Şimdi Ara

Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
3
Favori
34.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olaya görünüş olarak bakarsak benim için doğru sanırım. Yakın kız arkadaşlarımdan pek çirkin olan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

cinsellik minsellik geçelim de bir, bir topluluk içerisinde bol miktarda kız varsa muhabbet güzel olmuyor, gruplaşmalar bol miktarda oluyor hatta kavgalar oluyor.

yaşasın inşaat mühendisliği

Freud dan neyim eksik, Bir tespitte ben yapayım.

Üniversite de mühendislik okuyan kızlar diğer fakültedekilerdekilere nazaran daha az güzel(güzel değil) oluyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhqwer -- 23 Kasım 2009; 2:20:58 >
  • Tabi herkesin düşüncesi farklı ama...

Benim lisede arkadaşım olan çok kız vardı. Bunlar sırf o amaçla mı arkadaş oldum? Hayır tabikide hatta sanırım hiçbirine o gözle bakmadım. Zaten hoşlandığım kızla konuşacak kadar cesaretim olduğunu da sanmıyorum ama. Neyse lise bitti geçti gitti ama. Ben kızlarla sırf normal arkadaşlık kurabilecek insanlardan biriyim. Her erkeğin huyu ayrıdır tabi ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Espri yapmıştım orda bende katılıyorum düşüncelerinize bende üniversite ortamındayım bizzat bu muhabbetleri yakından görme fırsatım oluyor ve nasıl yapmacık nasıl bayık muhabbetler olduğunu görüyorum. Bir arkadaş yanıma geliyor mesela enseme vuruyor ''napıyon lan'' diyor. Çevremizde kız varsa bir anda istanbul beyefendisi oluyor bu arkadaşım ''nasılsın donanımcı123 şu kitabı bitirdinmi'' diye sesleniyor bana.

Yani nedir bu yapmacıklık nedir bu kızlara yavşama isteği. Yahu karşındaki normal sen ben gibi bir insan farkları kıllarının daha az çıkması ve cinsel organlarının artı şeklinde temsil edilmesi. Nedir yani bu sanki dünyada kız sayısı sınırlı bir tanesiyle konuşma fırsatı bulununca tapınacak hale geliyor bazı abazanlar. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

kişiliğime ve aileme dokunmadığı sürece espri ve takılmalara gücenmem
    biraz ağır oldu o, yoksa sorun olmaz.

yazdıklarında haklısın sonuna kadar.

• quote:

güzel kızların kapasitesi düşük oluyor diyorsun galiba.
    böyle bir tespitte bulunmadım daha önce.

ama dersen ki, inşaat-makina gibi bölümlerdekiler öyle, zaten orayı tercih eden yok denecek kadar az
    ayrımcılık gibi olmasın ama, zaten kadınlar için pek de uygun meslekler değiller.

ancak bir çevre, bir endüstri, bir kimya mühendisliği bir mimarlık bölümü kızlar tarafından gayet tercih edilen bölümler.

bunun yanında, ben zeka seviyesi yüksek kızların ya da sayısal zekası olanların diğerlerine nazaran çirkin olduğu gerçeğini de kabul etmiyorum.

şu vardır, mühendislik okuyanlar derslerin hakkını daha çok vermelidir, çünkü dersler ağırdır.

Yok hacı, öyle cinsiyet veya fiziki görünün açısından insanları zeka olarak gruplayacabilecek biri değilim,

Sadece dikkatimi çekti.
    Makina veya inşaat okuyan güzel kız yok,
    Dediğin gibi güzel olanlar kimya ya endüstri ye mimarlığa gidiyor..

Yukarda da dendiği gibi ortamda kız varsa, Herkes bir yapmacıklaşıyor,Birbirlerinin açığınıa arama derdine düşüyor Aman aman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhqwer -- 23 Kasım 2009; 2:32:19 >

• Hashus böyle geri adım atarsın adam seni kelimeleriyle dövdü. İnşaat okumanın vermiş olduğu abazalıkla suan duvarlara tırmanıyorsundur. Çakma playboylar sizi. Her ne kadar cevap hakkı doğsa bile bu mesajıma cevap yazmayın zira sizi muhattap kabul etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhqwer

quote:

ama dersen ki, inşaat-makina gibi bölümlerdekiler öyle, zaten orayı tercih eden yok denecek kadar az
    ayrımcılık gibi olmasın ama, zaten kadınlar için pek de uygun meslekler değiller.

ancak bir çevre, bir endüstri, bir kimya mühendisliği bir mimarlık bölümü kızlar tarafından gayet tercih edilen bölümler.

bunun yanında, ben zeka seviyesi yüksek kızların ya da sayısal zekası olanların diğerlerine nazaran çirkin olduğu gerçeğini de kabul etmiyorum.

şu vardır, mühendislik okuyanlar derslerin hakkını daha çok vermelidir, çünkü dersler ağırdır.

Yok hacı, öyle cinsiyet veya fiziki görünün açısından insanları zeka olarak gruplayacabilecek biri değilim,

Sadece dikkatimi çekti.

tabi olmaz.
    şantiyede toz toprak içinde, işçilerle iç içe yaşamayı isteyecek kaç kız var ki?
    gerektiğinde şantiyede yatabilecek?

ki 45-4 idi bizim mevcut. daha vahim durumlar da var tabi.
    mantıken bu bölümlerde güzel diye tabir edilecek bayanlardan pek bulamazsın.
    seçtikleri yer de kendi yaşantılarına uygun yerler oluyor.

• Ayrıca çok çok güzel olupta günlük konuştuğu kelime sayısı 10 u geçmeyen kızlarda gördüm. Bu kız sonuna kadar güzel olsun bu kızla gezdim tozdum eğlendim günümü gün ettim eee bu kızla ne konuşacağım ben ? Ben ona şu filmi izledinmi şu kitabı okudun mu şu teknolojik cihazdan haberin var mı dediğimde benim suratıma öküz gibi bakacaksa o zaman gitsin manken olsun boş zamanlarındada yanıma gelsin konuşmadan birbirimize bakalım sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuva-i milliye

Hashus böyle geri adım atarsın adam seni kelimeleriyle dövdü. İnşaat okumanın vermiş olduğu abazalıkla suan duvarlara tırmanıyorsundur. Çakma playboylar sizi. Her ne kadar cevap hakkı doğsa bile bu mesajıma cevap yazmayın zira sizi muhattap kabul etmiyorum.

hahahahahahahhahahahhahahahhahahahahahahhahahahhahahahhahahahahahahhahahahhahahahhahahahahahahhahahahhahahahhahahahahahahhahahahhahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuva-i milliye

Hashus böyle geri adım atarsın adam seni kelimeleriyle dövdü. İnşaat okumanın vermiş olduğu abazalıkla suan duvarlara tırmanıyorsundur. Çakma playboylar sizi. Her ne kadar cevap hakkı doğsa bile bu mesajıma cevap yazmayın zira sizi muhattap kabul etmiyorum.

hangi geri adım

ben dediklerimden dönmedim ki?
  • YAV BI KONUDADA KAVGA CIKARMADAN ADAM GIBI TARTISIN BE KARDESIM 2-3 VELET GELIPTE BIKERE KONUNUN AKISINI BOZUP MILLETI BIRBIRINE KARISTIRMASIN HER KONUDA BOYLE YAPIYOSUNUZ
  • " Medeniyetin kurucusu ilk defa mızrak atmak yerine küfür kullanmış olan insandır. "

Buda freud un bir sözüymüş,

Bence doğru bir tespit
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemoteShoulder

Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez.

Sigmund Freud.

Aynı şey kızlar için'de geçerlimidir ?

Bu sözün doğruluk payı nedir ?

Tartışalım

Yazdıklarına tam olarak bir cevap olur mu bilmiyorum ama, '' 2 kişiyi aynı odaya kapatırsan, eninde sonunda s....ler'' diye bir söz var. Birlikte olmayacağım/olmak istemeyeceğim bir sürü kız arkadaşım oldu olayı kısmen doğrudur. Şu ana kadar böyle birşey düşünmesen de ademoğlu olduğun için, hayvansal bir dürtüye/içgüdüye sonsuza kadar karşı koyamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

quote:

Orijinalden alıntı: DarkMourning

Onu bilmem de benim yakın bi arkadaşımın bi sözü vardır.

Erkeklerde çük kızlarda kuku olduktan sonra bi kız ve bi erkeğin dost&kardeş olması mümkün değildir dediydi. Tartışılır tabi ama haksızda değil

Sen kaçıncı yüzyıldan kaldın?

Yazdığımı doğru bi şekilde okursan bunların benim düşüncem olmadığını anlarsın, sadece arada hak veriyorum demişim değil mi ?

Bana göre bi kızla bir erkeğin dost olması mümkün, nası mümkün ? İki tarafında sevgilisi olduğu sürece.. Tabi bi de belli bi yaştan sonra..
    Ayrıca yukarda biri iki taraf ilk tanıştığında illa ki hormonal ya da içgüdüsel çekim olur demiş. o da doğrudur kimse bana olmuyo ben cool'um ııh pis abazanlar demesin. bunun abazanlıkla alakası yok tamamen insan doğası.

• quote:

quote:

cinsellik minsellik geçelim de bir, bir topluluk içerisinde bol miktarda kız varsa muhabbet güzel olmuyor, gruplaşmalar bol miktarda oluyor hatta kavgalar oluyor.

Üniversite de mühendislik okuyan kızlar diğer fakültedekilerdekilere nazaran daha az güzel(güzel değil) oluyo...

Bırak universiteyi bunu ben ilkokulda fark ettim. Erkekler, çirkin kızlarla pek ilgilenmediginden onlarda derslere sarıp kendilerini ispat etmeye calısıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: x3x

quote:

quote:

Bırak universiteyi bunu ben ilkokulda fark ettim. Erkekler, çirkin kızlarla pek ilgilenmediginden onlarda derslere sarıp kendilerini ispat etmeye calısıyorlar

şimdi ders çalışmak da bir yapı meselesi

ders çalışabilmek büyük bir başarıdır, bazı insanlar vardır çok önemli bir sınava bile sınavdan 1 saat önce çalışmaya başlar

eskiden rahatım yerinde olmazdı sınava çalışmadığımda, bu sene ilk vize haftasında garip bir huzur vardı içimde

• Delikanli adam her kiza yavşamaz..... kardeşim dedigi ARKADAŞİM dedigi kiz hakkinda ileri geri konuşmaz düşünmez...... düşünürse ben ona adam demem delikanli demem.....

bugun bi kankanizin yada arkadaşinizin kiz kardeşi varsa siz ona offfff ulan bi altima atsam diye mi düşünürsünüz ? varsa ole düşünen kalibina şekil sokim onun...... o lafi kim dediyse uçkuru boş kalmiş azitmiş her kiza ayni bakiyomuş... evde ortalikta racon keser...... karşisina dikildin mi kaçar gider......

Delikanlilik her kiza sulanmak degildir.. her kiza asilip kesilmek degildir.. Konuda çok saçma olmuş...

bugune kadar bi çok kiz ARKADAŞİM oldu... ne benden ne de onlardan arkadaşlik dişi ilişkilerim olmadi.... sevgili dedigin alt yapisini o anlamda kurarsin çikarsin gezersin sevişirsin fln ama her kizla olmaz....... hele hele arkadaşim dedigin kiz ile hiç olmaz...... tut ki oldu arkadaşim dedigin kiza aşik oldun fln fistan..... sen o kiza hiç arkadaş gibi bakmamişsin demektir..... 10 yillikta kiz arkadaşim var 15 yillikta..... çocukluk arkadaşimdan var kiz olarak okuldan da var.... var oglu var yani... ama her birine ayni gözle baktin mi olmaz.... bu sende başlar sende biter..... bi insan kendine yakiştirabiliyosa öyle bi durumu, her kiza ayni bakmayi zaten onda kişilik bozuklugu vardir....

• quote:

Orijinalden alıntı: Shopar.

Delikanli adam her kiza yavşamaz..... kardeşim dedigi ARKADAŞİM dedigi kiz hakkinda ileri geri konuşmaz düşünmez...... düşünürse ben ona adam demem delikanli demem.....

bugun bi kankanizin yada arkadaşinizin kiz kardeşi varsa siz ona offfff ulan bi altima atsam diye mi düşünürsünüz ? varsa ole düşünen kalibina şekil sokim onun...... o lafi kim dediyse uçkuru boş kalmiş azitmiş her kiza ayni bakiyomuş... evde ortalikta racon keser...... karşisina dikildin mi kaçar gider......

Delikanlilik her kiza sulanmak degildir.. her kiza asilip kesilmek degildir.. Konuda çok saçma olmuş...

bugune kadar bi çok kiz ARKADAŞİM oldu... ne benden ne de onlardan arkadaşlik dişi ilişkilerim olmadi.... sevgili dedigin alt yapisini o anlamda kurarsin çikarsin gezersin sevişirsin fln ama her kizla olmaz....... hele hele arkadaşim dedigin kiz ile hiç olmaz...... tut ki oldu arkadaşim dedigin kiza aşik oldun fln fistan..... sen o kiza hiç arkadaş gibi bakmamişsin demektir..... 10 yillikta kiz arkadaşim var 15 yillikta..... çocukluk arkadaşimdan var kiz olarak okuldan da var.... var oglu var yani... ama her birine ayni gözle baktin mi olmaz.... bu sende başlar sende biter..... bi insan kendine yakiştirabiliyosa öyle bi durumu, her kiza ayni bakmayi zaten onda kişilik bozuklugu vardir....

bırak sımdı delıkanlılık bacı racon olaylarını gerçekler %90 boyle delıkanlılık hormonlarına hakım olmak degılmı bırazda

• msjım bulnusn
  • quote:

quote:

quote:

Sadece dikkatimi çekti.

tabi olmaz.
    şantiyede toz toprak içinde, işçilerle iç içe yaşamayı isteyecek kaç kız var ki?
    gerektiğinde şantiyede yatabilecek?

ki 45-4 idi bizim mevcut. daha vahim durumlar da var tabi.
    mantıken bu bölümlerde güzel diye tabir edilecek bayanlardan pek bulamazsın.
    seçtikleri yer de kendi yaşantılarına uygun yerler oluyor.

Ya ne alakası var, sanki inşaat ve makina mühendisliği sadece sahalardan ibaretmiş gibi konuşuyosunuz.Kaç tane ana bilim dalı olduğundan ya haberiniz yok ya da düşünmeden öyle yazıyosunuz.Misal olarak geoteknik ve hidroloji de inşaat mühendisliğinin ilgilendiği bilim dallarıdır ve çoğunluk bayanlar müdahil olurlar bunlara.

Konuya dönecek olursak,bu tamamen kişi karakteri ile ilgili bi durumdur cinsiyet ile değil.Bazıları kaldırır bu tarz arkadaşlıkları ve devamı gelir bazısının ise tek düşündüğü beraber olabileceği bi partner bulmaktır.İnsanlar adına yapılan genellemelere çoğunlkla katılmıyorum zaten.İnsanın yaşadığı çağ,mekan,aile ve sair faktörlerin değişken olması itibariyle bu tür davranış tarzları da her zaman değişken olacaktır.Tabi ki insanda yaratılıştan var olan değişmeyen gerçekler de vardır (Hırs,güç,şehvet vb) o ayrı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.