var ya kız arkadaşınla gezerken olsaydı buna benzer bir olay. rezillik olurdu

• hocam eğer hiç vurmazsanız hep böyle devam eder bence Allah yarattı demeyin ne varsa girişin birdaha ki sefer artık o kitlenmeden kurtulacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Belki böylesi daha hayırlı oldu.. Boşver.. Başını belaya sokma..

Patlamazsam olmayacak hocam.Ortaokulda da böyleydim.Bunun nedeni birazda ortaokuldaki arkadaşlarımın tutumu sanırsam.Bende şant denilen yapay bir damar var.Ailem bunu orta okulda öğretmene bildirmişlerdi.Ortaokulda 1 kişiyle tartışmadan bitirdim

Ben de çok sinirli biriyim.. Yapılan artistliği karşılıksız bıraktığım zaman günlerce uyuyamıyorum, dert oluyor..

Birkaç yıl önce bir arkadaşımı bıçakladılar.. Sudan sebeplerden mok yoluna giden bir sürü kişiyi duyuyoruz.. Bu yüzden mecbur kalmadıkça dövüşmemek gerek..

• spora yazıl boksa git özellıkle kendıne guvenın gelır korkmuyorum falan dıyorsunda korku degılde ne bu korkup korkmadıgını olay gectıkten sonra degerlendırıyorsun olay anında degerlendır o zaman korktugunu goreceksın + kendıne guvenın yok tekvando karate judo tarzı seylere gıtme boks kıckboks ıkısınden bırını tercıh et 6 ay sonra susmadıgını goreceksın garantı ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

spora yazıl boksa git özellıkle kendıne guvenın gelır korkmuyorum falan dıyorsunda korku degılde ne bu korkup korkmadıgını olay gectıkten sonra degerlendırıyorsun olay anında degerlendır o zaman korktugunu goreceksın + kendıne guvenın yok tekvando karate judo tarzı seylere gıtme boks kıckboks ıkısınden bırını tercıh et 6 ay sonra susmadıgını goreceksın garantı ederım

Su ilk adimi bir atim sonrasinda bir dovus sporuna ciddi emek verecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her lafa verilecek bir cevabım var ama gece yatarken aklıma geliyor

Şaka bi yana kötü durum. Arkadaşların dediği gibi dövüş sporlarına yazıl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.