Şimdi Ara

Hi-Level HL40DLK13-TNR Bulutlanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 4 gün önce A101'den Hi-Level markasının HL40DLK13-TNR modelini satın aldım. Biraz sabırsız biri olduğum için gelip hemen kurmak istedim zira bir sorun yaşayacağımı pek düşünmedim. Televizyonu sorunsuz bir şekilde kurdum, her şey çok güzel giderken Chrome'u açtım ve gördüğünüz üzere bir bulutlanma sorunu olduğunu gördüm:

Hi-Level HL40DLK13-TNR Bulutlanma Sorunu

Ekranın iki tarafında bu dikey gölgelerden var. Göz yanılsamasından mıdır nedir sağ taraftaki o kadar belli olmuyor yahut soldaki kadar rahatsız etmiyor. Televizyonu yalnızca film izlemek için aldım, dolayısıyla siyah bir ekran olduğunda veya koyu renklerde çok rahatsız etmiyor. Ancak her ne zaman Chrome kullanmaya kalksam, ya da filmde açık renk bir arka plan olsa o vakit çok fazla gözüme takılıyor. Yaklaşık 2-3 gün boyunca denedim ve en nihayetinde katlanamayacağımı anladım...

İnternet'de çok fazla bu şekilde bir sorun yaşayana rastlamadım. Yalnızca sikayetvar.com'da bir kaç kişinin benimle aynı sorunu paylaştığını gördüm, kimi ayaklarını fazla sıkmaktan dolayı demiş ben de akabinde televizyonun ayaklarını söküp denedim fakat sorunum çözülmedi. Yine bu kategori altındaki bantla çekme işlemini de denedim ve maalesef o da sonuç vermedi.

Henüz servisle iletişime geçmedim. Sanıyorum servis bunları panel çıtası olarak yorumluyor ve sorun olarak kabul etmiyormuş. Alırken bana yardımcı olan arkadaş da "Biz iade kabul etmiyoruz" demişti, halbuki ondan önce gittiğim A101'deki personel "Alın, gidip evde bakın sonra iade edebilirsiniz" demişti... O da ayrı bir ironi.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Gözümü yumup devam etmeyi denedim fakat cidden katlanılabilir bir şey değil gibi, sizce iade edebilir miyim? Ya da değiştirebilir miyim? Çözüm önerilerinizi ya da yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evilzone -- 10 Ağustos 2020; 5:10:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.