Şimdi Ara

Hesap takasi ve Kiralama arasi bisey.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Benimkisi sadece bir fikir. Hepimiz gunun 24 saati oyunamiyiruz onu gectim gunluk bile az oynayanlar var su oyunu alsak bu oyunu alsak diyoruz. Fikrim su ki arkadas eger sen guvenilir biriysen referanstan ala secicilik yoktur sanirsam bu konuda senin hesabinda bi hafta veya bi ay oyun oynayayim arada gireceksen gir hesabina, sen de ben de olan uplay origin hesaplarinda oyun oyna. Beraber oyun takasi yapalim chatte falan hakaret edip hesabima ban yedirtmiceksin mesela.

Benle ayni kafada ve olgunlukta olan arkadaslar varsa goruselim origin uplay steam hesaplarim var oyle duruyo sadece para verilen firmanin isine yariyo maksat maksimum fayda cebindeki para bosa gitmesin benim bosta duran hesabim bi kosede dururken. kimse yoksa benle ayni goruste kapitalist sistem kazanacak arkadaslar :D Ki bunda cok bi absurdluk gormuyorum "insanlik halidir".

Ben iki uc kisiyle bile anlassam kar kardir ya. Zaten hedef kitlem o kadar buyuk olamaz.

Birbirimize cep telefonuyla smsle ulasiriz falan guzel olmaz mi varsa benimle ayni zihniyette ozel mesajla veya burdan ulasin.. gelin danis olalim dunya kimseye kalmaz diyip konuyu noktaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.