Şimdi Ara

HI-LEVEL HLV-T702 TABLET (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
9
Favori
111.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jetaydin

quote:

Orijinalden alıntı: tamircihasan

usb bağlantı kablosu kutudan arızalı çıkmış olabilir. benim t702dede dişi kablo arızalı çıkmıştı kendim tamir etmiştim. dişi usb kablosuna flash disk bağlayıp taktığında tablet bunu görüyormu ?

normal şartlarda tablete dosya aktarabilmen için usb hata modunun kapalı olması lazım. ama pdanet yüklerken tableti bağlamanı isteyecek o andan itibaren ve root yapacağın zaman usb hata ayıklama modu işaretli, etkin olacak...

Hocam harci harrdiskkimi bağlayıp film izleyebiliyorum. Ancak pdanet programı görmüyor tableti. Ayrıca pc ye bağladığımda hiç bir şekilde tepkide olmuyor pc de.

usb kablonda sorun var gibi görünüyor istersen başka bi yerden tablet usb kablosu temin edip dene. dediğine göre aletin portu sağlam kablo hatası var...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jetaydin

quote:

usb bağlantı kablosu kutudan arızalı çıkmış olabilir. benim t702dede dişi kablo arızalı çıkmıştı kendim tamir etmiştim. dişi usb kablosuna flash disk bağlayıp taktığında tablet bunu görüyormu ?

normal şartlarda tablete dosya aktarabilmen için usb hata modunun kapalı olması lazım. ama pdanet yüklerken tableti bağlamanı isteyecek o andan itibaren ve root yapacağın zaman usb hata ayıklama modu işaretli, etkin olacak...

Hocam harci harrdiskkimi bağlayıp film izleyebiliyorum. Ancak pdanet programı görmüyor tableti. Ayrıca pc ye bağladığımda hiç bir şekilde tepkide olmuyor pc de.

usb kablonda sorun var gibi görünüyor istersen başka bi yerden tablet usb kablosu temin edip dene. dediğine göre aletin portu sağlam kablo hatası var...

Hocam kabloyu değiştirdim. Dediğin gibi kabloda sıkıntı varmış. Ancak şimdide çince programla rootlamaya çalışınca hata veriyor. Çıkamadım şu işin içinden bir türlü.

• t703ün programını bulmak biraz zor olabilir sonuçta yeni çıkan bir alet. bende 702 olduğu için elimde 702 dosyaları var. tablet ve androidle ilgili forumlarda bi araştırma yap türkçe olanlardan ziyade yabancı forumlarda buman daha kolay olabilir. bulursanda türkçe forum olan donanimhaberde t703 rootlama konusunu sen açmış olursun hemde...
  • Ben tablete cwm yüklüyeceğim diye patlattım.Bir kaç duyum ile aynı işlemciler için cwm'nin çalışabileceğini düşündüm ve uyguladım.Sonuç tablet patladı.Brick oldu.Servise gönderdim.Cihazı yapmış kargoya vermişler yapılan işlemde RK2918Mainboard(DDR and Flash included),OTG CABLE yazıyor.
  • Dün ICS 4.0.4 yükledim fabrika çıkışı orjinal beğenmedim, üstüne rahat durmadım JB 4.1.2 yükledim onuda beğenmedim. Baktım olacak gibi değil, zamanında Backup almıştım (clockworkmod) mis gibi tekrar dönüş yaptım kendi versiyonuna :D
    Ha bu arada sırada JB 4.1.1 var birde onu deneyeceğim. Bakalım o hoşuma gidecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: spectrems

Cwm yi nasıl. Kurdun

clockwordmod backup dosyan varsa karta at. (eğer başka bir yerdeyse)
    Tableti tamamen kapat ve Ses Kısma (-) + Güç tuşuna basarak tableti aç.
    Yukarı, Aşağı hareketleri Ses - +'la, onaylamayı Güç tuşuyla yapabilirsin.
    Bundan sonrasını resimleri takip ederek yapabilirsin. Yaklaşık bir yarım saat sürüyor backup'ı yüklemesi.
    Umarım yardımcı olur.

HI-LEVEL HLV-T702 TABLET

HI-LEVEL HLV-T702 TABLET

HI-LEVEL HLV-T702 TABLET

• Hocam benim sorum cwm'nin nasıl kurulduğuydu elimde hiç bir kaynak yok.Ayrıca resimdeki cwm dokunmatik mi ?
  • Arkadaslar bende hi-level hlv*t702 var.dahili hoparlör gelebn ses birden gitti.Kulaklıktan ses geliyor.formatladım fabrika ayarlarına geri aldım ama değişsen birsey yok.yani ses gelmiyor.Yanlız format veya acıp kapatınca ekrana dokunca click sesi 4-5 hamle de geliyor sonragene yok.Mxplayer ayarlarıyla oynayınca (donanımsal veya yerel arasında )gene ses 1-2 sn geliyor sonra gene yok .Anlıyacagınız hoperler saglam.ne yapmam lazım...

keremozcan27@hotmail.com
  • 8 ayda çöp olan bir cihaz. Verdiğim paraya yazık.

# İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ | 2018 GİRİŞLİLER #
  • merhabalar.
    bende hi level t703 modelini hepsiburada dan aldim
    benim sorunum hdmi ile ilgili. basta hdmi i tv ye bagladgimda goruntu alabiliyordum (720p de, 1080p de goruntu yoktu)
    fakat bir sure sonra uygulama yukledım. su an herhangi bir goruntu alamiyorum hdmi uzerinden. kablo degistirdim tv degsirtrdim olmadı
    sorun ne olabilir ?
    yardımınz icin tesekkurler
    işin garibi yüklendi yazıyor.
    anlamadım.

• Merhaba arkadaşlar. Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. 27.02.2014 Perşembe günü a101'e HI-LEVEL HLV-T805W ürünü 189 TL'ye gelecek. Ürünü kullanan arkadaşlar var mı ? Sizce almaya değer bir ürün ve marka mı ?

Kategori Tablet
    İşlemci (CPU) Allwinner A20 – ARM Cortex A7 1.2 Ghz.
    İşletim Sistemi ANDROID 4.2 İşletim Sistemi
    Bellek (Ram) 1GB DDR3
    Dahili Bellek 8 GB
    Harici Bellek T-Flash Hafıza 32GB Yükseltilebilir
    Çoklu İşlem Var
    Ekran Boyutu 8" HD Panel
    Ekran Çözünürlüğü 1024*768 Piksel
    HD Desteği Full HD
    Dokunmatik Özelliği 10-Point Multitouch (Çoklu Dokunmatik)
    Sensör G- Sensör
    Denge Sensörü Var
    Ön Kamera VGA 0.3MP
    Arka Kamera VGA 2.0MP
    Wireless IEEE802.11b/g/n Kablosuz Bağlantı
    3G Harici 3G (Operatör ve Modem bazıda farklılık gösterebilir)
    VPN Var
    Bluetooth Yok
    GPS Özelliği Yok
    Cep Telefonu Özelliği Yok
    Sesli Arama Var
    Görüntü Aktarma Var
    Batarya 3.7V 3500 mAh
    Renk Beyaz
    Dil Desteği Tüm Diller
    Port Yapısı Micro USB x2/ HDMI x1/ TF Kart x1 / Ses Çıkışı x1 / DC IN x 1
    HDMI Port Var
    USB Port Var
    DC Giriş 5V - 2A
    Mikrofon Var
    Hoparlör Var
    Kulaklık Girişi Var
    Ses Çıkışları Stereo 3,5 mm
    Güvenlik Kilitleri Yüz Tanıma, PIN, Şifre, Şekil, Kaydırma
    Fabrika Ayarları Var
    Recovery Mode Var
    Veri Yedekleme Var
    Flash Destegi Var
    Garanti 2 YIL
    Aksesuarlar Tablet PC, Şarj Cihazı, USB Kablo, Kullanım Kılavuzu, Garanti Belgesi

• ARKADAŞLAR KESİNLİKLE ALMAYIN. TEKNİK DESTEK TELEFONLARINA 2.5 AYDIR ULAŞAMIYORUM. A101'e şikayette bulundum onlar bile ulaşamadılar. YANLIŞLIKLA CİHAZINIZ BOZULURSA ÇÖPE ATIN
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.