|
Arkadaşlar merhaba. Ocak ayında Peugeot 2008 marka araç aldım. Aracı alırken emniyete bağış yaparak şahsa özel plaka seçtim ve bayiye bildirdim. Ruhsatımda "M1 Otomobil AF Çok Amaçlı" yazıyor. Bugün PTT'ye HGS almak için gittim ve formları doldurdum. Görevli, verdiğim bilgileri sisteme işlemeye çalışırken plakamı girince "Bu plaka başka bir sınıftaki araca kayıtlı" mesajı aldığından 1.sınıf araç(otomobil) HGS'si veremediğini belirtti. Sorun belki PTT'den kaynaklanıyordur deyip bu kez Denizbank şubesinde denediğimde oradaki görevli de aynı hatayı aldığını belirtti, çıkaramadık. Aracı aldığım bayiyi aradığımda konuştuğum beyefendi ilk defa böyle bir şey duyduğunu ama tahminince benim seçtiğim şahsi plakanın, otomobil sınıfında olmayan bir araçtan boşa çıktığını ve emniyetin veritabanında güncellenmemiş olabileceğini belirtti. Yarın trafik şubeye gideceğim fakat bu sorunu yaşamış biri olup olmadığını merak ettim. Acaba benim gözden kaçırdığım ya da endişelenmem-dikkat etmem gereken bir şey var mı? Teşekkür ederim. |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
Hızlı