Şimdi Ara

Hiç Acuka yiyen var mı aranızda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zaman önce bir restoranda iskender sipariş ettim. yanında bir meze getirdiler önce klasik ezme sandım ama değilmiş, lan bir yedim bunu yalan söyleyen topitop olsun iskenderden bile lezzetli geldi tadı. ama şu süpermarketlerde satılan acukalar çok kötü oluyor, benim merak ettiğim bu acukayı o restorandaki gibi yapan bir marka var mıdır? yani hakkını verebilen bir marka? şimdi o restorana tekrar gidemiyorum çünkü başka bir şehirde kaldı orası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baygezen -- 17 Haziran 2017; 17:15:13 >

• Valla marka olarak bilmiyorum. Bizimkiler evde yapıyor kahvaltıda falan süper gidiyor. Ama bende şehir dışında okuduğum için bir kaç aydır yiyemedim Bütler bitsede gitsek yahu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manwe Sulimo

Valla marka olarak bilmiyorum. Bizimkiler evde yapıyor kahvaltıda falan süper gidiyor. Ama bende şehir dışında okuduğum için bir kaç aydır yiyemedim Bütler bitsede gitsek yahu :D

Aynen hocam çok lezzetli oluyor olmazsa bunun tarifini gönder bana ben öğreneyim nasıl yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: baygezen

quote:

Orijinalden alıntı: Manwe Sulimo

Valla marka olarak bilmiyorum. Bizimkiler evde yapıyor kahvaltıda falan süper gidiyor. Ama bende şehir dışında okuduğum için bir kaç aydır yiyemedim Bütler bitsede gitsek yahu :D

Aynen hocam çok lezzetli oluyor olmazsa bunun tarifini gönder bana ben öğreneyim nasıl yapılıyor

Kuru,bayat ekmekten dahi yapılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tarifi olsa verecemde anam biliyor ben deil
  • cevizli olanı tarif etsin biri
  • Kahvaltıda yenileni cevizli olur yemeklere de çok güzel tat katar yemeklere koyacaksan cevizsiz yaparsın. Çerkeslere özel bir şey sanırım. İnternette var tarifleri. Ama hangi marka iyidir bilemiyorum benim de annem evde yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bundan satan var mı agalarım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.