Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazar sabahlarının vazgeçilmezi sucuklu yumurta! Afyon sucuğuyla tadı bir başka...
    HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...
    HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapligida.com -- 13 Eylül 2015; 9:56:19 >

• kargo dahil bu fiyata sucuk insanı düşündürüyor açıkçası.

tek olumlu düşüncem eğer sucuklar yaşsa gramaj olarak ağır geliyor oradan kar ediyor.

bu arada bim de fermente şahin sucuk 40 tl ye satılıyordu 1 hafta önce aldım.
  • Ürünleriniz islami kesim mi acaba ? Helal sertifikalı ürünler midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yorumlara bakarak deneme amaçlı 1 kilo aldım.. Bakalım.. hayırlısı
  • sıcak fırsatlık bir konu yok artık, tamam zamanında bende aldım vasat bir sucuk,
    1 yıldır sürekli aynı fiyata satılan sucuk sıcak fırsat mı olur ,
    satıcı dükkan bellemiş burayı habire müşteri ilişkileri,
    kargoyu yolladın mı yolladım vs için kullanılıyor.
    sanalpazardan yapın yazışmanızı bu konunun bu kadar süre burada kalması mantıksız,

3 kuruşluk etiketi değiştirmeyip yenisini basmayıp,
    kar etme maksadıyla üzerine eskisinden daha ileri tarihli son kullanma tarihi yapıştırırsan sorun olur,
    adam şikayetini dile getirmiş yancılar hemen hücum etmiş,
    satıcı bir söylüyor yancılar 10 söylüyor,
    dolandırıcı diyen var şark kurnazı diyen var haram diyen var,

kimsede dememiş yahu kardeşim eski tarihli ürünün üzerine yeni tarih yapıştırmak nedir diye,

size ne kardeşim alıcı ile satıcı arasındaki olay sen ne hakla dolandırıcı diye bir insanı suçlayabilirsin.

basit bir etikette bile hata yapan üretici acaba üretimde de hata yapabilir mi? yanlışlıkla?

gıda bu hata kaldırmaz, özensizce etiket yapıştırılmaz, müşteriye ispatlayamazsın sonra hangisinin gerçek SKT olduğunu,

böyle amatör hata yapılmaz.

• Hocam urunumu aldim, DH den geldigimi de belirtim. Hayirli satişlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaşlar merhaba, gıda sektörünü bilen, bizzat eğitimini almış ve üretimde çalışmış biri olarak söylüyorum bu etiket olayını büyütmeyin. Hangi ülkede yaşadığınızı unutmayın. Etiketin yanlış basılması devede kulaktır, bir gıda ürününün başına gelebilecek en masum yanlışlıktır. Etiketi de yemiyorsunuz zaten. Size bildiklerimi, gördüklerimi anlatsam aklınızı alırım, hiçbirşey yiyemez hale gelirsiniz, gıdalar sizin hayal ettiğiniz gibi üretilmiyor, norveç-isveç değil burası. Satıcı ve üreticinin vicdanı ve insafına güveniyorsanız uzatmayın, büyütmeyin. Böyle bir konu yüzünden satıcıları linç edecekseniz ohooooo. Her kuşu öptünüz de bir leylek mi kaldı?
    Satıcıya da bir uyarım olsun, böyle sudan şeylere prim verme, niye para iadesi yapıyorsun yazık değil mi ekmek parana? Mahkemeye ver de geç. Sucuk yemiyorum ama yarın bir kilo sipariş edeceğim zararını biraz karşılasın bari. Birilerine hediye ederim.

• Sucuklara %10 zam gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

kargo dahil bu fiyata sucuk insanı düşündürüyor açıkçası.

tek olumlu düşüncem eğer sucuklar yaşsa gramaj olarak ağır geliyor oradan kar ediyor.

bu arada bim de fermente şahin sucuk 40 tl ye satılıyordu 1 hafta önce aldım.

hala aynı yarım kilo paketli parmak fermente 20 lira..
    ayrıca kaliteli gerçekten sucuk lezzeti var.
  • sipariş ettiğim sucuklar bugün elime ulaştı. 3 paket sucuk ve etiket tarihi : 30/10/2015. Sanırım 45 günlük son kullanım ömrü kalmış.1 kg sucuğu 45 günde tüketebilirmiyim bilmiyorum. Hergün yemiyorum.
    Satıcı paketin içerisine sucukların bozulmaması için mavi plastik buz torbası koymuş. Bu işini şansa bırakmak istememesinin bir göstergesi ve benden pozitif puan aldı.

Sucukları deneme şansım henüz olmadı.
    Deneyip görüşlerimi buradan paylaşacağım.
  • acy78 kullanıcısına yanıt
    😊mantikli olabilir bencede .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 11.10.2015 pazar gününe özel kampanya yaptık. Hemde sizlere yeni ürünümüzü tanıtmak istedik peynir sevenlerin vazgeçilmezi çeçil peyniri 2 kg sucuk alan herkese bedava üstelik kargoda bize ait...

2 KG AFYON SUCUK + 250 GR ÇİFTLİK MARKA ÇEÇİL PEYNİRİ SADECE 65 TL ÜSTELİK KARGO BEDAVA.

http://www.sanalpazar.com/Afyon-Sucuk-Dana-Eti-2-Kilo-65-Tl__isp47777456

http://www.sanalpazar.com/Afyon-Sucuk-100-Dana-Eti-2-Kilo-Fiyati-65-Tl__isp47719587

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...

• Anlık 10 tl gelse alacağımda, gelmiyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Anlık 10 tl gelse alacağımda, gelmiyor..

Sanalpazar bu aralar indirimlerde biraz cimri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekilde dahamı avantajlı oluyor.
  • Şimdi tekrar siparişimi versim dostum.
    Sipariş no:2506881

Teşekkürler dostum
  • NE AFYON SUCUĞU İYİ NE DE KAYSERİ İÇLERİNDE BİR TEK APİKOĞLU VAR GERİSİNDE ET YOK

İÇİNE BAHARATI DOLDURUYORLAR TAT VERİYORLAR SUCUK ALAKASI YOK
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum yalan habermidir fiyat araştırması diye bakayım dedim Kanatlı Eti bulunmuş.
    Satıcıyla alakam yoktur kimse farklı düşünmesin lütfen.

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...
  • fktanik kullanıcısına yanıt
    BENİM BİLDİĞİM APİKOĞLU KAYSERİ İSTANBUL FİRMASI ÇIKIYOR

UYARDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER

Uluçay Sucuk ve Osmanlı Astürk Sucuklarda var mı paçal penir alırken buradan sipariş verdim
    http://www.nevigurme.com/Osmanli-Asturk-Sucuk-1000gr,PR-651.html

YİYECEK ALIRKEN KESİNLİKLE İSTANBULDA ÜRETİLENDEN GIDA ALMIYORUM NE OLURSA OLSUN %90 HİLEDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 12 Ekim 2015; 0:12:14 >
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Apioğlu açıklama yapmış zaten.

" Talihsiz bir Durum ancak tedbirlerimizi arttırarak sürdüreceğiz "

http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2012/04/16/apikogludan-aciklama
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.