Şimdi Ara

Hiç bir şeyi umursamayan insanlar BELGESELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
16
Favori
12.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖNCELİKLE BU BİR TARTIŞMA KONUSU DEĞİLDİR BİREBİR YAŞAYAN BİR İNSANIM.., GEREKSİZ MESAJ ATMAMANIZ, DİNİ TARTIŞMA ÇIKARTMAMANIZ, KONUNUN SEYRİNİ DEĞİŞTİRMEMENİZ
    ÖNEMLE RİCA OLUNUR

....Dünyaya böyle saçma bir özellik binde bir gelir oda beni bulur. İnternette yada arkadaş çevremde Çoğu kişi keşke bende hiç bir şey takmasam, hiç bir şeyi umursamasam diye söylenip duruyor.. Oysa bunun ne kadar acı olduğunu yaşayan birisi olarak ben açıklayayım,

EĞER SİZDE BUNUN GÜZEL BİR ŞEY OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ MUTLAKA OKUYUN

Öncelikle kısa bir özetle bu insanlar kimlerdir açıklayayım.
    Dünya bu isnanlar için boştur, soğukkanlı, umursamaz, bir olayı çok abartmaz. Saatlerde bir konu üzerinde düşünmeyen, vicdanları hep rahat, ne kadar kötü gözükseler de iyi, ne kadar mutlu gözükseler de bir o kadar mutsuz insanlardır..

Bu kişilik özelliği 2 türlü elde edilir.
    1.- Doğuştan gelir.
    2.- Hayatında acı veya Unutmayacağı bir olay yaşamıştır.
    3.- Aşık olmuştur kız bunu micklememiştir, sonra takıntı haline getirip ondan başka hiç bir şeyi düşünmezler. (gerçekten severler aslında ^^ takıntı falan yanlış anlamayın)

Öncelikle bu özelliği ben nasıl kazandım derseniz 2. ŞIK, 6 yaşında annem evi terkedip gitti arayıp sormuyor. 2 yıl sonra alışmak çok ta zor olmadı.

ŞİMDİ HİÇ BİR ŞEYİ UMURSAMAYNLARIN GENEL ÖZELLİKLERİNE BAKALIM

.Hiç bir şeye üzülmezler, yanında babası-annesi ölse ağlamaz.
    .Çoğunluk asosyal değildir. Çok sosyallerdir, ancak kimseyle çok samimi olamazlar. Bir ortamda birisiyle yalnız kaldığı zaman konuşamazlar.
    .Boş konuşmazlar.
    .Aşırı soğuk kanlılardır, yürüdüğü yolda adam öldürseniz kafasını çevirip bakmaz..
    .Olayların peşine çok düşmez, oluruna bırakırlar.
    .Bir konu üzerinde saatlerce düşünmezler.
    .Çok gülerler, gereksiz şeylere gülüp etrafına gülücükler saçarlar.. Güya mutlular.
    .Dışardan herkese çok mutlu ve rahat gibi gözükürler.. Hayır onlar kendi dünyalarında yaşarlar. Ve orası çok soğuk ve karanlık.
    .Hayal dünyaları çok geniştir, olayları herkesin gördüğünden farklı yorumlar ve görürler.
    .Çoğunun vicdanı hep rahattır.
    .Olayları çok büyütmez.
    .Son olarak durduk yere onlar gibi olamazsınız, mutlaka yukarıdaki 3 maddeden biri olmalı. Yani seçemezsiniz. ben ne kadar artık hiç bir şeyi takmasam desenizde evdeki hesap çarşıya uymaz..

PEKİ BUNLARIN DUYGULARI YOK MUDUR ?

-->> Hepsinin duyguları vardır. Ancak bir tanesi hariç hepsini hayatlarından soyutlarlar. Hayatlarında bir bakış açısı vardır, bunu ne olursa olsun değiştirmezler. Kimisinin ki üzüntü,kimisininki yalnızlık, kimisinin ki sevgisizlik. Ama her birisinin duygusu vardır. Her ne kadar pasif olsa da..

Peki neden insanlar böyle olmak istiyor ?
    Bunu aslında bende anlamış değilim. Kim hiç bir şey takmamak ister ki ? Kim sevgi istemez. Yada kim gerçekten mutlu olmak istemez ? Hiç bir şeyi umursamamanın mutluluk olduğunu sanırlar. Çünkü onlar bunun güzel bir şey olduğunu sanıyor. Peki siz neden bunu güzel bir şey zannediyorsunuz ? Çünkü bu tip insanlar duygularını asla dışa vurmaz. Dediğim gibi içine kapanıktır, kendi dünyalarında yaşarlar. Hep gülerler insanlar onların mutlu olduklarını sanırlar.

Örnek verecek olursak, çok yakın bir abimden bahsediyim. (Biyolojik abim değil)
    Kendisi kanser. O da benim gibi umursamazın teki.. Arkadaşları hep ne güzel be kanser olmuş amaan diyip geçiyor diyor. Keşke bende böyle takmasam kafaya diyor. Oysa onun aklının içinde ne olduğunu biliyorum. Korkuyor ölücem diye ancak dışa vurmuyor. Kendisi bile bilmiyor korktuğunu ama durum böyle. Zihninin en dibine, tüm duygularını oraya zincirlemiş. Aslında bizler dışarı ne kadar gülücük saçarsak o kadar mutsusuz demektir. ve hayatımızı değiştirecek bir olay olmadığı sürece asla mutlu olamayacağız..

Özet; Hiç bir şeyi takmayan insan mutlu değildir. Bu tip insanlar ne kadar gülüyorsa o kadar mutsuzlardır.

>> *

• Yazdığın özelliklerin çoğu bende var ama ben bu halimi seviyorum ölümün olduğu bir dünyada daha ciddi ne olabilir kafasındayım ve çoğu şeyi umursamıyorum benimki doğuştan değil yaşadıklarım beni böyle yaptı karşı cinsi bile pek umursamıyorum bakalım sonu nereye varacak ama dediğim gibi ben bu şekilde mutluyum

Orijinalden alıntı: Hurts

bunları sen mi yazdın

....aynen hocam

@rojEx1337; Yaşadığın olayı unutmuşsundur yada ne olduğunu bilmiyorsundur.. Ama psikolojik olarak bunlar olmadan olması imkansız. Belki doğuştan gelen baskın bir özelliktir ve sonradan ortaya çıkmıştır. Durduk yere olmaz..

>> *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 11 Eylül 2013; 16:48:58 >
    Daha Fazla Göster
  • adamsın adam çok doğru
  • Eline sağlık hocam, benimle uyuşan bir çok saptaman var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

Güzel paylaşım

teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

Güzel paylaşım

İmza kural disi ama bmw hatirina sikayet etmedim

Orijinalden alıntı: MoonDeath

güzel paylaşım devamı varsa yaz.

uzatmaya çok ta gerek yok hocam, özetle bunlar.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.