Dünkü maçı izlerken, son 5 dakikasında sokağa çıktım, 1000 metre koştum nerdeyse ağlayarak. Fanatiğim bunu söyleyeyim önce. Ama şöyle dönüp baktığımızda, gruplarda oynadığımız son 3 maç...
Cluj: Etkili bir rakipti ve yenmeyi başardık. Fakat şampiyonlar liginin en güçsüz takımı olduğunu herkes başından beri biliyordu. Manchester united: Yedekleriyle çıktı. Braga: Hiç bir hedefi kalmamıştı, maçı kazansa uefa'ya bile gidemeyecekti.
Böyle 9 puan topladık..
Ardından manchester united'a gelen rakip, dünya devi Real madrid... Bize gelen rakip: Almanyanın düşüşte olan takımlarından Schalke 04..
Evet schalke maçı kolay değildi ama yinede ben her sene bu kadar kolay bir şekilde çeyrek finale kadar gelebileceğimizi sanmıyorum.
kolay mı oldu ? maçı izlerken orandan burandan ter akmadımı ?
Şans değil bu Diyelim manu shalkeyle karsılastı onlarınkidemi şans olacak ? zaten kaç takım var kuralarda neyin şansı bu
tamamen yanlışsın bence
Sırf Hamit'in direkten dönen toplarının yarısı gol olsa grubu lider tamamlar ligde puan farkını çift haneli yapardık.
İnsan şansını kendi yaratır, geçmişte şansız yere kaybettiğimiz maçlara, elendiğimiz turlara sayarsın bu seneyide...
ManU Cluj karşısında da yedekler ile çıktı.. Cluj Braga'yı 2 kere yenmeyi başaran bir ekipti.. Schalke beklenenden çok çok daha fazla güçlü bir ekip olarak karşımıza çıktı.. Şanslı olduğumuza değil aksine şansız olduğumuza inanıyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: Morgue
ManU Cluj karşısında da yedekler ile çıktı.. Cluj Braga'yı 2 kere yenmeyi başaran bir ekipti.. Schalke beklenenden çok çok daha fazla güçlü bir ekip olarak karşımıza çıktı.. Şanslı olduğumuza değil aksine şansız olduğumuza inanıyorum..
şansımızın olmadığı tsl maçlarıda oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Morgue
Schalke bizden önce hiç yenilmedi cl de bu sezon. Manu, kadro derinliği en yüksek takım. Adamlar "yedek" kavramını ortadan kaldırmış. Tabi ki oynamayan 1-2 futbolcu işimizi kolaylaştırdı onlar bizi çok zorlayabilirdi sağı solu belli olmayacak adamlar. Ama oyun anlayışı, kondisyonu bizden kat kat iyi olan her zamanki Manu vardı sahada. İlk maçta da öyle bir kafa tuttuk ki o direkler penaltılar olmasa 3-4 gol atabilirdik. Bragayı ben anlamadım. Adamlar sanki sırf micliğine oynadı son maçı. İddiaları kalmasa bile son dakikaya kadar oynadılar, sert müdahaleler yaptılar vs. Normalde izlediğim bir takım değil ama bize oynadıkları sistem bize en ters sistemdi. İlk maç topla biz oynadık maçı biz yönettik 2 kontradan da 2 gol yedik. 2 kere geldiler zaten. Cluj bnce en zayıf takım değildi. Grupta olabilir ama CLdeki en zayıf takım değildi en azından. Ben takdir etmiştim açıkçası arzularını.
Özet: Galatasarayın neyi başardığını farkedelim. CL her zaman zordur. Şanssızlık yaşayarak elenebilirsin ama şansla da çeyreğe çıkamazsın. Biz çok şanslıyız çünkü mükemmel bir idari, teknik ve oyuncu kadrosu tutturduk
Özetin özeti: Şanslıyız çünkü Galatasaraylıyız.
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnasss
şansımızın olmadığı tsl maçlarıda oldu
Alıntıları Göster
ilk dakkalarda burakın penaltısı verilmedi ve adamların ilk golündede drogbaya faul vardı. bence shalke şanslıydı
quote:
Orijinalden alıntı: thevincent
ilk dakkalarda burakın penaltısı verilmedi ve adamların ilk golündede drogbaya faul vardı. bence shalke şanslıydı
Alıntıları Göster
hakem hatalarını sayardım ama yorgunum şuan.
quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
Sırf Hamit'in direkten dönen toplarının yarısı gol olsa grubu lider tamamlar ligde puan farkını çift haneli yapardık.
İnsan şansını kendi yaratır, geçmişte şansız yere kaybettiğimiz maçlara, elendiğimiz turlara sayarsın bu seneyide...
yorumu okuda ibret al başlığı açan arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
yorumu okuda ibret al başlığı açan arkadaş
Alıntıları Göster
Adam kura şansı diyor ve haklı da bence. Bizim gruptan çıktığımız sene grup zordu, ama bize de sizin gibi 1.lerin kağıt üstünde en basiti gelmişti ve eledik. Inter'e Madrid mi Chelsea mi ne gelmişti onlar elendi. Takımlarımız gruplardan çıkınca iyi kuralar çekti yine, GS'nin grubu da çok kolaydı o da büyük şans oldu. Bize de 2. tur ve son 16'da gelen rakipler büyük takımları kontralarla yenen takımlar, tam bize uygun futbol oynayan takımlar. Bizim şansımız da bu oldu. Keşke her sene böyle kuralar çeksek.
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims
Adam kura şansı diyor ve haklı da bence. Bizim gruptan çıktığımız sene grup zordu, ama bize de sizin gibi 1.lerin kağıt üstünde en basiti gelmişti ve eledik. Inter'e Madrid mi Chelsea mi ne gelmişti onlar elendi. Takımlarımız gruplardan çıkınca iyi kuralar çekti yine, GS'nin grubu da çok kolaydı o da büyük şans oldu. Bize de 2. tur ve son 16'da gelen rakipler büyük takımları kontralarla yenen takımlar, tam bize uygun futbol oynayan takımlar. Bizim şansımız da bu oldu. Keşke her sene böyle kuralar çeksek.
Alıntıları Göster
bencede kura şansı.
çünkü bugun bile çeyrek finalde barça real munih çıkmasın diyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: MUTAF
bencede kura şansı.
çünkü bugun bile çeyrek finalde barça real munih çıkmasın diyoruz.
Alıntıları Göster
2 sene önce rakiplerin sana kümede kal diye bağırırken . 2 sene sonra şampiyonlar liginde çeyrek final oynuyorsun ve şans diyorsun. O kötü takım bozuldu yerine 0 takım kuruldu , şampiyon olundu, şampiyonlar liginde çeyrek final oynandı ve şans. Gülüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Imperatore
2 sene önce rakiplerin sana kümede kal diye bağırırken . 2 sene sonra şampiyonlar liginde çeyrek final oynuyorsun ve şans diyorsun. O kötü takım bozuldu yerine 0 takım kuruldu , şampiyon olundu, şampiyonlar liginde çeyrek final oynandı ve şans. Gülüyorum.
Alıntıları Göster
Konuyu açan arkadaş kafan güzelmiş nerden aldın?
quote:
Orijinalden alıntı: orhanyıldız
Konuyu açan arkadaş kafan güzelmiş nerden aldın?
Alıntıları Göster
Kesin fanatiksindir.
quote:
Orijinalden alıntı: Arctic Monkeys
Kesin fanatiksindir.
Alıntıları Göster
Bu takım zamanında Tromsolarada elendi...öyle şanslı manslı konuşmayın sacma sapan...Cıktık takır takır oynadık eledik geldik...hala neyi irdeliyosunuz anlamıyorum...kafa yok gercekten ya...böyle cevap verincede niye adamı eleştiriyosun diyolar...ulan mantıga bak böyle mantık eleştirilmezmi....
objektif bakarsak bu sene gsde fbde kurada ballı idi dürüstçe söylemek gerekirse
40 yılda bir böyle kura çekeriz. Kaldıki cüneyt çakır olayından sonra manchester sittin sene yedek kadroyla türkiyeye gelmez daha
gs ve fb alın teriyle oynamış kazanmışlar onlara laf edemeyiz ama şansta vardı biraz doğruları söylemek lazım
kimin aklına gelirdi maçtan önce napoli elencekti bate maçında 10 kişi ile oynuycan adamlar lili yenmiş münih yenmiş şampiyonlar liginden gelmiş soğukta oynamaya alışık kimin aklına gelir puan kaybetmemiş shalkenin devre arasında 6 7oyuncusu sakatlancaktı maçtan öncede huntelar sakatlancaktı...felan
tabi bunlar bahane değil öyle yada böyle sonuçta gs çeyrek finalde fenerde yenerse çeyrek finale kalır yok rakipler basitti ballıydık felan kendi takımlarımızıda çok küçük görmeyelim... Bizim takımlarda form tuttuklarında iyi oynuyorlar tek sıkıntı istikrar bir maç iyi 1maç kötü olabiliyorlar...
Futbolda şans faktörü olduğunun bilincinde değilsen, daha çocuksun demektir.
objektif bakarsak bu sene gsde fbde kurada ballı idi dürüstçe söylemek gerekirse
40 yılda bir böyle kura çekeriz. Kaldıki cüneyt çakır olayından sonra manchester sittin sene yedek kadroyla türkiyeye gelmez daha
gs ve fb alın teriyle oynamış kazanmışlar onlara laf edemeyiz ama şansta vardı biraz doğruları söylemek lazım
kimin aklına gelirdi maçtan önce napoli elencekti bate maçında 10 kişi ile oynuycan adamlar lili yenmiş münih yenmiş şampiyonlar liginden gelmiş soğukta oynamaya alışık kimin aklına gelir puan kaybetmemiş shalkenin devre arasında 6 7oyuncusu sakatlancaktı maçtan öncede huntelar sakatlancaktı...felan
tabi bunlar bahane değil öyle yada böyle sonuçta gs çeyrek finalde fenerde yenerse çeyrek finale kalır yok rakipler basitti ballıydık felan kendi takımlarımızıda çok küçük görmeyelim... Bizim takımlarda form tuttuklarında iyi oynuyorlar tek sıkıntı istikrar bir maç iyi 1maç kötü olabiliyorlar...
Alıntıları Göster
Herkes kendi şansını kendi yaratır
Şans diyorsunuz da artık günümüzde futbolda %50 olmasa bile %40 şansa ihtiyacın vardır. Ben öyle veya böyle Türk takımlarımız Avrupa'da kupa alsın, başarılar elde etsin gerekirse şansa olsun. Gerçi üst üste başarı elde etmek şans değidlr.
quote:
Orijinalden alıntı: Spycho
Şans diyorsunuz da artık günümüzde futbolda %50 olmasa bile %40 şansa ihtiyacın vardır. Ben öyle veya böyle Türk takımlarımız Avrupa'da kupa alsın, başarılar elde etsin gerekirse şansa olsun. Gerçi üst üste başarı elde etmek şans değidlr.
Evet Avrupa'da çok şanslıyız bu yıl , çok açık ve net.