Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.576
Cevap
80
Favori
369.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xetec 1238 hakkında yorumlara ihtiyacım var...
  • Citroen DS4 için araç yol bigasayarı olarakta çalışabilen tam uyumlu android işletim sistemli cihaz arıyorum.
  • merhaba. giulietta 2015 modelimin multimedia sistemini değiştirmek istiyorum. navigasyonlu , hızlı güçlü birşey almak istiyorum. pionerr galiba bu konuda lider. ön arka kamera da bağlatacağım bu sisteme. tavsiye ne edersiniz? çok çok pahalı olmamak koşuluyla
  • Selam,
    Zenec 2011 d cihazım açılmıyor.

Zenec yazısı çıkıyor ve bir hışırtı sesi orada kalıyor.

Update dosyasını karta yükleyip öyle açıyorum. Kısa süreli beyaz ekran gelip gidiyor sonra yine ZENEC yazıp kalıyor.

ZENEC Tükiye telefonda drive kart değişmesi lazım dedi ama hem yok hem de 700 TL.

Ne dersiniz ?

Teşekkürler
  • 2013 model i30 için en kaliteli ve uygun cihaz hangisi? arayüz önemli takılma kasma vs olmamalı diğer araçlardaki orjinale yakın bir multimedya arıyorum şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keymilto

2013 model i30 için en kaliteli ve uygun cihaz hangisi? arayüz önemli takılma kasma vs olmamalı diğer araçlardaki orjinale yakın bir multimedya arıyorum şimdiden teşekkürler.

Android dusunurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba 2009 model 1.6 dizel aracıma telefonlar görüşme yapabilmek için bluetooth istiyorum direksiyona monte edebiliceğim bir sistem veya çözüm bilen arkadaşlar varsa çok sevinirim recep.caliss@gmail.com

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz
  • Aracımı 2. el olarak aldım aldığımda multimedya cihazı takılıydı. Gerigörüş kamerası ve navigasyonlu bir multimedya cihazı.
    2 gündür dokunmatik ekran işlemiyor. Sürekli yükleniyor ekranında duruyor cd yi taktığımda şarkı çalma ekranı geliyor ancak müzik değiştiremiyorum dokunmatik işlemiyor.
    USB yi taktığımda müzikleri çalıyor ancak ekran yine yükleme ekranı olarak geliyor.
    USB ve CD yi çıkardığımda ise radyo bozulmadan önce en son kaldıgı kanalı çalıyor ve yine yükleme ekranında oluyor.
    Ekranın dokunmatiği dışında tuşlarda çalışmıyor menüye gps e giremiyorum yükleme ekranında kalıyor.
    Ses açma kapama çalışıyor.
    Geri vitese atınca gerigörüş ekranı geliyor
    Acaba sistemi nasıl düzeltebilirim adana-osmaniye civarında yaşıyorum yardımcı olabileceğini düşündüğünüz bir yer var mı bütün oto-teypciler yapabilir mi acaba
    Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Resimlerde görülen ekran usb ve radyo çalarken olan ekran. Bu kablolar bu cihazamı ait ?
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

• jbl 1000 wat lık kutulu basım var eskiden kalma
    onu aracıma bağlamayı düşünüyorum. sadece bu bası bağlayabileceğim bir amfi öneriniz olurmu ? aracımın kendi ses sistemi gayet güzel. extra olarak sadece bası koymak niyetindeyim.
  • harward hr-n626

teypçi arkadaşım vardı bütün dokunmatik double din teypleri test etme şansım oldu en güzeli buydu. dokunmatiği o kdr kaliteli ki diğerlerine göre. Cep telefonundan farksız. Arayüzü çok kullanışlı basit ve kaliteli görüntüsü var. işlemcisi çok hızlı kasma donma ve bekleme asla yok.

+Navigasyon
    +DVD /VCD/CD/MP3/MPEG4/JPEG
    +Direksiyondan kumanda
    +Subwoofer kontrolü
    +Geri görüş kamerası hediye
    +Telefondaki müzikleri çalabilme
    +Telefon görüşmesi yapabilme
    +Sd kart ve flash bellek girişi ayrı ayrı ve aux
    +Uzaktan kumanda
    +Ekolayzır
    +ses efektleri
    +800x480 çözünürlük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trgtozer -- 27 Aralık 2016; 9:17:9 >
  • ages01 A kullanıcısına yanıt
    Sol üst köşede telefonlarda olduğu gibi ufak bir delik var oradan cihazı sıfırladılar düzeldi herhangi sıkıntı yok şuan
  • Renault fluence aracıma navimex 9955 taktırdım ancak aksam arabayi kapatiyorum sabah geldigimde radyo hafizasi sifirlaniyor neden olabilir birde cihazi fabrika ayarlarina sifirlarsam radyo tv navigasyon uygulamalarida silinirmi yeniden yuklemek icin apk dosyasi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    Aracım için 3 yol aktif işlemcili 7" ekranı olan
    kaliteli bir double din multimedia teyp önerebilirmisiniz
    Alpine marka tercihimdir.Başka markada olsa olur

• hzr34 H kullanıcısına yanıt
    Citroen DS4 için araç yol bigasayarı olarakta çalışabilen tam uyumlu android işletim sistemli cihaz arıyorum.

https://www.facebook.com/Bmelektronik-1567805370118506/
    sizede yardımcı olabılırım
  • BM GARAGE B kullanıcısına yanıt
    Ne tür bir cihaz, hangi marka ve aracımla uyumu ilgili nasıl yardımcı olabileceğinizi burada yazarsanız benimle aynı araca sahip başka birisinin de yararlanmasını sağlayabilirsiniz.
    Burdan teknik bilgi içeren cevabınızı bekleyeceğim. Ayrıca verdiğini sosyal medya hesabından da size ulaşacağım.
  • ufuk bey merhaba 2012 linea urban aracım var cd çalarlı buna daiichi marka navigasyonlu ikinci el bir cihaz var bu cihaz benim araca uyarmı ayrıca aux usb dönüştürücü var elimde Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizuymazsa bunu taktırmayı düşünüyorum sizin yorumuz ne olurHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: birol koç

ufuk bey merhaba 2012 linea urban aracım var cd çalarlı buna daiichi marka navigasyonlu ikinci el bir cihaz var bu cihaz benim araca uyarmı ayrıca aux usb dönüştürücü var elimde Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizuymazsa bunu taktırmayı düşünüyorum sizin yorumuz ne olurHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

büyük ihtimal uyar ama daicci lerde aux cikisi varmi bilemiyorum

size tavsiyem ekranli teybi almaniz

• nasıl bir cihaz önerirsiniz ayrıca bu aux usb çerisini tavsiye edermisiniz veya başka bir altarnatif ne olur
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.