P

Çavuş
18 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 4 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba
turkcell kurumsal hattımı bireysel hatta çevirmek istiyorum. malum turkcell kurumsalda uygun paket yok 50 tl civarı sadece konuşma paketi olan tarifedeyim şuan.

vodafone u aradım bana kendilerinin bireysele geçiremeyecegini, hattımı turkcellde bireysele geçirip 3 ay beklemem gerektiğini daha sonra vodafone a geçebileceğimi söylediler.
bu işin aslı astarı nedir bilen var mı arkadaşlar?
yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?

bireysele geçerken 70 tl civarı ücreti ödemek istemiyorum turkcelle iligimi iflahimi kuruttu
Arkadaslar merhaba,

gold veya hizlialdan iphone 6 ve 6+ siparisi verenler ürünlerini aldılar mı?
ben ayin 10 u civari siparis verdim fakat daha elime gecmedi. once ayin 17 si dediler sonra 22 si oldu. simdi de belirsiz diyorlar.

sizlerde durum nedir?
Arkadaslar oncelikle merhaba

benim bilgisyarda islemci sıcaklıgı bilgisayar ilk acıldıgında 35c fakat 5 yada 10 dakıkalık bir kullanımdan sonra sıcaklık 65c lere fırlıyor.ara degerleri hic goremedim .(yanı 50 55 derece falan).islemci sicaklıgını kontrol icin speedfan ve everest kullandım: ikisi de aynı degerleri verdi.

yanlız dıkkatımı ceken bir husus speedfan da fan donus hızının 0 olması.everset te oyle birsey var ise de ben bulamadım.acaba gercekten fan calısmıyor olabılır mı?(ama fan sesi geliyor acaba baska bir fan mıdır?)

yardım edebılecek arkadaslar var ise ve yardimci olurlarsa cok mutesekkir olacagım..iyi gunler
iyi calısmalar..

ha bu arada bilgisayarımın konfigrasyonu: p4 2.8 northwood 512 mb ram 60 gb hdd.anakart
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.630 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.