Şimdi Ara

herşey iyiye gidiyor derken bir anda herşey tersine döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet size saçma gelebilir ama bu dünyada şöyle bir sistem var uzun süredir gözlemlediğim bir anda herşey bir canlı için ya herşey çok iyi gider yada tam tersi bir anda kötü gitmeye başlar beşiktaşada böyle oldu güzel transferler falan derken herşey iyiydi sonra birden şanssız sakatlıklar vs vs derken bi anda herşey kötüye gitmeye başladı sadece takım olarak değil taraftar olarakta çok geriledik yanlış şeyler yaptık ve halada kötüye gidiyoruz buna murphy yasalarımı deniyor bilmiyorum ama durum böyle bana sorcak olursanız bu senede aynı şekilde kötüye gidiş devam edicek. bu kötüye gidişin sebebini tam olarak bilemiyorum quantuma giriyor sanırım bunlar çok derin konular ama böyle birşey var kendi yaşadıklarıma dayanarak söylüyorum. yazdıklarım size saçma gelebilir anlaşılmayadabilir tam olarak anlatamamış olabilirim özür dilerim

• Aslında iyi giden birşey yoktu, sadece çok iyi gitme ihtimali olan bir takım vardı, Schuster xzamanında sagolsun hakemler izin vermedi, takım haline gelemeyen futbolcular toplulugu ve hoca da medyaya yem oldu. Schuster zamanında hakemler takımımızın dayak yemesine seyirci kalmasaydı inanın bugün hiç birşey böyle olmazdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Aslında iyi giden birşey yoktu, sadece çok iyi gitme ihtimali olan bir takım vardı, Schuster xzamanında sagolsun hakemler izin vermedi, takım haline gelemeyen futbolcular toplulugu ve hoca da medyaya yem oldu. Schuster zamanında hakemler takımımızın dayak yemesine seyirci kalmasaydı inanın bugün hiç birşey böyle olmazdı...

aynen oyle...bazen o kadar uzuluyorum ki o takim belini adam gibi dogrultamadi diye.ama olsun yd belasindan kurtulduk en azindan.
  • O transferler yapılırken hiçbir şey iyi değildi kardeşim. Taraftarı susturmak için yapıldı hepsi ve zaten durumu sallantıda olan takıma darbe vurdu. Ama biz bunları söyleyince soda resimleriyle uğurlandık konulardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

O transferler yapılırken hiçbir şey iyi değildi kardeşim. Taraftarı susturmak için yapıldı hepsi ve zaten durumu sallantıda olan takıma darbe vurdu. Ama biz bunları söyleyince soda resimleriyle uğurlandık konulardan.

Öyle deme Schuster zamanında tüm o yıldızlardan maksimum verim alınıyordu ve ilk kez takım bu kadar iyi futbol oynuyordu.

Ama şanssızlıklar artarda geldi. Ersan sakatlandı, Hakem hataları başladı (Karabük, İBB maçları), Derbilerde şanssızdık (Almeida'nın Volkanla karşı karşıya iken golü kaçırması). Tüm bunlar biraraya geldiğinde olmadı işte.

Geçen sene yd son kez kumar oynadı ve kaybetti. Ama Schuster ve Guti gibi isimleri getirtmesi belki de başkanlığı döneminde yaptığı tek doğru işlerdi.
  • Her şey Ersan'ın sakatlığıyla başladı..
  • herşey Technics'in açtığı konu ile başladıhttp://forum.donanimhaber.com/m_46149198/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ilk maasallah'i Rapator mu soylemis? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.