Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
84.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı Kandillerimiz Olsun İnşallah.
  • 55" olanı 1799 TL izmir buca'da arkadaşlar bilginize.. dahili 4k uydu alıcı yok, gerisi 48 ile aynı sayılır.
  • Barış Can kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz ürün eğer 55uhl950 ise 4K tüner desteği mevcuttur.
  • Değildir.
    ''ispatlarmısınız lütfen'' diye yazmıştım sonra değiştir yaparak aşağıdaki yazıyı yazdım.

şimdi kendi tezimi çürütüyorum. baktım sistemden ve üründe MB92 anakart kullanıldığını gördüm. bu anakarttta H265 HEVC desteği olmadığından dolayı Haklısınız ben yanılmışım özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 3 Mayıs 2016; 20:04:47 >

• Değerli yorumlarınızı yardımlarınızı forumda okudum, halen okuyorum, öncelikle çokca teşekkürler bunun için.

Forumdan 4k 55 olanı alan bir çok arkadaş var, bir çok farklı kişi bunu yazmıştı 4k tuner desteği olmadığını. Vestel olanında var hi-level olanında 4k tuner desteği yok. Karıştırıyor olabilirsiniz belki :) Vaktim olduğunda, eski mesajlardan örnekler verebilirim...

değiştir yapıp özür mesajı yazmıştım ama geç kalmışım
  • Hocam zaten bunda 4k desteği olsaydı eğer, absürd bir fiyatlandırma olurdu sanırım çünkü vestel mb100 55" 4k ile hi level tamamiyle aynı oldğu takdirde 1000-1300 tl fiyat farkı olur ki bu durumda koşa koşa gider hi level alırdım
    aslında teknoloji/maliyet kısmına bakarsan arada oynayan fark at ile deve değil de neyse lisans meseleleri vs ben hiç girmeyeyim o konulara
    (yine de yazayım. yakında onu da yaparlar merak etme )
  • dün gece bir kaç özellik kurcalaması yaptım hbbtv yetersiz olsada özellik olarak güzel çalışıyor .Followmetv çok kullanışlı . Ayrıca android programları vestelin tam uyumlu telefonun klavyesini hareket sensörünü kullanıyoruz tv ekranını alıp veriyoruz bütün bunları tek dokunuşlar yapıyoruz .
    Kısacası televizyondan hala memnunum (ışık sızıyor heralde ama beni rahatsız etmedi )
  • Arkadaşlar bu ürün değil ama 39inch olanını 899tlye almayı düşünüyorum ne dersiniz? Annemle 2. TV olarak alacgim. Bütçe 800-1200 lira aralığı 32inch dahil olabilir. Yorumlarınızı için şimdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbii -- 5 Mayıs 2016; 21:44:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddkorkut kullanıcısına yanıt
    Pixellence i ben de merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce a101 pendik ilçesine bakan bölge şubesiyle görüştüm. 48UHL950 modeli hala satıp satmadıklarını öğrenmek için. Geri dönüş yapacaklarını söylediler, bekliyoruz. Uygun fiyat sunarlarsa alıcam net. İki gündür ürünü inceliyorum en az sıkıntılı tv diyebilirim. şikayet var a kadar ürünü inceledim. Değişim/para iade olayında da sıkıntı çıkarmıyorlarmış. Aslında vestel ca9550 modelini kafaya koymuştum ama alanın elinde patlıyor tv çok sorunlu birde teknosada birebir inceledim tv yi bariz şekilde diğer daha düşük model vestellerin içinde en kötü görüntü bende diye bağırıyor. Yetkiliye tüm ayarları en iyi konuma getirmesini rica ettim. Sağolsun yardımcı oldu ama yine görüntü olarak bir tık geride kaldı diğer modellerin görüntü ayarı ne idi bilemedim. Bu tv yi canlı seyretme imkanım olmadı fakat görüntüden şikayet eden okumadım (üst seviye beklentiler hariç). Üzmeyeceğini düşünüyorum.

İzleyen arkadaşlar trt4k da maç izlerken topta ikilenme veya bozulma meydana geliyormu acaba. Hızlı/hareketli sahnelerdeki tv görüntü kalitesini ölçme aracımız top oldu ya ondan soruyorum

• esmer23s kullanıcısına yanıt
    Goruntu performansina ilk baslarda alisamamistim..hic guzel gelmiyordu.fakat sonraki goruntu ayarlamalarimla kendi kisisel ayarimi buldum..

Goruntu akis hizi onceki tv me gore cok iyi degil.titreyerek goruntu kayiyor..800 hz ekran yenileme ne ise yariyor bilmiyorum..galiba goruntu yenileme hizi en az 0,4 milisaniyeden asagi degil gibi..onceki tv min 0,2 milisaniye yaziyordu..ve goruntuler gercekten cok akici.her ne kadar bu eksikligi gorsemde ben bu tv ye cok alistim..

Tabiki eski televizyonum lcd tv,,led tvlerdeki teknolojik degisim nasildir bilemem.

Sonuc olarak su anki piyasa fiyatina gore ve sundugu performansa gore cok iyi bir tv oldugunu soyleyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntü ile ilgili neredeyse tüm mesajların sonunda fiyatından bahsedilerek bu paraya bu görüntü çok iyi deniliyor. Benim gibi tv yi canlı görmemiş olanlarda ulen heralde görüntü vasat ama fiyatına göre iyi intibaı oluşuyor. Eminim öyle değildir ama insan yinede emin olmak istiyor. Vestelin diğer muadil tvleri ile aynı görüntü kalitesini sunuyorsa sıkıntı yok 9300,9000 veya 8900 gibi. Birebir izleme imkanı olup karşılaştıran olursa iyi bir kıstas olacaktır.
    Bende bozula LG LM620S den geçiş yapacağım umarım onu aratmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

Fazla 48UHL950 sıfır TV si olan, Kendi tvsini satıp model yükseltmek isteyen arkadaş varsa pm den görüşelim.

Hocam düşünürseniz lg 49uf6407 var sıfır kapalı kutu.
    İlanı dükkanımda mevcut.

• esmer23s kullanıcısına yanıt
    Yanilmiyorsam vestelin cogu modellerinde pixelens goruntu iyilestirme var..bunda yok mesela..ama yazilimla felan atilirmi bilemem.donanimla olusan bir ozellikmidir onuda bilmiyorum.sene 2010 da 1350 lira verdigim 32 lik lcd tv yi baz alirsam 1549 liraya bu tv ye sahip olmak bence bedava..ha 5 yil sonra bu tvlerinde yuzune kimse bakmaz orasi ayri tabi.kim bilir 5 yil sonra neler cikartirlar.

• isnuerog İ kullanıcısına yanıt
    1549 a bulsam havada kapacam. 1799 dan bir krş aşağı vermiyorlar. Yeniden kampanyaya girermi ki acaba. Resmen hırs yaptım 1600 den aşağı alacam. 1450 alan olduğunu bile bile 1800 tl vermem arkadaş gg da sanırım bugüne özel 1709 + 100tl chip para veriyor ama benim kredi kartı bonus biryerlerde bir a101 mağazasında 1500 civarı tv beni bekliyor biliyorum Ama nerede onu bulmak lazım. bölge sorumlusuda hala dönecek bize 2 kere aradığım halde. Bir süre pusuya yatacam anlaşılan. Belamımı arıyorum yoksa bilemedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: esmer23s

1549 a bulsam havada kapacam. 1799 dan bir krş aşağı vermiyorlar. Yeniden kampanyaya girermi ki acaba. Resmen hırs yaptım 1600 den aşağı alacam. 1450 alan olduğunu bile bile 1800 tl vermem arkadaş gg da sanırım bugüne özel 1709 + 100tl chip para veriyor ama benim kredi kartı bonus biryerlerde bir a101 mağazasında 1500 civarı tv beni bekliyor biliyorum Ama nerede onu bulmak lazım. bölge sorumlusuda hala dönecek bize 2 kere aradığım halde. Bir süre pusuya yatacam anlaşılan. Belamımı arıyorum yoksa bilemedim...

A101 de artik bulunmayabilir.cunku 5 ay once satisa sundugu urun idi..stokta kalan vardir belki ama fiyat konusunda indirim yaparlarmi bilemem..gg da dediniz fiyat hala gecerli.axess lazim iste..axessli birini bulup 100 lirayi isteyeceksiniz..telefonumu gg dan almistim 100 tl cip para verdi birde tek gecim oldugu icin 25 lirada banka cip para vermisti..yani toplamda 125 lira cip para olmustu..tabi bendede axess yoktu, akrabanin kartini kullanmistik..100 liranizi alirsiniz..25 lirayida hediye edersiniz artik..ama net 25 lira ayriyetten cip verirmi bilemem..bize vermisti.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.