|
Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) etiketini edinmek isteyen araç sahipleri, "HGS nasıl alınır?" diye merak ediyor. Bu etiketin nereden alınacağını öğrenmek için en yaygın seçenekler arasında bankalar ve PTT bulunuyor.
Bankadan HGS Alma
PTT'den HGS Alma
Hangi Seçenek Daha Mantıklı?
HGS etiketini nereden alacağınıza karar verirken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır:
İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurarak, HGS etiketinizi bankadan mı yoksa PTT'den mi alacağınıza karar verebilirsiniz. Önemli olan, size en uygun olan seçeneği seçmektir.
|
Ver elini tesbihim memlekete gidelim.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2015 Toyota Corolla 1.33 Life
2015 Hyundai i30 CRDİ DCT Elite - Satıldı 2013 Honda Civic 1.6 Elegance ECO - Satıldı |
|
opel corsa 1.3 cdtı
|
|
alışverişlerim @sL@N,indigo_blue,hakan_80,gover54,muratsahin2003,tenahiz,furza,müdür-42,polyo,Parçalı Canvas,abuabuzer,dj.trust.06,oyyono,pvp_headshot,Paw-R,jovanovic,a.yasin45,gunner92fb,lyonas,muhendizz,soldierkan,htepeli,
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Montaana -- 29 Eylül 2015; 21:56:05 > |
Giderken köprüleri yıkarsan, dönmek istediğinde yüzmek zorunda kalırsın.
|
|
![]() O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?] T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |