Şimdi Ara

HGS - 15 tl geçiş ücreti ve Ceza!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç anlamadım, hiçde kaçak geçtiğimi hatırlamam.
    Ayrıca, 15 tl neyi kesmiş, daha öncede 15 tl yazdığını görmüştüm geçerken fakat yanlş gösteriyordur diye önemsememiştim, bunedir arkadaş?
    HGS de para olduğu halde kaçak geçmişim 3 kere. ve 15 tl İSTANBUL-ANKARA OTOYOLU halbuki Tem'den başka otoyol kullanmadm şimdiye kadar

ve şimdiye kadar çok zorgulattım hiç ceza çıkmadı, neden şimdi çıktı taa 4. ayın cezası
    plakam 34DEG99
    bide siz sorgulatsanız https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/violation.jsf

HGS - 15 tl geçiş ücreti ve Ceza!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 29 Ağustos 2014; 3:11:22 >

• İtiraz edin büyük ihtimal plaka yanlış okuyor HGS görüntüleme cihazı ya da aracınıza ait sahte plaka var.

Ya da cezaları tebliğ eden kişi (varsa otomatik değilse) plakayı yanlış girmiş olabilir.

Ben de denedim doğru çıktı.

Mesela D nin ortasında plaka vidalama için vida var mı?

Mesela ben bir kere bir aracın plakasını uzaktan o vide yüzünden D yerine B diye sorgulamıştım araç Mercedes'ti Skoda çıkmıştı.
  • Şimdi aradım hgs müşteri hizmetlerini 26/08/2014deki 15TL yi 3tl'ye indirttim. 12 tl hesaba geldi, 4.25 tllik köprü parasıda ordan kesildi.

30/04/2015 cezası ile ilgili birşey yapamayacağını söyledi, ama eminim hgsde para olduğunda...... şu işi çözeyim direk ogsye geçiyrm bunedir arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.