Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.575
Cevap
80
Favori
368.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogemi -- 30 Ocak 2021; 1:10:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar..bu sistemin birbiriyle uyumlu olacağı konusuna kanaat getirdim. birinci olarak, bu sistem doyurucu bir ses kalitesi sunar mı? yetersiz kalır diyorsan uygun fiyatlı bir amfi ve woofer da tavsiye eder misin bu sistemi destekleyecek?

ana ünite alpine ute-72bt
    ön kapılarda ALPINE SPG 17C2
    arkada pandizot denilen yerde ALPINE SPG 69C3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 25 Ağustos 2016; 1:33:16 >
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Peugeot 5008 aracımı alırken ön koltukların kafalarına 2 tane LCD monitor taktırdım.Fakat nasıl kullanacağım hakkında pek bi fikrim yok.Yani çocuk için çizgi film ve film izlemek istiyorum.Gold master PD 795 TV aldım.Dvd izleniyor fakat sesi arabadan almak istiyorum.Televiyonu çalıştıramadım.Bana daha portatif televizyonu güzel çalışabilen bi alet önerebilcek varmı ? Birde Otobüslerdeki sistem tarzıda olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Hocam merhaba,

2009 civic aracımızda cyclone navigasyon sistemi var. Bundaki navigasyon yazılımını örneğin igo ile değiştirmek istesek ne yapmamız gerekiyor.

navigasyonu staın almanız gerekir pmden numaranızı gondereyın ulaşalım

hocam 2009 jetta arabam var araçta media bölümü var cd girişi var bu mevcut teybe blutetoth ve usb giriş özelliği eklenebilirmi teybi değiştirmeden yada başka nasıl olur

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

• Ar lox marka focus için android navigasyon taktırdım. ama tv hiç bir şekilde çalışmıyor. Yani ne dururken ne hareket halindeyken ne başka bişey hiç daha görmedim. Bunu nasıl çözebilirim. Bir yöntemi mutlaka olmalı. Teşekkürler
  • sitelerde bakıyorum fakat anlamadıgım şey hangisi daha iyi daha kullanışlı benim baktıklarım şu 3 adet ;

PIONEER AVH-X7700BT =2100tl
    GittiGidiyor
    Pioneer AVH-X7700BT DVD USB indash Oto Teyp Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/pioneer-avh-x7700bt-dvd-usb-indash-oto-teyp-235705600?rcp_action=rcpProductClicked

PİONEER AVH-X7750BT =1500tl
    GittiGidiyor
    PİONEER AVH-X7750BT İNDASH OTO MULTİMEDYA Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/pioneer-avh-x7750bt-indash-oto-multimedya-230778066?rcp_action=rcpProductClicked

PIONEER AVH-X7850 BT =1550tl + (geri görüş kamerası hediyeli)
    GittiGidiyor
    PIONEER AVH-X 7850 BT DVD OTO TEYP INDAS Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/pioneer-avh-x-7850-bt-dvd-oto-teyp-indas-232735449?rcp_action=rcpProductClicked

en pahalısı 7700 olan fakat rakam sıralamasına göre bakarsak 7850 nin daha iyi olması gerekmiyormu ben özelliklerine baktım ama pek bi fark göremedim hangisini almalıyım?

• Hocam Alpine Sbg-1244bp subwoofer var. Opel Astra J için kullanacagız aracın orjinal sistemiyle olur mu bu verim alınır mı hangi anfiyle kullanmalıyız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, jeep compass 2008 model aracım için iyi bir ses sistemi düşünüyorum. konsoldaki radyo-teyp kısmının değişmesi gerekir mi? yoksa sadece hoparlörleri değiştirmek yeterli olur mu?
    konsol fotoğrafını ekliyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1104749/6c3ae20e-9635-4dc3-911e-2c9df8a39a48.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ioniq5cs -- 2 Eylül 2016; 15:56:56 >

• darky0117 D kullanıcısına yanıt
    Hiç kimsenin bi bilgisi yokmudur acaba
  • Arkadaşlar, Vectra C'ye (2004 Comfort) uygun bir double din cihaz lazım. Öneriniz nedir acaba.?

• SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende aracımda Vw jetta için resimde özelliği belirtilen cihaz var. Bu cihazın markasını Nasıl öğrenebilirim, ayrıca yazılımını güncelleme şansım varmı teşekkür ler..
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Selamlar arkadaslar arabama double din teyp almak istiyorum bunun av cikisindan 7 inc tft ekrana baglasam hem double in ekranindan hemde ayni anda tft nin ekranindan goruntu alabilirmiyim yapmak istedigim bu videodaki simdiden tsklr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda09 -- 7 Eylül 2016; 6:49:39 >
  • Konsolun değişmesi bir mecburiyet değil. Ama iyi bir ses sistemi olacaksa bir DSP yani dijital sinyal işlemcisi gerektirir. Bu durumda orijinal teyip bir ya da birden fazla amplifikatörü besleme yeteneğine sahip olur. Amerikan arabalarının orijinal hoparlörleri genel olarak yetersizdir. Kaliteli hoparlör tercihi ile kalite yukarı çekilir ancak ses şiddeti artmadığı gibi bir miktar azalabilir de. Hem şiddet artışı hem kalite artışı istenirse o zaman dsp+amplifikatör+hoparlör şeklinde değişiklikler yapılmalıdır.
  • Hocam double din teyp yuvası olan araca normal teyp takabilme şansımız var mı?
  • Selam ismim onur benim kamasonic ks 7696 görüntülü Oto teybimin görüntüsü mavi bir renk oldu dokunmatik tuşlarında bir sıkıntı yok ses açma kapamada bir sıkıntı yok sadece görüntü kayboldu internette biraz arastırdım anladığım kadarıyla navigasyondan kaynaklanıyor gibi giresunda 2 tamirciye götürdüm bir tanesi bu tamir olmaz dedi 2.si teybinde arıza yok sadece cihazın güncellenecek dedi böyle bir arızayla karsılasan varmı
    BUDA TEMSİLİ RESIM

• Muno denilen bir marka var. Onun 1-2 ürünü var. Nasıldır? Bilen var mı?

• https://www.navitech.co...ducts.asp?id=74&pid=736

merhaba arkadaşlar aracımda bu teyp var cd üzerinden görüntülü izleye biliyorum fakat Usb ile mp4 olarak indirdiğim muziği video olarak açamıyorum format uyumsuz diyor acaba ne yapmam gerekli not olarak ses de çıkmıyor onuda belirteyim
  • Merhaba , 2003 Model audi a3 aracim var double din teyp arıyorum, hangi model teypler aracıma uygun olur , ayrıca teyp çerçevesi vs. ekstaradan almam gereken şeyler olacakmıdır
    Teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencedesen

Merhaba , 2003 Model audi a3 aracim var double din teyp arıyorum, hangi model teypler aracıma uygun olur , ayrıca teyp çerçevesi vs. ekstaradan almam gereken şeyler olacakmıdır
    Teşekkurler

Pm ye bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

https://www.navitech.co...ducts.asp?id=74&pid=736

merhaba arkadaşlar aracımda bu teyp var cd üzerinden görüntülü izleye biliyorum fakat Usb ile mp4 olarak indirdiğim muziği video olarak açamıyorum format uyumsuz diyor acaba ne yapmam gerekli not olarak ses de çıkmıyor onuda belirteyim

Uygun formata çevirmelisin..ben "Total Video Converter" adlı programı öneririm basit ve kullanışlı..Düzenleyeceğin videoyu üstteki New Task butonuyla seçiseçince açılan menüden Avi olanı tıkla ondanda açılanda MPGEG4 AVI seç..Sonra sağ alt tarafta olan Settingsi seç.Audio Setting bölümünde Channel double AUDİO CODEC MP3 bit rate 192 volumde 500 olsun.
    ..Sonra yandaki Video Settingse tıkla en önemli bölüm burası Videoscodec msmpeg4 olmalı Frame Rate 25 ve NitRate 1165 altındakide 640 olmalı..

..Son olarakda Video Resize bölümüne tıkla Custom u seç 640* 360 yap Asped de 16:9 olsun..Sonrada alttaki Save Apply tuşuna basıp bu ayarları kaydet istersen bu ayarlarına bir isim ver mesela Harika gibi daha sonraki işlemlerde o baştaki Settingse tıklayınca senin bu harika adını verdiğin ayarlarda seçeneklerden çıkar direk onu seçersin.Tabi son olarak yine enüstteki Convert Now a basınca çevirme işlemi başlar bu kadar

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.