Şimdi Ara

Hiç bir kız için ağladınız mı yada sevdiniz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hiç bir kız için ağladınız mı yada çok sevdiniz mi anılarınızı anlatsanıza çok merak ediyorum sevgilimin malatyaya gitme ihtimali var ben bunu düşündükce mesela gözlerim doluyor ilk defa bir kıza karşı böyle birşey oldu siz hiç bir kız için ağladınız mı yada ne kadar sevdiniz içinizi dökün bakalım çok merak ettim erkeklerin hepsine odun derler bakalım neler çıkıcak

• herkes sever biz ölürüz
  • Şu an birtane benim var gibi ayrılırsam cidden ağlarım

Öyle yada böyle ayrılıcaz gibi duruyor o yüzdende pek bağlanmamaya çalışıyorum ama kız işte ne yaparsın kendine çekiyor
  • Hangimiz sevmedik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çılgınlar gibi.

• Hangimiz bir kuytu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 2 yıllık sevgilimden ayrılınca cok ağlamıştım baya bi acı çektiğimi falan düşünmüştüm. Insan başına çok daha kötü olaylar gelince anlıyor kız, sevgili işleri boş olay uzulmeye degmez.

• Ağladım da sevindim de onun için, bide o benim için aynı şeyleri hissetse

• off be hocam acmayin boyle konular valla icim kotu oluyor :/

ulan ne zaman sesini duysam sarkisini dinlesem herhangi bir yeni bir sey ogrensem Katy hakkinda ya mutluluktan ya uzuntuden yada hic bir sey olmasa bile durduk yere onu dusununce eksik seyler hissediyorum yasantimda boyle nasil desem bogazim dugumleniyor hani babam ve oglumun o "benim yuzumden" sahnesi varya orayi izlerken aldigim hal gibi oluyorum

aslina bakilacak olursa sevdigin icin aglamak cok ust duzey bir duygu, yani su yazdigim kelimeler bile tam anlamiyla aciklamak icin yetersiz kaliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 28 Nisan 2015; 22:38:23 >
  • Güzelinden bir hatıra
  • Ohooo

• Hayır. Daha zehirlenmedim.

• Şimdiye kadar sevgilim olmadı.O yüzden hiç ağlamadım.Olacak gibi de görünmüyor.
    Sadece param,tipim,vucudum v.s olmadığı için üzüldüğüm anlar oldu
  • Şu ana kadar sadece tek bir kişiye değer verdim, ona benim için önemli olan düşüncelerimi, hayallerimi, acılarımı her halde benim için önemli olan her şeyi mümkün mertebe anlattım ne mi oldu ? Geçen sene bu zamanlarda artık konuşmayalım, görüşmek istemiyorum hatta arkadaşım bile değilsin tarzında bir mesaj aldım. Yaklaşık 7 ay gibi bir süredir ne gördüm ne de konuştum. Ağladım mı tabiki de hayır ama ne var ki bir şey öğrendim ; bir insanı çok seviyorsanız ve sevmeye de devam ediyorsanız ona o kadar da güven göstermeyin. İnsanların doğruları, doğru buldukları farklıdır, ona göre mantıklı olan size göre mantıksız olabilir. Doğal olarak da benim durumuma düşebilir, nedenini bile öğrenemeye bilirsiniz. Bunları bildiğime rağmen seviyor muyum, evet seviyorum.
  • Çok ağladım çok...

• Sevdim ama bir kiz icin aglamam

• Ulan konuşturtmayın beni.Bir kızı çok sevdim ayrıldık kavga ettik kız başka ülkeye gitti okumaya 2 sene kendime gelemedim sonra yine başka bir kızla tanıştım 3.senemiz dolucak çok seviyorum onuda hatta o olmasa unutamazdım.Neyse uyumuyordum konuşmuyordum bitkisel hayat gibiydi neredeyse.Herşey onu hatırlatıyordu 2 sene belli başlı grupları hiç dinlemedim sırf onu hatırlatıyor diye Cafe'de bile çalınca bi kötü olurdum.Neyse şimdi geçti ama kötü şey ya.Ki aşk acısı asla tamamen geçmez sadece yaranın üzerine dikiş atarsın izi kalır..
    Edit: Düşününce yine kötü oldum başka ülkeye gitmek nedir lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukalper -- 28 Nisan 2015; 21:58:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Lich King

Şu an birtane benim var gibi ayrılırsam cidden ağlarım

Öyle yada böyle ayrılıcaz gibi duruyor o yüzdende pek bağlanmamaya çalışıyorum ama kız işte ne yaparsın kendine çekiyor

Ay dostum :(
  • Sorma hocam ilk defa bu kadar aklı başında fikirlerimiz ideallerimiz hayattan beklentilerimiz uyuşan biriyle tanıştım kaybetmek istemiyorum :(
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.