Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
84.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun Güle Güle kullanın. ürün geldiğinde yazılımı kontrol edip güncellemeyi unutmayınız
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Yazılım güncellemesi nasıl yapılıyordu link falan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • funkerman kullanıcısına yanıt
    www.vesteldriver.com
    Loading...
    http://www.vesteldriver.com/TV_ANASAYFA.html

• quote:

Orijinalden alıntı: IMFUNNY

quote:

Orijinalden alıntı: memedince

Kaldi mi bu tv den..nereden alabiliriz..istanbul halkali?

Bu nasıl bir sayfa olmuş anlamadım 48 inch ile başanılmış :D 55 konuşulmuş vestel servisi konuşulmuş çamaşır makinesi için konuşulmuş . Konu faydalı olmakla beraber baya uzamış sıkılmadan okudum 3 saat oldu :D tüm arkadaşlara teşekkür ederim almamda faydalı oldular .

Bu Televizyondan bende aldım clube katıldım. N11 adresinde
    1.799,00 TLKDV DAHİL
    1500 üzeri 111 lira indirim
    25 lira bkm express
    50 lira bonus puanıyla beraber

1613 liraya almış oldum . Umudum bahsedilenler ölçüsünde bir televizyon olması 4k merakım çok yok ama uyduda bir kaç kanal geçerde olursa elimizde olsun . desteklediği video ve ses formatlarını vestelden aldığı söylenmiş ama samsung gibi codec zenginliği var .Panelde aktif gözlük var buda samsunglar gibi olmuş . gelincede iki kelime yazarız ama bundan öncede vestel vardı bundan sonrada inadına yerli vestel alacağız pişman olmayalım dileklerimle iyi günler iyi seyirler herkese

Samsungtaki codec zenginligi yok

Mkv film izlerken 1 saat 41 dk dan sonra filmi basa sararsa sasirma , anlasilan butun topigi okumamissin bu konuda yazılımcı online ya bir danış derim , o sıkıntı çektiydi bu konuda

Ama parasi dersen ona bisey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 23 Nisan 2016; 3:31:58 >

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    bu 1 saat 41 dk olayına bir çözüm geldi mi hocam ?
  • @IMFUNNY
    Düşüncelerden faydalanmanız zaten forum sisteminin var olma sebebi :) 3 saat okumanız sizin bilgi edinme isteğinizden.
    Ben HI-LEVEL 48UHL950'i A101'den 1.650 TL'na almıştım. Size daha ucuza gelmiş. Yeni TV'niz hayırlı olsun.

Bu TV'nin, alındıktan 1 ay 1 hafta sonra arıza yaptığından ve çamaşır makinesinden bahseden kişi benim. Yaşadığım tecrübeyi de sizlerin de başına gelebilir diye forum mantığı içinde paylaşmak için yazdım ve sağolsun @Ado arkadaşımız da bana çok yardımcı oldu.

Ado'nun bana yardımcı olması, bizim TV hakkındaki düşüncelerimizle sizin TV almanıza sebep olmamız bu forumu daha da güzel yapıyor.
  • Arkadaşlar ürün bu mu
    Konu çok uzun olduğu için tamamını okuyamadım memnun olanlar çoğunlukta ise yarın sipariş vermek istiyorumda.

• qesH Q kullanıcısına yanıt
    Günaydın; Önce bu değil diye yazmıştım ama teknik değerlere baktım aynı ürünmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 23 Nisan 2016; 9:08:26 >
  • 1Teknik kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke forum sizin gibi insanların çoğunluğu ile dolsa da ben sabahlara kadar uyumadan bilgi paylaşsam Ama kabul etmeliyim televizyon bölümündeki seviyeden, forumun geneline nazaran daha hoşnutum
    Aynı ürün. A101'in stoklarını da kontrol ettirtebilirsiniz, hala bulunabilen bölgeler var.
  • Aslında yazılımcı ile 1.33.14 üzerinde kontrol sağlıyorduk ama ben o 1.41 olayını unuttum, Murat geldiğinde cevap versin testlerinde sorunun düzeldiğini teyit ederse yazılımı paylaşayım sizinle. düzelmemişse arkadaşlara bilgi vereyim ilgilensinler
    Ayağına kadar herşey aynı görünüyor.
    Sadece "wi-fi dongle hediye" yazıyor, ona inanma. Kutudan dongle çıkmıyor. TV de zaten wi-fi var.
    İçin rahat alabilirsin, kullandıkça daha da seveceksin.

Bende Samsung 51D550 3D FHD Plazma TV'de var. 3D'yi denediğimde derinlik veriyordu ama ekrandan taşma yapmıyordu. 3D benim için hayal kırıklığı olmuştu. Bu TV ile gerçekten ekrandan taşmayı görüyorsunuz. Ben 3D filmleri çok keyif alarak izledim.

@Ado'nun kulaklarını çınlatayım, ses açma/kısma sırasında ekrandaki görüntüyü çirkin buluyorum. TV'nin başka sorunu yok :))
  • Ado kullanıcısına yanıt
    "Marifet iltifata tabidir" demiş atalarımız. Forumda da bilgi paylaşımını ve yardımları (bence) yeterince takdir ediliyor. O yüzden donanımhaber forumu seviyorum.

Forumun çoğu genç insanlar. Heyecanlı davranıyorlar. Gençliklerine ver, hatalarını affet abisi :))
  • 1Teknik kullanıcısına yanıt
    hocam plazma sahibi olarak görüntüleri karşılaştırabilir misin.bende de Lg 690 plazma var.hd ve sd yayınlarda doğal renkler açısından plazmaya yakın performans veriyor mu.f/p olarak çok cazip bir tv gerçektende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Teknik

Ayağına kadar herşey aynı görünüyor.
    Sadece "wi-fi dongle hediye" yazıyor, ona inanma. Kutudan dongle çıkmıyor. TV de zaten wi-fi var.
    İçin rahat alabilirsin, kullandıkça daha da seveceksin.

Bende Samsung 51D550 3D FHD Plazma TV'de var. 3D'yi denediğimde derinlik veriyordu ama ekrandan taşma yapmıyordu. 3D benim için hayal kırıklığı olmuştu. Bu TV ile gerçekten ekrandan taşmayı görüyorsunuz. Ben 3D filmleri çok keyif alarak izledim.

@Ado'nun kulaklarını çınlatayım, ses açma/kısma sırasında ekrandaki görüntüyü çirkin buluyorum. TV'nin başka sorunu yok :))

Değerli Hocam bu konu senin için

http://forum.donanimhaber.com/m_116310632//tm.htm

• Bu brosuru istanbuda incirli civarinda gordum bizim buradaki a101 lerde gecerli kirac falan dediler ama bilgisi olan var mi?
    Bu mesaja eklenen görseller:

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Aslında yazılımcı ile 1.33.14 üzerinde kontrol sağlıyorduk ama ben o 1.41 olayını unuttum, Murat geldiğinde cevap versin testlerinde sorunun düzeldiğini teyit ederse yazılımı paylaşayım sizinle. düzelmemişse arkadaşlara bilgi vereyim ilgilensinler

Ben de unuttum vallahi unu. DTS işini halledince sürekli mkv indirmiştim sallamadım sonra mp4 filmleri :D üstüne de bildiğin tatsız olayı yaşadım hocam bayadır test yapamıyorum. Bir ara ilgilenirim :D
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam nelerle cebelleştiğini Tamamdır senin incelemen sonrası gerekirse 33.14 paylaşırız buradan.
  • Tv nin 43 olan modelini taksitle 1399 a aldım

WiFi yok anakart 17mb120 yeni ve çok iyi bir anakart deniliyor
    Servis menüsünden felan aktif etme şansımız var mı arkadaşlar
    TV kanal listesi düzenlemeyi bulamadım menüde
    LG Samsung da olmuyor ama vestel lerde oluyor diye biliyordum nasıl yapabilirim tv üzerinden

• gewa G kullanıcısına yanıt
    Plazma TV siyahlari guzel gosteriyor, renkleri DINAMIK yaptigimizda ise renkler parliyor ve canlaniyor (ama TV bu moddayken elektrik kullanimi da artiyor). Ayrica dinamik de iken gozu bir sure sonra yoruyor, gozumu kisarak izlemek zorunda kaliyordum. Yani bana gore ASIRI parlaklik ve canlilik veriyor (ayarlardan kisabilirim ama ev halki oyle izlemek istedigi icin katlaniyordum).

Gelelim 48UHL950'ye; parlaklik bence tam dozunda ayarlanmis, renkler canli, parlak. Bazi resimlerde renk patlama yapsa da bi rahatsiz etmiyor. Sanal 3D ozellikle TRT4K yayininda guzel calisiyor. FHD de idare ediyor, SD yayinlarda sanal 3D yok gibi. 3D film izlemek istedigimizde asiri guzel, sanki abartilmis, renk ve goruntu senligi yasatiyor (tabii filmin kalitesine bagli), ben Avatar 3D'yi izledim. Sanki filmi ilk kez izliyormis gibiydim, sinemada bu kadar keyif alamazdim. Arabirim haricinde TV'nin kalitesinden cok memnunum. "iyiki almisin" dedirten bi televizyon

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.