Şimdi Ara

hiç aşk acısı çektiniz mi arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya da birini taktığınız ve acı çektiğiniz, ya da reddedilip de acı çektiğiniz, kısacası aşk ve benzeri acılar çektiniz mi neler hissettiniz, kaç zaman sürdü ve nasıl geçti gitti en son?

Edit: 8 yıl önce lisede çektim ben bir yıl falan sürmüştü, acı geçtikten sonra yaşadığımı anladım, zor zamanlardı. Başka birşeye benzemiyor herşeyde o geliyor aklına.

Bi de bu aralar bi takıntım oldu hayattan soğuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicideRelated -- 20 Ağustos 2016; 23:13:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gelenektir, ilk konu sahibi yazar.
  • çayımı alıp geliyorum anlatınız.
  • geçince bişey kalmıyo
  • Bana sevgilim çok çektiriyor öldürüyor bitiriyor beni.
  • 3 sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileklivanilya

gelenektir, ilk konu sahibi yazar.

8 yıl önce lisede çektim hocam bir yıl falan sürmüştü, acı geçtikten sonra yaşadığımı anladım, zor zamanlardı. Başka birşeye benzemiyor herşeyde o geliyor aklına.

Bi de bu aralar bi takıntım oldu hayattan soğuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicideRelated -- 20 Ağustos 2016; 23:11:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk diye bir şey yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taptaze 22 aylık ilişkinin sonucunda ortaya çıkan 1 haftalık acım var. Çok kötü bir şey sabah uyandığın sen ile gece yattığın sen arasında baya bir fark oluyor. Alışkanlıktan dolayı sabah kalkınca telefonu eline alıyorsun ama boşuna alıyorsun bi günaydın mesajı yok. İşte o an telefonun senin için çok gereksiz olduğunu anlıyorsun. Seni sosyal medya hesaplarından falan engellemediyse kızın ikide bir whatsapptan son görülmesine bakıyorsun, her gün kızın ilişki durumunu kontrol ediyorsun, instagramdan paylaşımlarına bakıyorsun. Ben bi tek whatsapptan takip edebiliyorum, diğer yerlerden ya engelledi ya da arkadaşlıktan çıkardı.
  • BEN OLMAMIŞ AŞKIN IZDIRABINI BİLE çektim ustaaaaaaaaaa..

ama ilkokulda bir pelinsu VARDI.çok seviyordum.
    kız berkecana kaçtı...ismimden kaybettim.
    kız dedi ben modern bir insanım.
    o gün bugündür MÜSLÜM babayı dinliyorum..
  • 1 sene oldu ayrilali hala zaman zaman gelir aklima 3 4 aya gelene kadar dalip giderdim gokyuzune okulda arkadaslar uyarirdi nerelere gittun diye bi sure sonra tabi artik donmeyecegini sindirmeye basladiktan sonra rahatliyorsun biraz

• 6 aydır çekiyorum.

her şeye rağmen hayat devam ediyor. hiçbir şeye inancın, isteğin yok ama yaşıyorsun. öldüm diyorsun ama ölmüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 20 Ağustos 2016; 23:40:59 >
  • Bişey derler, ask lisede yalan, imamhatipte haram. Bi ilişki bitti diye genç yasta abartmayın hele. Hayaller viktoriya sektiret hayatlar aşkın ızdırabı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yildir o aciyi cekiyorum. Su siralar oldukca yoğunlaştı hatta. İnanin yoruldum artik. 😪

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bir kişinin yokluğu, çevrendeki tüm çokluğu hiç yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AwerlawK

Taptaze 22 aylık ilişkinin sonucunda ortaya çıkan 1 haftalık acım var. Çok kötü bir şey sabah uyandığın sen ile gece yattığın sen arasında baya bir fark oluyor. Alışkanlıktan dolayı sabah kalkınca telefonu eline alıyorsun ama boşuna alıyorsun bi günaydın mesajı yok. İşte o an telefonun senin için çok gereksiz olduğunu anlıyorsun. Seni sosyal medya hesaplarından falan engellemediyse kızın ikide bir whatsapptan son görülmesine bakıyorsun, her gün kızın ilişki durumunu kontrol ediyorsun, instagramdan paylaşımlarına bakıyorsun. Ben bi tek whatsapptan takip edebiliyorum, diğer yerlerden ya engelledi ya da arkadaşlıktan çıkardı.

Öncelikle geçmiş olsun hocam, umarım acın diner bi an önce.

Benim hiç öyle ilişkim olmadığı halde anlattıklarını yaşadım, özellikle internette kızın bulabildiğim herşeyini kurcalıyorum, sırf profilini gizledi diye takipçilerinden birini hackleyip profiline sızdığım olmuştur tüm paylaşımlarını ve fotolarını görmek için, öyle söyliyim sana, ben taktım mı böyle takarım işte

• Ben lise 1 de bi kiza kopek gibi asik oldum. Gorunce midem karincalanirdi filan. Tanistik konustuk sardi ama acilamadim kizi kaptilar pisman degilim cunku kiz asik olan turden bisey degil. Resmen 2 kisi ye bakti sinyal aldi diye gitti. Sonra Ayrildi. Kizla sevgili olsaydim yine sevmeden takilacakti sonra ayrilacakti.
    Tum bu surec 6 ay sürdü.

• geçiyor gidiyor kafaya takmamak gerek
  • Artık onunla olamayacağını anlayınca geçiyo be abi 1 senedir aklıma gelirdi hep bu gün tamı tamına 1 sene 43 gün oldu ayrılalı hiçbir kızla konuşmuyordum 5 6 ay önce yazdım tersledi beni anladım bidaha olmıycak onunla geçen günlerde bi kızla tanıştım yaz tatilini değerlendirmek için bi cafede çalışıyo şu an hiçkimse yok masamda sırf o istedi diye 1 saatlik yoldan geldim şu an cafedeyim mutluyum be çok nadirdir abi ayrıldıktan sonra barışmak hele ki aradan bi süre geçmişse imkansızdır hiçbir şey eskisi gibi olmaz zaten en iyisi unutup ileriye bakmak yoksa yer bitirirsin kendini

• suicideRelated kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, ben de baya taktım mı takarım ve küçük detaylardan büyük sebepler çıkartırım. Mesela kızın facebook profilinde eski fotoğraflarımız ve geçen gerçekleşen bir konserden videomuz hala durur. Cuma günü başıma çok kötü bir olay geldi (sağlıkla ilgili). Sırf ararsa ümitlenirim diye aramamı beni(arkadaşlarıma dediği bu). Bana o durumda kavgalı olduğum çocuk bile destek çıktı ama 2 yıllık sevgilim bir geçmiş olsun bile yazmadı. İşte bu çok koyuyor hocam, sana senden yakın tek bir kişi var ve o da şimdi seni mikine takmıyor...
  • Ben onu yapamıyorum işte. Beni sevmeyen biri için neden acı çekeyim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.