Şimdi Ara

Hiç Ailesiyle Tatile Gidip Kız Düşüren Varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HungryBody

Aynen öyle birisi gaza getirse bişi yapsa yaparımda yok ya olmuo.

O zaman ailenle git arkadaslarinla da gitsen düşüremezsin. 2 günde romanyali kız düsurdum arkadaslarla. Ailem olsa da düsururdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Arkilerle gitsek içip akardık.

• Kim düşürmüş de sen düşürcen aga yalan düşürdüm diyen anca yazlığın olur her sene gidersin komşun olur felan kız arkadaşın da olur onun arkadaşlarıyla felan takılırken olur anca

• SakultahSalkım kullanıcısına yanıt
    Allasen dili bilmeden nası düşürüon :D saçma yani

• XT9 kullanıcısına yanıt
    Yazlıkda var taş gibi hatun lar ortam falan 2 yılda anca gecen hafta kankilerle yaptık bisiler ictik falan takıldık.Yıne bısı yok allah koruyo zinadan çözemiom ya.Boy var pos var ama kullanamıoz.

• Hey gidi gençliğim.
    Şimdi tatile bile gidemedim bu yaz.
  • quote:

Allasen dili bilmeden nası düşürüon :D saçma yani

İngilizce biliyolar kardeş artık ruslar bile biliyor anlaşacak kadar.

• quote:

Yazlıkda var taş gibi hatun lar ortam falan 2 yılda anca gecen hafta kankilerle yaptık bisiler ictik falan takıldık.Yıne bısı yok allah koruyo zinadan çözemiom ya.Boy var pos var ama kullanamıoz.

Ben de en son kuzenin arkadaşı vardı kız onunla denk geldik minibüste onunda yanında kuzeni vardı yaşıtız onla takılırım diye düşünüyodum o gün işimiz çıktı buluşamadık :((

• quote:

Söylemessende her yıl gitmek zorunda kalırsın.Büyünce gidersin arkilerle dedi.Nese hayırlısı.4 gün kaldı yalan olcaz yine.

Niye yalan olasın ki? Kızlarla gönül eğlendirmemek hayatından bir şey götürmez. Farkındayım için kaynıyor ancak emin ol ki her anlamda sana zararı olur sırf bu amaçla para harcamanın. Git ailenle efendi efendi yap tatilini.
  • XT9 kullanıcısına yanıt
    Şans işte aga olmassa olmaz

• Abi sonuna kadar haklısın ama insan farklı şeylerde yaşamalı en azından ben yaşamam lazım ünidede böyle olmaz açılmam lazım sırf kesiom icraat da lazım.

• quote:

Abi sonuna kadar haklısın ama insan farklı şeylerde yaşamalı en azından ben yaşamam lazım ünidede böyle olmaz açılmam lazım sırf kesiom icraat da lazım.

Dostum iyi de eğer bu açılmadan kastın sosyal anlamda insanlarla iletişimini geliştirmekse başka yollarla geliştir tamam da illa kızlarla ilşikilerin iyi olsun diye kafayı yorma. Sonuçta bu tür şeylerin heyecanını gençlikte tüketirsen ileride -eğer evlenirsen- hayatın sıkıntılı olur. Tabi benimki sadece bir öneri, gerisi sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

Aile ile imkansız

Sanki aile olmasa dusurcen cenko ahhahahaha

• Direk yazıyorum. Dil 0 = Kız yok
  • Hayırlısı abi ne diyim

• Valla hocam bundan 3-4 sene once Mersin'e gitmistik aileyle tatile.O zaman tip de yoktu vucut da.Sezlongta denize girmeden once etrafa bakiyordum bir kiz geldi karsi sezlonga uzandi.Artik yokluktan midir yoksa cekiciliginden midir nedir kilitlendim kaldim oyle.Arada bir farketmesin diye baska yerlere bakiyordum ama baya bir suzdum cok olmasa da guzeldi de. Neyse,meger kizin arkasinda annesiyle anneannesi varmis (tahmin ediyorum sadece.2 kadin vardi teyzesi de olabilir yani) baktigimi gormusler hic haberim yoktu.Baktim birden kiz kalkti ayaga kadinlarin yanina gitti(onlar cagirmis) kadinlar bunun kulagina bir sey fisildadi.Kiz sacini basini duzelterek bana gulumseyerek bakmasin mi...Nasil utandim anlatamam.. Neyse ben tabi hemen beni seviyor triplerine girmedim.Baska bir gun denizden ciktim yine onlarin sezlongunun yanindan geciyorum su cumleyi isittim:
    -...cok tatli
    yanindaki kadin:
    himmm
    Sanirim surdaki cocuk cok tatli falan demisti hayal meyal hatirliyorum.Daha baska yerlerde bakistigimiz da oldu.Ulan yurusem olurdu bu is de gecici bir sure tatile gelmistim oraya sonucta :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeİstediğiniBilmeyenAdam -- 29 Temmuz 2015; 1:16:47 >

• Bırak aileyi daha bu yaşıma kadar tatil yapmadım, deniz yüzü görmedi bu vücut. Gözler çok gördü o ayrı mesele
  • Aileyle gittim 3 kız düşürdüm soruları alayım
  • En sonki new york tatilimde 1 kızı ayarlamıştım ondan önceki ibiza tatilimde 1 rusu babamla halletmiştik

• Hiç boşuna o günleri arasın falan diyip kandırmayacağım arkadaşlarla kat kat daha iyidir her zaman.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.