Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
84.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

ddkorkut
    ilkönce panel tamiri teklif ettiler ben kabul etmedim değişim dedim onlar kabul etmedi para iadesinde anlaştık böyle hayırlıymış..

Ben ddkorkut'un yukarıdaki mesajını es geçmişim. Ado haklı, ben tamiri reddettiğinizi unutmuşum. Keşke tamir ettirseydiniz. Ama kullanıcı sizsiniz, kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız o yönde hareket etmişsiniz. Sizin için hayırlısı olsun.

Bu arada neden 1.200 TL iade aldınız. Meraktan soruyorum. Ben televizyonu 1.625 TL'den almıştım. Siz kaç liradan aldınız ?

EDİT : 1.625 TL'den almışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Teknik -- 9 Nisan 2016; 19:38:27 >
  • değişimin üstüne 1200 tl istemişlerdi vestel9300 için ama ben bu ledi 1799 tl ye almıştım onu iade edecekler....vesselam.
  • iade alırsam 55ca9550 4k düşünüyorum bu aralar 2700 e kdar fiyatı düştü fakat odaya biraz büyük gelir gibi bakalım hayırlısı.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddkorkut

iade alırsam 55ca9550 4k düşünüyorum bu aralar 2700 e kdar fiyatı düştü fakat odaya biraz büyük gelir gibi bakalım hayırlısı.....

Bende 2013 yılında alınma SAMSUNG 51D550 3D Plazma TV'de var. İlk başta senin gibi düşünüyordum. Kurup kullandıktan sonra İnsan kolayca alışıyor, diğer televizyonlar cep telefonu gibi geliyor insana :)
  • ddkorkut kullanıcısına yanıt
    Chewrolet spark arabam vardi hani şu transformers filminde oynayanindan. Ben o arabayla sohbet ederdim. 3 ayabyakin oldu satali halen alisamadim yeni arabaya. Konusmuyorum bununla

Insan bazen hakikaten o moda giriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48 950 olanı Ankara da gördüm. Nata vegadan Samsun yoluna doğru giderken yol üstünde.

• quote:

iade alırsam 55ca9550 4k düşünüyorum bu aralar 2700 e kdar fiyatı düştü fakat odaya biraz büyük gelir gibi bakalım hayırlısı.....

Herşeyde vardır bir hayır sıcak sıcak para gelecek hocam sıkma canını İnternetten almaya güvenebiliyorsan üstüne para koyup Vestel 9400'e yönebilirsin istersen nette mağazalara göre daha uygun fiyatlar. Ya da curve vestel var 55" forumda da konusu var alanlar memnun baya, konuyu incele istersen. 3000'e kadar bulunabiliyor netten.

Ben açık açık söyleyeyim hayatta vestel almam derken millete vestel önerir oldum kendimde 2 tane vestel üretimi tv kullanıyorum hatta öncesinde de seg marka köye bir lcd almıştım. Eski mesajlarımı aratsalar eskiden nediyorsun şimdi nediyorsun ulen derler bana

Şimdi beyaz eşyalar eskidi ve eve alırsam Vestel ya da yan ürünlerinden alırım diyorum, Adem Abi olmasa yine de bu kadar yönelmezdim vestele ama onun sayesinde biraz daha ısındım. Allah uzun ömür versin ona da ailesine de, aylardır özel mesajdan kafasını şişiriyorum

Ve şöyle tv piyasasını inceleyip neyin ne olduğunu anlayıp ve karşılaşılan sorunları gördükçe, inanın markanın bir seviyeden sonra önemi yok diyor insan. Ama tabi tercih meselesi, vestel biraz daha gerçekçi renkler sunuyor panellerinde absürt abartı conrast ve renk cümbüşü yaratmıyor. İstese yapar ama böyle iyi bence, dinamik kontrastı bile kapatıp izliyorum ben bazen çok daha doğal ve net geliyor her şey. Samsung da güzel mesela fakat anormal derecede parlaklık var renklerde, tamam demo videolarda güzel ama çoğu zaman saturation patlaması detay kaybına neden oluyor. Meşhur papağanlı tanıtım videosu var mesela mağazalarda gösterirler. Renkleri canlanmış papağanda kırmızılar detayları o kadar çok öldürüyor ki ben bunu normalde hiç sevmem örneğin ama kimisi bayılır orası ayrı mevzu :D Bunu açıp kapatabiliyorsun diyebilir bazıları, açıp kapatabileceğim bir özelliği de sürekli kapalı kullanacaksam ne diye tonla para vereyim :) Neyse marka tartışması çıkmasın şimdi

• quote:

arkadaşlar hem çok üzgünüm hem de çok falan filen.... ne olduğunuda anlamadım.... hi level tv de alt kısmında küçük pul gibi kararmalar ve bazı resimlerin hareketli kısımlarında yatay çizgiler oluştu birde ışık sızması vardı bunları ilgili arkadaşa anlattım ve videoya alarak servis rapor düzenledi genel merkez ürünün tamirinin mi değişim mi istediğimi sordu ben değişim dedim ama muadil üretim olmadığından ve 9300 muadil olmasına rağmen meliyeti bizim tv den fazla olduğu için değişime 1200 tl para istedi?!.... oooo bu ne yaaaa...dedim panel tamiride 1300 tl ye maal oluyormuş... o yüzden para iadesine karar verdik şimdi geleleim aslında ne demekk istediğime birkere tv den mamnundum ama o anlatttığım sorunlar gözüme takılıp duruyordu ve sinir olmaya başlamıştım lakin bunu es geçemedim şimdi bu ayarda bu özelliklerde bu fiyata tv yok kalalkaldım.... tv giderken arkasından oyuncağı alınmış çocık gibi... ama şunu es geçemem her zaman söylüyorum yerli malı yurdun malı hep onu kullanmalı ve servisin ilgisi alakası çözüm merkezinin yaklaşımı mükemmel hangi markada bu kadar müşteri memnuniyetine önem var ben görmedim duymadım..duygusal da yaklaşmıyorum eleştireceğim yer varsa eleştiririm ama yok servise ve vestel müteri çözüm merkezine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum .... alacağınız markada servis özelliklerini muhakkak araştırın derim sonra ağlamayın.
    yazımın sonuna gelmişken şimdilik hi-level uhl950 formu birlikteliğinden ayrılmış oldum herkese iyi günler...

Formun takipçisi olmakla birlikte üye olmamıştım. Mesajınızı görünce üye olup bunu paylaşayım dedim, hala aynı tv yi istiyorsanız bugün 1499 TL ye istanbul anadolu yakasındaki A101 lerden temin edebilirsiniz.

Bu mesaja eklenen görseller:

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL!

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulotuzdort

quote:

arkadaşlar hem çok üzgünüm hem de çok falan filen.... ne olduğunuda anlamadım.... hi level tv de alt kısmında küçük pul gibi kararmalar ve bazı resimlerin hareketli kısımlarında yatay çizgiler oluştu birde ışık sızması vardı bunları ilgili arkadaşa anlattım ve videoya alarak servis rapor düzenledi genel merkez ürünün tamirinin mi değişim mi istediğimi sordu ben değişim dedim ama muadil üretim olmadığından ve 9300 muadil olmasına rağmen meliyeti bizim tv den fazla olduğu için değişime 1200 tl para istedi?!.... oooo bu ne yaaaa...dedim panel tamiride 1300 tl ye maal oluyormuş... o yüzden para iadesine karar verdik şimdi geleleim aslında ne demekk istediğime birkere tv den mamnundum ama o anlatttığım sorunlar gözüme takılıp duruyordu ve sinir olmaya başlamıştım lakin bunu es geçemedim şimdi bu ayarda bu özelliklerde bu fiyata tv yok kalalkaldım.... tv giderken arkasından oyuncağı alınmış çocık gibi... ama şunu es geçemem her zaman söylüyorum yerli malı yurdun malı hep onu kullanmalı ve servisin ilgisi alakası çözüm merkezinin yaklaşımı mükemmel hangi markada bu kadar müşteri memnuniyetine önem var ben görmedim duymadım..duygusal da yaklaşmıyorum eleştireceğim yer varsa eleştiririm ama yok servise ve vestel müteri çözüm merkezine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum .... alacağınız markada servis özelliklerini muhakkak araştırın derim sonra ağlamayın.
    yazımın sonuna gelmişken şimdilik hi-level uhl950 formu birlikteliğinden ayrılmış oldum herkese iyi günler...

Formun takipçisi olmakla birlikte üye olmamıştım. Mesajınızı görünce üye olup bunu paylaşayım dedim, hala aynı tv yi istiyorsanız bugün 1499 TL ye istanbul anadolu yakasındaki A101 lerden temin edebilirsiniz.

Bu mesaja eklenen görseller:

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL!

55ca9550 4k düşünüyorum teşekkürler ilginiz için

• Ankarada 1500 e satan yer varmıdır acaba.Goren bilen duyan varsa cok makbule gecer.

• Arkadaslar gecen gun eski 32 inclik pilipis marka lcd tvmi duvara astim (galiba biraz yuksege asmisim.) uyduyu felan taktim seyretmeye basladim.renkler cok kotu geldi..ilk bastan hileveli kurunca hikevel kotu gelmisti,simdide tam tersi oldu.demekki goz ve gonul alisinca guzel gorunuyor.gercektende guzel oldugunu belitmeliyim.

Begenemedigim daha dogrusu eksik gordugum tek sey ekran yenileme hizi..bu tv gercekte 50hz bir tvmi yoksa 100 hz mi bilmiyorum.smr 800 hz diye yaziyor.sadece yazidanmi ibaret anlamis degilim. Eski 32 lik gercek 100 hz ekran yenileme hizi 0,2 ms olan lcd televizyonumda goruntu resmen akiyor.ama bu tvde en kaliteli trt4k ve en dandik sd kanal da bile kayan goruntuler titreyerek kayiyor.buda izleme zevkini dusuruyor.ilk baslardan bu titremeye alisamamistim su an alistim fakat biraz yoruyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isnuerog -- 11 Nisan 2016; 14:31:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

48hl690 tv ye elimdeki başka bir uydu alıcının wirelles adaptörünü nasıl tanıtabilirim

802.11n usb wirelles lan card olarak görüyor pc parmak kadar anteni olan küçük bişey
  • Merhaba @Yazılımcı Online,
    Siz tv de vestel yazılımı kullanıyordunuz sanırım. Nerden imdirmiştiniz. Ben altyazı büyütmek için yüklemeyi düşünüyorum ama orjinal yazılıma göre artısı eksisi nedir sormak istiyorum, bir problem çıkarsa orjinal hilevel yazılımına dönmek mümkün mü?

• Arkadaşlar filmlerimin tamamı DTS formatta, bu işe bir çare bulamaz mıyız yazılımla halledilebilir demişti bir arkadaş önceki sayfalarda.

• aemin kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=76181412&p=111&f=583
    Burada açıklamış arkadaş...

• Arkadaşlar bizim tv de Filbox cam modül kullanan var mı, sorunsuz çalışıyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mmxa

Arkadaşlar bizim tv de Filbox cam modül kullanan var mı, sorunsuz çalışıyor mu acaba?

Filbox modül bende var, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Orijinalden alıntı: mmxa

Arkadaşlar bizim tv de Filbox cam modül kullanan var mı, sorunsuz çalışıyor mu acaba?

Filbox modül bende var, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.

Teşekkür ederim, umarım bizim ki de sorun çıkarmaz, bazı vestel, nexon vb. modül çıkarıldı hatası verdiğini okumuştum, o nedenle sormuştum.

• Kaldi mi bu tv den..nereden alabiliriz..istanbul halkali?

• quote:

Orijinalden alıntı: memedince

Kaldi mi bu tv den..nereden alabiliriz..istanbul halkali?

Bu nasıl bir sayfa olmuş anlamadım 48 inch ile başanılmış :D 55 konuşulmuş vestel servisi konuşulmuş çamaşır makinesi için konuşulmuş . Konu faydalı olmakla beraber baya uzamış sıkılmadan okudum 3 saat oldu :D tüm arkadaşlara teşekkür ederim almamda faydalı oldular .

Bu Televizyondan bende aldım clube katıldım. N11 adresinde
    1.799,00 TLKDV DAHİL
    1500 üzeri 111 lira indirim
    25 lira bkm express
    50 lira bonus puanıyla beraber

1613 liraya almış oldum . Umudum bahsedilenler ölçüsünde bir televizyon olması 4k merakım çok yok ama uyduda bir kaç kanal geçerde olursa elimizde olsun . desteklediği video ve ses formatlarını vestelden aldığı söylenmiş ama samsung gibi codec zenginliği var .Panelde aktif gözlük var buda samsunglar gibi olmuş . gelincede iki kelime yazarız ama bundan öncede vestel vardı bundan sonrada inadına yerli vestel alacağız pişman olmayalım dileklerimle iyi günler iyi seyirler herkese

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.