Şimdi Ara

HGS girişi okuyup çıkışı okumama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
19.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

almış olduğum HGS ile pazar günü Sabiha Gökçen'e gitti. ilk defa kullandığım için son anda yanan yeşilin okuma anlamına geldiğini öğrendim. çıkışta da yine yeşil ve altında 1.80 yazdı.

dün dönüş yaparken yine yeşil yandı. ancak Körfez gişelerinden çıkarken yeşil yanmadı. ücret kesintisi de yazmadı. durup geri gidip bir daha denedim. yine olmadı. telekoma gittiğim zaman kuyruk vardı. herkes şikayetçi. Hereke ve Körfez gişelerinde okuma problemleri var. evlere 10 kat ceza geliyor. çözüm için: 'fax çekeriz. çözümün nasıl olacağını bilmiyoruz' diyorlar.

başka yerde buna benzer durum başına gelen var mı?

herkese mağdur olmadığı günler dilerim.

• Plakaya kayıtlı, 10 kat ceza gelmemesi lazım.
  • dün aynı olay basima geldi. Adapazarı gişelerde yeşil yandı.geredeye geldim çıkışta durarak geçtim ama okumadı ve cezalı geçiş yaptım. Takma işlemini de ptt görevlisiile birlikte yzptık. Gerede girişinde ptt çok sıra vardı o yüzden cezalı geçip adapazarındn almıştım. Yani iki kere cezalı geçiş yapmışmoldum. Ptt görevlisi merak etmeyin kartınızdan düser dedi ama yine de karambola ceza yemeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde başıma geldi kaynaşlı gişelerden geçtim gerededen çıktım dönüşte yine kaynaşlıda okumadı fakat geçiş ihlali olarak ta sisteme yansımadı ücret de ödemedim. Sistem henüz oturmadı zannediyorum. 10 kat ceza mı geliyor yahu ? Gelmemesi lazım.
  • benim durup geri gidip tekrar geçmem; önceki geçişim sisteme kayıt edildiyse, en uzun yol mesafesini kesmiş olabilir. (13.5 tl imiş. 1.8 in 10 katı ceza gelirse 18 tl de o yapar= 31.5 tl ) hesap soracağımız bir yer bile yok. devletimiz sağolsun. para kazanmadının yolunu biliyorlar. bütün bunlara rağmen bütçe nasıl açık veriyor anlamıyorum.
  • ben ogs kullanıcısıyım ve hgs sisteminden sonra ogsde de problemler çıkmaya başladı.

geçen gün benim de giriş yaptığım gişeyi okumadı. sonra çıkış yaparken okudu ve giriş belli olmadığı için en uzun mesafe ücreti kesti.

geri dönüşte çıkış yaptığım gişeden girdim ve yine okumadı. ama çıkarken yine okudu ve giriş belli olmadığı için yine en uzun mesafe ücretini düştü.

ogs@kgm.gov.tr adresine durumu maille bildirdim. inceleyip dönüş yapacaklarını söylediler.
  • Bugun gişelerden geçiş yaptım...ilk girdik okumadi cikistada okuması doğru şekile yapistirdim ama okuması ne yapmam gerekiyor...

Hgsnin sorgullama ekranında ... Ben şimdi sisteme kayitlioldugum halde bunu ödemek zorundamiyim

Sorgula

* Ceza tebliğ tarihinden itibaren 15gün içinde ödeme yapılması halinde , geçiş ücreti hariç 10 (on) kat idari para cezası üzerinden %25 indirim hakkından yararlanılarak ödenmesi mümkündür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hgs yi başka plakaya aktarma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaşasın E-5. Yaşasın eski yollar.
  • Kurtköy - çamlıca gişeler arası çok defa 15 tl en uzun mesafe ücreti yazdı, bir defa da 165 tl geçirdi kara liste yazdı... Garantiden aldım hgsyi, gittim bankaya geçiş dökümlerine baktım bir sıkıntı yok düzeltilmiş bir şekilde...

Edit: Bankadan HGS aldıysanız PTT yi aradığınızda sakın bankadan aldığınızı söylemeyin yardımcı olmuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Briskhan -- 2 Şubat 2013; 12:34:22 >
  • Şu zıkkımı topu topu 3 kez kullandım.. birinde çıkışta 1.80 tl yazdı, diğer ikisinde çıkışta "hızlı geçiş sistemi" yazdı sadece..

Şimdi ne demek oluyor bu? Algılamadı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı başımıza geldi. Hesaptan düşmüşlerdi.

• hesaptan da düşmüyor kaçak geçiş olarak ta gözükmüyor. Böyle iyi ya :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzoorroo

hesaptan da düşmüyor kaçak geçiş olarak ta gözükmüyor. Böyle iyi ya :))

Sizin plaka biraz çamurluydu heralde..

• quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

dün aynı olay basima geldi. Adapazarı gişelerde yeşil yandı.geredeye geldim çıkışta durarak geçtim ama okumadı ve cezalı geçiş yaptım. Takma işlemini de ptt görevlisiile birlikte yzptık. Gerede girişinde ptt çok sıra vardı o yüzden cezalı geçip adapazarındn almıştım. Yani iki kere cezalı geçiş yapmışmoldum. Ptt görevlisi merak etmeyin kartınızdan düser dedi ama yine de karambola ceza yemeyelim

Bugün ben de Gerede'den girdim Ankara 'dan çıktım. 165 lira yazdı ve alarm çaldı. Dediğiniz gibi PTT görevlisine gittim o da öyle gösterse de ceza yemeyeceğimi söyledi. Dönüşte ne olur ne olmaz diye E-5 'den geldik. Valla eski yola da yeni asfalt yapmışlar oldukça keyifli idi

• ben motosiklet kullanıyorum.motosikletin kgs dekı gıbı ındırımlı olmamasına mı yanayım motosıkletımde nereye yapıstıracagımamı derken kaskımın cam ustune sol kaşımın ust hızasına gelecek sekılde yapıstırarak cozum buldum.su ana kadar sadece mahmutbey gişeleri ile ıspartakule gişelerinden 4 yada 5 defa giriş cıkıs yaptım.ya girişte okuyup cıkısta okumuyor buda 79,85 tl kaçak geciş uyarısı verıyor veya ilk girerken okumayıp çıkışta okudugunda 7,25 gibi en uzun mesafenın ucretını alıyor.

bu sıstemı tavsıye eden akıl eden alt yapısını kurmadan motosıkletlerı adam yerenıne koymayan basta ulastırma bakanlıgı ve ptt genel mudurlugunu kınıyorum.

sımdı benım plakama tanımlı hgs m var.ya kacak gectım yada dedıgım gıbı 1,80tl odenecek yere en uzun mesafelerı odedım.sistem benım nerden gırıp cıktıgımı gorup uygun ucretı oylemı kesecek yoksa olan yıne sarı cızmeli mehmetlere yanı bızleremı olacak.yıne ıtıraz dılekce ugrasma kuyruklarındamı ugrasacagız.ustelık her gecıs ıcın ayrıı ayrı mı yapacagız.bizim ne günahımız var allah askına.paramızla resmen rezil oluyoruz.aslında en guzel cozum plakayı gecerken kapatmak olacak galıba.

• kgs güzel bir sistemde yılda sadece 6 defa kullandıgım otoyol için hgs yada ogs ye mahkum ettiler.
  • merhaba bugün istanbul çamlıca gişelerden geçtim HGS ile geçerken sorun yok yeşil yandı fakat çıkarken sultanbeyli geşelerden cezalı geçiş 165 lira dedi.. 1 saat sonra geri dönerken sultanbeyli gişelerde yeşil yandı çamlıaca gişelerden çıakrken ise aynı şekil cezalı geçiş 165 lira dedi bu nedirr bi fikri olan var mı yaa ilk defa başıma geliyo böyle bişiey...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.