Bildirim
Hi-Level Marka Ram İyi Midir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bende 4 gb 1333 lük var bugün 8 daha sipariş verdim ben memnunum yani bi sorun yaşamadım ramlerle ilgili 1333 lük işinize yararsa hizli alda % 49 indirimde şuan fiyat çok uygun. -
quote:
Orijinalden alıntı: coderMX
8 GB DDR3 1600 Mhz ram almak istiyorum. Hi-Level ram alsam iyi midir?
Belki 2 adet alırım, dual olarak kullanabilirim? Kingston aldık arkadaşa, soğutuculu 160 TL verdik.
İnternette Hi-Level 120 TL'ye satılıyor. Tavsiye eder misiniz?
i5 3470 işlemcim var.
REZALETTİR OC OLMAZ
Aşağıdaki ürün F/P olarak çok iyi
116 TL PATRIOT GAmER II 8GB (2X4GB) 1600MHZ CL9 DDR3 SOĞUTUCULU PC RAM PGD38G1600ELK -
quote:
Orijinalden alıntı: cohannan
quote:
Belki 2 adet alırım, dual olarak kullanabilirim? Kingston aldık arkadaşa, soğutuculu 160 TL verdik.
i5 3470 işlemcim var.
REZALETTİR OC OLMAZ
116 TL PATRIOT GAmER II 8GB (2X4GB) 1600MHZ CL9 DDR3 SOĞUTUCULU PC RAM PGD38G1600ELK
ne istiyon üstad 1333 mhz i 2133 de kullanmayı mı ? ayrıca tek modül 8gb istiyor 2x4 değil sanırım
gayet güzel ramdir. ram lerde çok fark olmayacaktır. oc potansiyeli olarak ben 667 yi 1066 da stabil kullanıyordum aşırı bir uğraş vermeden. cohannan üstad herhalde test programlarından yüksek alsın diye böyle birşey dedi ancak gayet iyidir
şu an hızlıal da 2x4 gb 84 tl
-
quote:
Orijinalden alıntı: tarkolar
quote:
quote:
i5 3470 işlemcim var.
REZALETTİR OC OLMAZ
116 TL PATRIOT GAmER II 8GB (2X4GB) 1600MHZ CL9 DDR3 SOĞUTUCULU PC RAM PGD38G1600ELK
ne istiyon üstad 1333 mhz i 2133 de kullanmayı mı ? ayrıca tek modül 8gb istiyor 2x4 değil sanırım
gayet güzel ramdir. ram lerde çok fark olmayacaktır. oc potansiyeli olarak ben 667 yi 1066 da stabil kullanıyordum aşırı bir uğraş vermeden. cohannan üstad herhalde test programlarından yüksek alsın diye böyle birşey dedi ancak gayet iyidir
şu an hızlıal da 2x4 gb 84 tl
Hocam hi-level leri mi oc yaptınız? Bir adet cpu-z ram için alabilir miyim?(inanmadığımdan değil merak ettim) Bakın şöyle bir konu bile var
http://forum.donanimhaber.com/m_37827963/tm.htm
Hem bu fiyatlarda bence 1600 mhz cl9 değerleri çok iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 30 Haziran 2013; 0:06:55 >
-
cpu-z şu an veremiyorum hocam inşallah bi ara koyarım da konuya baktım arkadaşlar haklı olabilir. ben ddr2 kullanıyorum arkadaşlarda yazmış 800 ü 1000 de falan kullanıyorum diye
ben uzun zaman boyunca imzamdaki sistem ve eski ekran kartım hd4830 ile hd4830 u ccc max değerlerinde ramleri 800 mhz de işlemciyi de 3 ghz de kullandım gayet stabildi.crysis warhead da fps olarak 6 fps fark etmişti
-
HİÇ TAVSİYE ETMEM BEYLER BUKADAR REZIL BI RAM GORMEDIM HAYATIMDA HEP SIKINTIYDI -
casper neyse hı levelde odur vasat sıradan ram yapar dogru duzgun teknık verısı bıle yoktur sıtesınde konusu gecen 8gb ddr3 modelde cl 11 olmalı almaya degmez bence ram arızası kolay kolay anlasılamayan bıseydır ugrasır durursunuz gunlerce o yuzden ramde cok ucuza kacmayın -
LC9, CL10, CL11 aralarındaki fark nedir?
Sahibinden.com üzerinden 8 GB DDR3 1333 Mhz aldım, daha kargoya verilmedi. GET ilanı üzerinden almıştım, 60 TL + kargo.
Hi-Level için rezalet diyen arakdaşlar, ben OC yapmamış olsam yinede sorun yaşayabilir miyim? Yani OC zaten yapmayacağım. -
quote:
i5 3470 işlemcim var.
güzel ramdir. kötü diyenlere bakma. belleklere oc yapmayacaksan baya götürür -
quote:
quote:
i5 3470 işlemcim var.
REZALETTİR OC OLMAZ
en kötü ram patriottur bende hi level kullanıyorum soutucu çok iyi patriotta soğutucu bile yok
-
Belki şans işidir şuan kullanıyorum sorunsuz gayette güzel overclock yapmadım yapmayacağımda gerek görmüyürum. -
Arkadaşlar, Kingston 8 GB 1600 mhz iki tane bilgisayara takmış olsam, yanında bir tane 8 GB hi-level 1333 mhz takmış olsam, sistem nasıl olur? 3 ramde 1333 mhz hızına mı iner?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence iyi güvenebilirsin -
Yanina ram ekleyemezsin uyumsuzluk cikariyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi sitesinde bile zamanlama-voltaj vb bilgileri olmayan bir markaya güvenemem. -
Sahibinden.com 'dan 8 GB DDR3 1333 mhz ram aldım, 60 TL + 10 TL kargo ücreti ödedim.
Dün akşamda GSKILL marka 2 adet 8 GB 1600 mhz CL9 ram aldım. (200 TL)
2 adet ram'in yanında SSD aldım (240 GB SSD 335 Intel, 380 TL (sıfır yurt dışı garantili).
İnşallah ramler sorun çıkarmaz, 2 adet 1600 mhz ve 1 adet 1333 mhz. -
Neresi kötüymüş patriot ramlerin söylede bizde bilelim?
Ayrıca model numarası H ile bitmeyen signature serisi hariç diğer tüm modellerinde soğutuucu bulunmakta -
Yukarıdaki mesajıma ek olarak ilk aldığım 4 gb 1333 mhzlik ramleri sorunsuz kullanırken 8gb 1333 lük ( 4gb x 2 ) Ramlerde sorun yaşadım sanırım şans işi biraz.
Yeni ramlerle PC yi açmıyor eskilerin yanına taktığımda ise 2x2 olarak görüyor.
Bu arada ozamanlar çok detaylı incelememiştim fakat. Hakikaten hiçbir sitede detaylı olarak özellikleir yazmıyor Biostan CL 9 olduklarını gördüm sadece. Kendi sitesinde bile linkler çalışmıyor :D
buda yaşadığım sorunla ilgili açtığım konu
http://forum.donanimhaber.com/m_77340311/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X