Şimdi Ara

Herşeyden aşırı huylanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vücudumun %90'ı dokunulduğunda huylanmaya çok müsait. Artık sırtımdan bile huylanmaya başladım. Bunun bir çaresi var mıdır veya sebebi nedir?

• Herşeyden derken daha fazla açabilirmisin huylanmak derken neyi kastediyorsun, yoksa
  • Askerde yandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: STVxVTS

Herşeyden derken daha fazla açabilirmisin huylanmak derken neyi kastediyorsun, yoksa

Örneğin bir kız belime sarıldığında bile sanki bel boşluğuma dokunulmuş gibi huylanıyorum. Nasıl ''muccuk'' hareketi yapınca kendini geriye atar insan, aynen öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanatist

quote:

Herşeyden derken daha fazla açabilirmisin huylanmak derken neyi kastediyorsun, yoksa

Örneğin bir kız belime sarıldığında bile sanki bel boşluğuma dokunulmuş gibi huylanıyorum. Nasıl ''muccuk'' hareketi yapınca kendini geriye atar insan, aynen öyle.

Artist.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Orijinalden alıntı: Sanatist

quote:

Artist.

Ne diyeydim, erkek mi diyeydim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.