Şimdi Ara

hiç bir yerde 4 gb ram bulamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana tek parça 4 gb ram lazım.
    yani 2x2 falan olmayacak.
    vatan bilgisayar, eksen bilgisayar, bimeks, exa falan filan hepsine baktım ama hiç birinde tek parça olarak 4 gb DRR2 800 mhz ram bulamadım.
    hep drr3 var.onlarda benim anakarta uymuyor.şuan 2+2=4 gb drr2 800 mhz ramim var.bir tane 4 lük alıp, 2 liği çıkartarak 6 gb, sonra maddi kaynak bulunca diğer 2 liği çıkartıp onun da yerine 4 lük takarak 8 gb yapmak istiyorum.

anakart:

http://www.foxconnchannel.com/product/motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000464
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• belki konuyla ilgili değil ama kardeş ne yapacaksın 8gb rami onu anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhaarruunn2

arkadaşlar bana tek parça 4 gb ram lazım.
    yani 2x2 falan olmayacak.
    vatan bilgisayar, eksen bilgisayar, bimeks, exa falan filan hepsine baktım ama hiç birinde tek parça olarak 4 gb DRR2 800 mhz ram bulamadım.
    hep drr3 var.onlarda benim anakarta uymuyor.şuan 2+2=4 gb drr2 800 mhz ramim var.bir tane 4 lük alıp, 2 liği çıkartarak 6 gb, sonra maddi kaynak bulunca diğer 2 liği çıkartıp onun da yerine 4 lük takarak 8 gb yapmak istiyorum.

anakart:

http://www.foxconnchannel.com/product/motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000464

malasef ddr 2 için 4 gb bulmanız zor ancak bunu ddr 3 lü anakarta sağlayabilirsiniz 4 gb adam gibi program oyun yok gibi

daha bence maddi durum iyileşince yeni bir sistem kurun derim bunlara boşa para harcamayın derim

• birde hepsiburadaya yada novaya fılan bak derım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.