Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
84.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuyu hemen FAVORI'ye ekledim, takibimde olacak. Umarim hep birlikte arabirimin degistirilmesi sebep olabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1Teknik kullanıcısına yanıt
    plazmayı genelde parlak ve canlı modda izlediğinizden yanıltmamak için pek karşılaştırma yapmamışsınız ama genel olarak bu fiyata rakipsiz olmasından ve artı 4k özelliğinden mantıklı bir tercih görünüyor.teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Günaydın; Önce bu değil diye yazmıştım ama teknik değerlere baktım aynı ürünmüş

Hocam bu TV demiydi hatırlayamadım sesi çok kötü diyenler vardı belki de n11 dedir, sanıyorum bu TVDE bilginiz çok sizin fikrinizi alabilirmiyim yatına bi TV alman lazım smart+3d+4k

• qesH Q kullanıcısına yanıt
    Cok yogun ses siķayetine rastlamadim ancak urunleri inceltmek adina hoparlorlerinde kuculmus olmasi mambren alanlarini daraltmistir malesef. Ustune bir de hidden (gizli) diye tutturunca elbette eski tv lerdeki doyurucu ses bana gire yok

• + Özellikleri o kadar fazla ki "bu da varmış" diyor insan. Birkaç örnek vereyim, usb 3.0 var mesela ve 3 usb port'u var. 4 HDMI girişi var, her şeyi aynı anda bağlayabilirsiniz (PC, uydu, PS4, vs.vs) bu arada ayrıca VGA in girişi de mevcut :) Kanal değiştirdiğinizde alttaki bilgi bandında programın ne olduğu yazıyor (kanal bilgiyi girdiyse). Optic ses çıkışı var, TV'nin sesinden mutlu değilseniz ses sistemine kolaylıkla bağlayabilirsiniz. Ayrıca kulaklık çıkışı da var. İlginç ama subwoofer çıkışı dahi var (sanırım aktif subwoofer ister, denemedim)

Hemen hiç kimsenin kullanmadığı HbbTV özelliği var (Bilgi için buraya tıklayın)

Yine kimsenin kullanmadığı FollowTV özelliği var (Bilgi için buraya tıklayın)

Yine kimsenin kullanmadığı Wireless Display Support özelliği (sanırım miracast denilen özellik - bunu da denemedim)

Ayrıca @giraygokirmak tarafından yapılan program sayesinde bazı kapalı özellikleri de açılabiliyor. Bunlar PVR - TimeShift özelliği (yayını usb belleğe kaydederek tekrar izleme, ileri geri sarma özelliği), Dual View - aynı anda çift ekran kullanımı (bunu denemedim), IPTV desteği, HID desteği (usb klavye mouse desteği), bluetooth ile kulaklık desteği...

Televizyonun burada anlatılmayan veya çok kişinin bilmediği bir sürü açık/gizli özelliği var :)))

Daha detaylı bilgiler ve @Yazılımcı Online 'ın paylaşımları içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_112966516/mpage_6/tm.htm (bu 6.sayfanın link'i) tüm sayfaları okumanızı tavsiye ederim.

Güzel günlerde kullanmanız dileği ile...

• hbb nedir okudum ama anlamadım follow me ozellıgını mutfakda kullanıyoruz
  • Miracast gayet güzel çalışıyor, hem telefondan hem bilgisayardan denedim ama görüntü kalitesi bir hdmi kadar olmuyor. Ayrıca 1sn kadar lag oluyor ama bilgisayar ekranını kaparsanız sorun olmaz. Bilgisayardan 3d açınca altyazıyı ayarlayamadım sadece ama TV'den deneyince sorun olmadı sadece biraz boyutu küçük kalıyor. Hem anneme hem kendime birer tane aldım ama benim ekranın sağ tarafında ışık sızması var. Bir ara servisi çağırıp baktırmam lazım. Kurulumu kendim yaptığım için sorun olur mu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Teknik

+ Özellikleri o kadar fazla ki "bu da varmış" diyor insan. Birkaç örnek vereyim, usb 3.0 var mesela ve 3 usb port'u var. 4 HDMI girişi var, her şeyi aynı anda bağlayabilirsiniz (PC, uydu, PS4, vs.vs) bu arada ayrıca VGA in girişi de mevcut :) Kanal değiştirdiğinizde alttaki bilgi bandında programın ne olduğu yazıyor (kanal bilgiyi girdiyse). Optic ses çıkışı var, TV'nin sesinden mutlu değilseniz ses sistemine kolaylıkla bağlayabilirsiniz. Ayrıca kulaklık çıkışı da var. İlginç ama subwoofer çıkışı dahi var (sanırım aktif subwoofer ister, denemedim)

Hemen hiç kimsenin kullanmadığı HbbTV özelliği var (Bilgi için buraya tıklayın)

Yine kimsenin kullanmadığı FollowTV özelliği var (Bilgi için buraya tıklayın)

Yine kimsenin kullanmadığı Wireless Display Support özelliği (sanırım miracast denilen özellik - bunu da denemedim)

Ayrıca @giraygokirmak tarafından yapılan program sayesinde bazı kapalı özellikleri de açılabiliyor. Bunlar PVR - TimeShift özelliği (yayını usb belleğe kaydederek tekrar izleme, ileri geri sarma özelliği), Dual View - aynı anda çift ekran kullanımı (bunu denemedim), IPTV desteği, HID desteği (usb klavye mouse desteği), bluetooth ile kulaklık desteği...

Televizyonun burada anlatılmayan veya çok kişinin bilmediği bir sürü açık/gizli özelliği var :)))

Daha detaylı bilgiler ve @Yazılımcı Online 'ın paylaşımları içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_112966516/mpage_6/tm.htm (bu 6.sayfanın link'i) tüm sayfaları okumanızı tavsiye ederim.

Güzel günlerde kullanmanız dileği ile...

Merhabalar,

uygulamanın oldukça eski bir sürümünü (ki bir çok hata içeren sürümünü) vermişsiniz. Güncel sürüm deploy.gokirmak.gen.tr adresinden indirilebilir. Bu sürümü kullanmayı acil olarak bırakmanızı tavsiye ederim forumda arkadaşların tespit ettiği bir çok sorunu içeriyor... Güncel sürüm uzun süredir sorunsuz kullanılmakta.

• 1Teknik kullanıcısına yanıt
    woofer denedim, creative 5.1 setim vardı sadece wooferını taktım mükemmel olarak çalıştı. Ama insan sormadan edemiyor, kardeş keşke woofer koyarken bir de stereo analog çıkış koysaymışın keşke :D

Ayrıca HDMI ARC özelliği de var. Destekleyen cihazınız varsa tek kumanda ile idare edebiliyorsunuz. HDMI3 de olması lazımdı bu özellik.
  • giraygokirmak G kullanıcısına yanıt
    Mesajinizi gorur gormez indirdim. Tesekkurler. Key aynidir herhalde :)

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Soyledigin gibi subwoofer baglanan tos jack'larla analog baglantisi kolaylikla yapilabilirdi ama koymamislar. Yine de kulaklik cikisindan cevirici kablolar ile o baglanti yapilabilir. Tv her sekilde ihtiyaca cevap veriyor. Scart soketinin olmamasi ilginc :))

• quote:

Soyledigin gibi subwoofer baglanan tos jack'larla analog baglantisi kolaylikla yapilabilirdi ama koymamislar. Yine de kulaklik cikisindan cevirici kablolar ile o baglanti yapilabilir. Tv her sekilde ihtiyaca cevap veriyor. Scart soketinin olmamasi ilginc :))

scart soketi var hocam paketten çıkan bir zımbırtı var ucu scartlı. TV de kocaman yer kaplamasın diye dönüştürücülü yapmışlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

scart soketi var hocam paketten çıkan bir zımbırtı var ucu scartlı. TV de kocaman yer kaplamasın diye dönüştürücülü yapmışlar :D

Ben o zimbirtiyi gormedim, gidip tv'nin kutusunu tirmalayayim :) TV'nin arkada altta AV yazan garip bir fis var, orasi icin mi acaba. O fisi daha once gormemistim.

• quote:

Mesajinizi gorur gormez indirdim. Tesekkurler. Key aynidir herhalde :)

Yeni sürümde key bulunmuyor direk çalışıyor.
  • n11 den sipariş geçtim kurulum için vestel'i mi çağırıyoruz, arıca n11 den birisi vestel'in 60TL aldığı yazıyordu siz ne yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL.K

Miracast gayet güzel çalışıyor, hem telefondan hem bilgisayardan denedim ama görüntü kalitesi bir hdmi kadar olmuyor. Ayrıca 1sn kadar lag oluyor ama bilgisayar ekranını kaparsanız sorun olmaz. Bilgisayardan 3d açınca altyazıyı ayarlayamadım sadece ama TV'den deneyince sorun olmadı sadece biraz boyutu küçük kalıyor. Hem anneme hem kendime birer tane aldım ama benim ekranın sağ tarafında ışık sızması var. Bir ara servisi çağırıp baktırmam lazım. Kurulumu kendim yaptığım için sorun olur mu bilmiyorum.

miracastı bende lg g2 telefonumla kullanıyorum.özellikle kamerayı açıp bizim ufaklığı çekmeye başlayınca kendini televizyonda görmesi çok ilgisini çekiyor :)
  • Arkadaşlar bu değilde yine A101 de 49" Smart tv vardı 1250 TL ye. 200 hrz. Biz de gittik 1200 TL ye 101 ekran uydu alıcılı arçelik aldık. umarım kötü bir seçim yapmamışızdır. Birde marka olarak pek güven duyulmuyor malumunuz ve izleme şansımız olmuyor ?
  • qesH Q kullanıcısına yanıt
    Günaydın.
    Bu üründe ücretsiz nakliye ve montaj hizmeti bulunmamaktadır.
    tavsiyem şudur ki market alışverişlerinde ürünü kutusundan çıkartıp çalıştırtın önemli olan panelin sağlam olduğunu görmek.
    internet alışverişlerinde ise koliyi açma anınızı videoya kaydedin.
    bu koşullarla kurulumu kendiniz yapabilirsiniz zaten teknik anlamda kurulumda bir sorun yaşamazsınız. riske girmek istemezseniz veya duvar montajı yaptıracaksanız servis çağırabilirsiniz. 60tl bilgisi de doğrudur.
  • Televizyon yazılım atılmadan da USB klavye ve fare destekliyor. Şunu bağladım arka taraftaki girişten:

http://forum.donanimhaber.com/m_109487668/tm.htm

İnternet tarayıcısı biraz zorlayınca televizyon resetleniyor yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Günaydın.
    Bu üründe ücretsiz nakliye ve montaj hizmeti bulunmamaktadır.
    tavsiyem şudur ki market alışverişlerinde ürünü kutusundan çıkartıp çalıştırtın önemli olan panelin sağlam olduğunu görmek.
    internet alışverişlerinde ise koliyi açma anınızı videoya kaydedin.
    bu koşullarla kurulumu kendiniz yapabilirsiniz zaten teknik anlamda kurulumda bir sorun yaşamazsınız. riske girmek istemezseniz veya duvar montajı yaptıracaksanız servis çağırabilirsiniz. 60tl bilgisi de doğrudur.

Teşekkür ederim bilgilendirme için, bugün vestel müşteri hizmetlerini aradım onlarda aynısını söyledi.Kayseride ki bir servisi aradım 40TL ye kuurlum yapabileceklerini söylediler.Evde ufaklıklar olduğu için duvara monte şeklinde kullanmak istediğimden servisi arıcam.Yarın gelecekmiş ürün umarım sıkıntısız olur.Bu arada yurtiçi kargo merkezini arayıp ürünü kargo görevlisinin yanında açıp açamayacağımın prosedürünü sordum.Eğer ürünün dış kabında bir eziklik veya darbe varsa ürünü almayın dedi.Ama kargoyu almadan ürünü incelememin kargocunun insiyatifinde olduğunu buna mecbur olmadığını söyledi.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.