Şimdi Ara

Herşey Tamam Amfi eksik. Tecrübeli arkadaşlar 1dk yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aldığım ürünler şunlar sadece amfi ve kablo seti eksik;
    - Ana Ünite Pioneer X6750BT
    - kompenant 2 Takım İnfinity Ref 6500cx (3 ohm 90RMS)
    - Bas JBL GTO 804 20 cm (4 ohm 200 RMS)

Amfi olarak 4 seçeneğim var

1. Sound magnus H500 (4 ohm'da 4x90W + 300W) (350tl)

2. Xetec 172.5 (4 ohm'da 4x90W + 300W) (300tl)

3. Hertz Ep5 (4x60 W + 160 W) (400tl)

4. M Acoustic M5 (4 ohmda 4x75W + 300W) (300tl)

Hertz'in gücünün diğerlerine göre düşük olmasının farkındayım. Ancak düşüncem sistemi sadece beslemek değil kaliteli bir ses almak. Bu amfiler içinden hangisini tercih etmeliyim. En kaliteli ses için.

Yarın yani p.tesi bir tanesi almam lazım bir de 4ga kablo seti ihtiyacım. var. tavsiyede bulunursanız çok memnun kalırım.

• Yok mu yardımcı olacak kimse
  • amfi olarak bunların arasında hertzi ve sm yi öneririm. önceliğim hertz. ayrıca elimde 4 ga kablo seti var 200 amper sigortalığıyla birlikte. haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.M.K

amfi olarak bunların arasında hertzi ve sm yi öneririm. önceliğim hertz. ayrıca elimde 4 ga kablo seti var 200 amper sigortalığıyla birlikte. haberin olsun

Hocam hertz kalite olarak iyi sesi de gayet net verir ama tam besleyemez diye düşünüyorum. Sound Magnus kimi çin malı demiş kimi çok iyi demiş ama ses kalitesi nasıldır blilmiyorum. Xetec fiyatına ve gücüne göre çok iyi görünüyor onunda sesinden şüpheliyim.

Elinizdeki kablo setinin markası nedir bakır mı ve fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Orijinalden alıntı: A.M.K

amfi olarak bunların arasında hertzi ve sm yi öneririm. önceliğim hertz. ayrıca elimde 4 ga kablo seti var 200 amper sigortalığıyla birlikte. haberin olsun

Hocam hertz kalite olarak iyi sesi de gayet net verir ama tam besleyemez diye düşünüyorum. Sound Magnus kimi çin malı demiş kimi çok iyi demiş ama ses kalitesi nasıldır blilmiyorum. Xetec fiyatına ve gücüne göre çok iyi görünüyor onunda sesinden şüpheliyim.

Elinizdeki kablo setinin markası nedir bakır mı ve fiyat?

hocam ona bakılırsa piyasadaki çoğu amfi 60 rms 80 rms 90 rms der ama 50 rms verse şükredersiniz. aynı şey hoparlörler için de geçerli. 400 rms lik 2 tane pioneer subwooferı 1 tane 200 rms lik punch 2 susturuyor. kendimden biliyorum.

ana güç kabloları hoparlör kabloları sigortalık vs. hepsi cadence. ilgilenirseniz pm den konuşabiliriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.