Şimdi Ara

hersey gun gectikce anlamsizlasiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dikkat ettiyseniz her sey gun gectikce anlamsizlasiyor , eski gunleri ozledim be , yilbasinda evde olsam bile guzel gecerdi ne bileyim tv bile anlamsizlasti artik eskiden heyecanli guzel programlar falan olurdu , forumda anlamsizlasti sacma sapan bi hal aldi online oyunlar desen eskiden ne eglenceliydi ama simdi oda yok... , hayat niye bu kadar anlamsiz a dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eskiler hep güzel gelir bir kaç sene sonra bu günleride özleyeceksin
  • Büyüyoruz
  • Katılıyorum . Yılbaşında kotu oluyorum nedense .. Eskiden oyle degildi
  • Ben de az önce arkadaşıma bundan yakınıyordum herkesin şikayetçi olması çok ilginç. Az önce çghb yılbaşı özeli izleyince iyice fena oldum çok değil 2 sene önce bile güzeldi.

İzlemesem bile yılbaşına özel programlar olurdu özel bir günde olduğumuzu fark ederdik şimdi rutin programların yılbaşı adı altında standart formatını izledik hiç bir ekşın yok.

Nerde ulan eskiler seneye de bu günleri ararız.

Ulan en azından forum keyfi vardı içine ettiler yazıklar olsun.
  • Büyüdük büyüdük pınarla büyüdük
  • quote:

Orijinalden alıntı: HemşirEmre

Büyüdük büyüdük pınarla büyüdük

Bi dur allasen zaten ortalik karisik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Ben de az önce arkadaşıma bundan yakınıyordum herkesin şikayetçi olması çok ilginç. Az önce çghb yılbaşı özeli izleyince iyice fena oldum çok değil 2 sene önce bile güzeldi.

İzlemesem bile yılbaşına özel programlar olurdu özel bir günde olduğumuzu fark ederdik şimdi rutin programların yılbaşı adı altında standart formatını izledik hiç bir ekşın yok.

Nerde ulan eskiler seneye de bu günleri ararız.

Ulan en azından forum keyfi vardı içine ettiler yazıklar olsun.

megerse cogu kisiyle ayni seyi dusunuyomusuz , bende az once cghb 2009 u izledim biraz ve bi tuhaf oldum

• ben küçükken yemek yenip tombala oynanır trt 1 de piyango izlenirdi şimdi gene apaçisi zengini züğürdü facebookta reklam olma uğuruna masaya 5000 dolarlık şişe getirip resimler çektiriyorlar anlamıyorum
  • analizime göre 22-26 yaş aralıpındasın ve sorunun cevabına gelince değişmeyen bişey yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

dikkat ettiyseniz her sey gun gectikce anlamsizlasiyor , eski gunleri ozledim be , yilbasinda evde olsam bile guzel gecerdi ne bileyim tv bile anlamsizlasti artik eskiden heyecanli guzel programlar falan olurdu , forumda anlamsizlasti sacma sapan bi hal aldi online oyunlar desen eskiden ne eglenceliydi ama simdi oda yok... , hayat niye bu kadar anlamsiz a dostlar

Hocam bunun cevabı çok basit , değişmeyen bişey yoktur. Benimde bazen aklıma geliyor düşünüyorum ve üzülüyorum , üzülüyoruz. Ne yapalım peki ? Geçmiş geri gelmez. Hayat güzel yaşamaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

dikkat ettiyseniz her sey gun gectikce anlamsizlasiyor , eski gunleri ozledim be , yilbasinda evde olsam bile guzel gecerdi ne bileyim tv bile anlamsizlasti artik eskiden heyecanli guzel programlar falan olurdu , forumda anlamsizlasti sacma sapan bi hal aldi online oyunlar desen eskiden ne eglenceliydi ama simdi oda yok... , hayat niye bu kadar anlamsiz a dostlar

Hocam bunun cevabı çok basit , değişmeyen bişey yoktur. Benimde bazen aklıma geliyor düşünüyorum ve üzülüyorum , üzülüyoruz. Ne yapalım peki ? Geçmiş geri gelmez. Hayat güzel yaşamaya bak.

mecbur oyle yapacaz napalim artik , insallah bundan sonra daha mutlu bi sekilde yasamaya devam ederiz , icimden annemi babami opmek geldi dur bi gidip opeyim

• Huzunlendim vallahi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

mecbur oyle yapacaz napalim artik , insallah bundan sonra daha mutlu bi sekilde yasamaya devam ederiz , icimden annemi babami opmek geldi dur bi gidip opeyim

Yaşlanıyoruz hocam , koca bir yıl daha gitti ömürden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen öyle.nerede 2000-2009 ler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her şey eskisiyle aynı.sadece geçmişe dönemiyceğin için güzel geliyo okadar,psikolojik.
  • ben de forum sahibi gun diyosun sandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.