Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.576
Cevap
80
Favori
369.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: birol koç

nasıl bir cihaz önerirsiniz ayrıca bu aux usb çerisini tavsiye edermisiniz veya başka bir altarnatif ne olur

birde anadoluyasındaki yeriniz nerde ayrıca ürün satışlarınız var bildigim kadar wep sayfalarını alabirmiyim
  • quote:

quote:

nasıl bir cihaz önerirsiniz ayrıca bu aux usb çerisini tavsiye edermisiniz veya başka bir altarnatif ne olur

birde anadoluyasındaki yeriniz nerde ayrıca ürün satışlarınız var bildigim kadar wep sayfalarını alabirmiyim

Ümraniyede montaj yerimiz ve ürünlerimizi görebilir test edebilirsiniz

Atatürk Mh Suiş Cd no 14 Ümraniye Santral
    Devecioğullari Elektronik
  • quote:

Orijinalden alıntı: BM GARAGE

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-cyclone-duble-359695499/detay/ gayet güzel bakın inceleyin yardımcı

https://www.facebook.com/Bmelektronik-1567805370118506/

0542 606 06 18

Ben ne yazdim size siz ne cevap veriyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2012 Hyundai Accent Blue için multimedya öneriniz nedir?

Servisin taktığı daiichi mi

Yoksa başka markalar mı?

Asıl sorum wince mi android mi?

Androidler 1200TL den başlıyor,

Acaba malum çin sitesinden sipariimi versem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasim535 -- 4 Ocak 2017; 22:14:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BM GARAGE

https://www.facebook.com/Bmelektronik-1567805370118506/
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

Konuda reklam yapmazsaniz sevimirim

• quote:

Orijinalden alıntı: rasim535

2012 Hyundai Accent Blue için multimedya öneriniz nedir?

Servisin taktığı daiichi mi

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-hyundai-accent-blue-daiichi-marka-fabrikasyon-nav-dvd-bt-usb-sd-382959915/detay

Yoksa başka markalar mı?

Asıl sorum wince mi android mi?

Androidler 1200TL den başlıyor,

Acaba malum çin sitesinden sipariimi versem

Daiichi de fazla.ozellik yok size 5yil garantili darwill multimedya onerebilirim montaj dahil 1200 tl fiyati var

• Indash teyp tavsiyesi olan var mı?İstediğim özellikler navigasyon ve geri görüş kamerası desteklemesi.Piranha,Roadstar,Navitech,Jameson markalarından hangisini daha iyidir?
  • Ses sistemi olmaz mı? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joong

Indash teyp tavsiyesi olan var mı?İstediğim özellikler navigasyon ve geri görüş kamerası desteklemesi.Piranha,Roadstar,Navitech,Jameson markalarından hangisini daha iyidir?

Cadence marka cihazim var isterseniz 900 tl
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    İsmini ilk defa duydum hocam.İnternette de pek bilgi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joong

İsmini ilk defa duydum hocam.İnternette de pek bilgi yok.

• Hocam merhabalar multimedya ürünler hakkında benimde bir sorum var. Aracım 2013 Astra j aracıma uyumlu multimedya ürünlerden birini alacağım fakat aracım 6 hoparlörlü ve birde subwoofer var ürünle birlikte kullanıcam fakat 2 adet amfiyle kullanmam lazım. Bu multimedya oynatıcılara 2 adet amfi takılabiliyor mu?

Örnek ilan ekliyorum hocam bu ürüne 2 adet amfi bağlayabilir miyiz?

necvox anc 380 multimedya navigasyon astra j kasa

İlan No: 376837197

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bimmerist -- 8 Ocak 2017; 21:18:53 >

• Merhaba arkadaşlar. Peugeot 206 aracım için uygun bütçeli güzel ses alabileceğim bir sistem düşünüyorum.

Araç ses sistemi bağlantıları hakkında hiç bir bilgim yok konu hakkında bilgilendirme yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Önde 2 tane dandik hoparlör var onları değiştirmek istemiyorum çünkü amfiyide ucuz yollu alacağım için fazladan çıkışları meşgul etmesin diye satın alacağım teybin 4 çıkışını 2'li köprületip (öndeki 2 hoparlörü daha iyi beslesin diye) bağlatmayı düşünüyorum. Bu yüzden önler çok önemli değil benim için. Her teypte bu yapılabilir mi (4 çıkışı köprületip 2 hoparlöre vermek)?

Bunu yaptığım zaman alacağım ucuz amfiye kafamdaki sistemi kurmayı düşünüyorum çünkü bilgim olamayan konu şu:
    Öndeki hoparlörleri teybin çıkışlarını köprületip bağlatınca teybin güç çıkışlarını mı köprületmiş olacağım yoksa teybin höparlör bağlantılarının çıkışlarını mı körületmiş olacağım? Eğer hoparlör çıkışlarıysa arkadaki hoparlörlere bağlantı kalmaz :( Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

teyp için aklımda ucuz ve gösterişli olan piranha titan x modeli var
    350 TL
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

amfi olarakta piranha 2400w modeli
    150 TL

Toplam 500 TL ye hem gösterişli bir teyp hemde amfi aradan çıkıyor

Gelelim ses sistemine

Ya
    Oval höparlör olarak pioneer 6996s modelini düşünüyorum kutudan bir çift çıkıyor extra bass lı 100 watt bir model, amfinin 4 çıkışını 2 li köprületip bağlatınca tam performans ile kullanılabileceğini düşünüyorum
    230 TL

Yada
    Yuvarlak Hoparlör + Woofer; amfinin 4 çıkışının 2 si 2 hoparlörlere, kalan 2 si köprülenip subwoofer a bağlatmayı düşünüyorum

Pioneer TS-G1731i 40watt hoparlör
    75 TL

Sony xs-nw1200 420watt subwoofer
    190 LİRA

Bu ikisinin arasında ses yüksekliği olarak pioneer oval; ses ayrımı olarak bas, tiz vs woofer lı model ağır basıyor. Her iki tarzı da kullanan arkadaşlar hangi sistemi kurmamı önerir? Neden?

• Selam hocam,

Benim Opel Astra H aracimda darwill marka navigasyonlu multimedya sistemi var. Geri görüş kamerasıni da kullanıyorum. Bu cihazda video-in ve DVR özelliği de var galiba. Mesela mod değiştirirken DVR'a geldiğimiz zaman DVR cihazı yok diyor. Şimdi sorum ben buna ön görüş kamerası alsam video kaydeder mi yoksa DVR cihazı da almak gerekir mi?

Buna benzer bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: travian12

Selam hocam,

Benim Opel Astra H aracimda darwill marka navigasyonlu multimedya sistemi var. Geri görüş kamerasıni da kullanıyorum. Bu cihazda video-in ve DVR özelliği de var galiba. Mesela mod değiştirirken DVR'a geldiğimiz zaman DVR cihazı yok diyor. Şimdi sorum ben buna ön görüş kamerası alsam video kaydeder mi yoksa DVR cihazı da almak gerekir mi?

Buna benzer bir şey.

Dvr li on kameralar var

150tl o cihaz icin uretilen

531 636 51 14

• Selamlar corsa d aracımda avgo s60 marka mutimedya cihazim takili fakat teyp kapaliyken aküden elektrik almaya devam ediyor ve aküyü bitiriyor acaba bundan anlayan biri varmidir tamirini yapan servis çok para istiyor garantisi bitti çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: dinex

Selamlar corsa d aracımda avgo s60 marka mutimedya cihazim takili fakat teyp kapaliyken aküden elektrik almaya devam ediyor ve aküyü bitiriyor acaba bundan anlayan biri varmidir tamirini yapan servis çok para istiyor garantisi bitti çünkü.

Umraniyede yerimiz var bakabiliriz

• Merhaba

Renault Kangoo 2016 Multix Touch aracım için navigasyon ve geri görüş kamerası taktirmak istiyorum. Nasıl bir ürün tavsiye edersiniz?

• Merhaba;

2009 model ford c-max trend aracım üzerinde fabrikasyon cd600 model teyp ünitesi takılı (çıkış bilgisi olarak internette tahminen 4*25 watt olduğu yazılıyor)...
    ilk etapta orjinal yapıyı bozmadan Sony XS-GS 1621 C component takımını montaj ettirmek istiyorum. (bununla ilgili farklı marka araca ve orjinal teybe sahip, anfi kullanmadan montaj yapıp tatmin edici ses kalitesi alan forumdaşın yazısını da okudum, olup olmayacağı tartışmaya açık)

aracımın ön hoparlörleri orjinal, arka hoparlörler infinity 6500cx , ancak crossover ve tiz takımı yok. sesi sadece arkaya yönlendirdiğimde ses berbat sanırım bağlantı yanlış yapılmış.

diyelim ki montajı yaptırdım, kendimce ses kalitesi tatmin edici düzeyde değil, bir sonraki adımda orjinal teybime orta sınıf anfi ve çevirici kullanarak durumu kurtarabilirmiyim? yardım ve tavsiyeleriniz için teşekkürler....
  • merhaba citroen c4 2011 yeni kasa aracıma navigasyon taktırmak istiyorum. biraz araştırma yaptım navimex (piyasada oldukça fazla - 1350 TL civarı fiyat çekiyorlar) ve cadence (çok önerilen bir dükkanda önerdiler çok methettiler.öncesinde hiç duymamıştım. 1500 tl gibi fiyat verdiler) öneriliyor. sizlerin öneriniz nedir
    navigasyonun sağlıklı olması ilk önceliğim, aracın verilerinde kayıp yaşamadan kullanmak, geri görüş camerası, stabil çalışması
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.