Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Balbes

5 kg sucuk siparişi verdim. 5150 gr geldi. Siparişimin yetişmesi içinde kendisi eliyle teslim etti arkadaşa buradan da çok teşekkür ediyorum. Sucuğun tadına baktım çokta hoşuma gitti ama benim asıl alma sebebim h.sonu yapacağım mangal partisi içindi. Haftaya bu mesajımı alıntılayarak mangal tadını belirtirim.

Teşekkür ederim, afiyet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğenerek alıyorum, kemik çıkanlara da şaşırdım ama doğrudur.
    Ben 3 defa aldım hiç denk gelmedim.
    Beğenmekte tabi kişiden kişiye değişir, aynı evde bile biri beğenirken diğeri beğenmeyebiliyor.

Aytaç bey çok ilgili satıcı, sitedeki diğer çakallar gibi değil, dürüst satıcı...
  • Başka bir konuda bir satıcıyla sorun yaşadım ve Aytaç beyin ilgi ve alakası geldi aklıma.
    Gerçekten dediğiniz gibi ilgili ve düzgün bir insan. Baştan sona Sanalpazar üzerinden hiç sıkılmadan siparişimle bizzat ilgilendi.
    Tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 1 Mayıs 2015; 1:21:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altayliyim

Ben beğenerek alıyorum, kemik çıkanlara da şaşırdım ama doğrudur.
    Ben 3 defa aldım hiç denk gelmedim.
    Beğenmekte tabi kişiden kişiye değişir, aynı evde bile biri beğenirken diğeri beğenmeyebiliyor.

Aytaç bey çok ilgili satıcı, sitedeki diğer çakallar gibi değil, dürüst satıcı...

Sayın altaylıyım çok teşekkür ederim, Allah sizden razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

Başka bir konuda bir satıcıyla sorun yaşadım ve Aytaç beyin ilgi ve alakası geldi aklıma.
    Gerçekten dediğiniz gibi ilgili ve düzgün bir insan. Baştan sona Sanalpazar üzerinden hiç sıkılmadan siparişimle bizzat ilgilendi.
    Tekrar teşekkürler.

Sayın fktanik ben teşekkür ederim, görevimizi yapıyoruz.

• Ben sanalpazar hesabımı açtığımdan beri bana hiç hediye para gelmedi. Sucuğu almak isterim ama nasıl aldığınızı anlamadım. Birisi bana anlatırsa denemek isterim.
  • 3 kilogram siparişde ben verdim buradaki yorumlar üzerine; bakalım gelince yorumlarımı yazacağım.
  • İki üyeliğimden 2 şer kilo aldım. Sanalpazara yorum yaptım ama buraya da yazayım.
    Marketlerde satılan sucuklar gibi lastik gibi değil. Et yediğinizi anlıyorsunuz tadı, baharatı ve tuzu yerinde gerçekten çok beğendim. Alın tadın pişman olmazsınız.
  • N11 satışınız varsa almak isterim

• N11 satışı açmayı düşünüyor musunuz? Sanalpazarda kombo denk getiremiyorum. @CHARGEN83

• Bir Gimdes sertifikası olsaydı hiç düşünmeden alırdım. Ancak Gimdes hem etlerin helal sertifikalı olmasını hem de nitrit katılmamasını şart koşar.

Ustam şu olayı bir söyleyin üreticiye. Bu kadar satış yapıyorsunuz. Hatrınız geçer diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 1 Mayıs 2015; 16:31:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

N11 satışınız varsa almak isterim

Maalesef n11 satışımız yok komisyon oranları çok fazla arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

N11 satışı açmayı düşünüyor musunuz? Sanalpazarda kombo denk getiremiyorum. @CHARGEN83

Maalesef n11 ile çalışmıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Bir Gimdes sertifikası olsaydı hiç düşünmeden alırdım. Ancak Gimdes hem etlerin helal sertifikalı olmasını hem de nitrit katılmamasını şart koşar.

Ustam şu olayı bir söyleyin üreticiye. Bu kadar satış yapıyorsunuz. Hatrınız geçer diye düşünüyorum.

Bu konuyu fabrikaya mutlaka ileteceğim.

• almayı düşünebilirdim ancak ağza kemik gelmesi fikrimi değiştirdi. anamın yaptığı yemekten bile kemik, sert et çıktı mı tüm gün yemek yiyemiyorum.
  • Ben de aldım deneme amaçlı 1kg. Maalesef hic begenmedim. İçinden kemik parçaları da çıktı, tadını da begenmedim.

Alacak olanlara tavsiyem asla bi cumhuriyet, şahin gibi bi sucuk beklemesinler. İlk ince tadımlık, deneme amaçlı alsınlar.

Zevkler tartışılmaz. Başkalarının hoşuna gidebilir.

Ben tavsiye etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jackaxman

Ben de aldım deneme amaçlı 1kg. Maalesef hic begenmedim. İçinden kemik parçaları da çıktı, tadını da begenmedim.

Alacak olanlara tavsiyem asla bi cumhuriyet, şahin gibi bi sucuk beklemesinler. İlk ince tadımlık, deneme amaçlı alsınlar.

Zevkler tartışılmaz. Başkalarının hoşuna gidebilir.

Ben tavsiye etmiyorum.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluecns

İki üyeliğimden 2 şer kilo aldım. Sanalpazara yorum yaptım ama buraya da yazayım.
    Marketlerde satılan sucuklar gibi lastik gibi değil. Et yediğinizi anlıyorsunuz tadı, baharatı ve tuzu yerinde gerçekten çok beğendim. Alın tadın pişman olmazsınız.

Teşekkürler, afiyet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: STND

Açılmış sucuk olmasına ragmen merakıma yenik düştüm 2parça tavada kızarttım dün. gerçekten çok lezzetli geldi. 5-6 parça daha kızarttım ardından. baharatı çok az daha fazla olsa sanki efsane olurmuş. Birde şu sucugun fermente versiyonu olsa :D

Teşekkürler, afiyetle inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

sucuklarim geldi (3kg) mis gibi kokuyorlar, artik devamli aldigimiz bir sucuk haline geldi, ben alisverislerimden memnun kaldim, almak isteyenlere de rahatlikla tavsiye ederim (toplamda 7kg sucuk aldim bu 3. alisverisim, daha evvel de hic kemik vesaire ciktigini da gormedim). Hayirli satislar.

Teşekkürler, afiyet olsun.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.