Şimdi Ara

Heroes Sezon 5 2015'te (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.569
Cevap
3
Favori
196.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

yavaş yavaş toparlanıyor gibi dizi

Orjinalden alıntı: Rajeesh

eh iyiydi

yavaş yavaş toparlanıyor gibi dizi

Çok sakin bi bölümdü Fırtına öncesi sessizlik gibi geliyor bana

Bu arada o çocuk Sylarin kardeşi çıkacak gibi bi his var içimde.. Sylarin babasi ile çok içli dışlı çocuk.
  • Önceki bölümden sonra bu kadar yavan bir bölüm çok kötü oldu be.
    Bölüm çok sönüktü. Bi tracy'nin kaçışı bi de sylar'ın organizasyonu etkileyiciydi o kadar.

İlerki bölümlerde bu nathan'ın yanındaki kel herif bi işler çevirecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 18 Şubat 2009; 2:16:13 >

Ayrıca dikkat ettiniz mi bilmiyorum sylar dışında çok kötü karakter gözükmüyor dizide, sylar da zaten iyice yumuşadı

genede izleyeceğiz tabi

- Bu arada Luke, az da olsa Adam Monroe'ya benzemiyor mu?

- Claire'e mesajı atan Sylar'ın babası olmasın.

- Balık çocukda ekipden olur ama ne işe yarayacak ileri de göreceğiz.

- Hiro, yaptığı yapacağını Ando'ya iyi ders verdi.

- Matt, Peter ve Suresh; Noah'ı öttürecekler gibime geliyor.

- Bu hafta tempo ağırlaştı gibi ama sonraki bölümlerde ortalık fena karışacak.

• Bu Asi kim acaba? Durup dururken gizemli birini eklediler bi de.
  • Bu asi Nathan'ın yanındaki kel herif olmasın, Claire'in Nathan tarafından korumasını ortadan kaldırmak için birşeylere karışmasını istiyor olabilir. adam soğukkanlı ödenek için kendi arkadaşını feda etti. yapar mı yapar

Orjinalden alıntı: PHI

Bu Asi kim acaba? Durup dururken gizemli birini eklediler bi de.

Belki biraz saçma gelecek ama ben mesajları gönderenin Micah olduğunu düşünüyorum, çünkü operasyon bilgileri oldukça iyi olarak korunuyordur, ki bu bilgilere sızabilecek biri varsa o da büyük ihtimalle Micah'dır. Ayrıca Claire'ın telefonuna gelen mesajlarda gönderen kısmında unknown(m) yazıyor, bu da mesajları gönderenin micah olduğu teorisini güçlendiriyor

Nikon D7000 / Tamron 17-50 f2.8 / Nikkor 50mm f1.8D / Nikkor 55-200 VR
    flickr / Instagram / Steam
  • quote:

Orjinalden alıntı: TT

Bu asi Nathan'ın yanındaki kel herif olmasın, Claire'in Nathan tarafından korumasını ortadan kaldırmak için birşeylere karışmasını istiyor olabilir. adam soğukkanlı ödenek için kendi arkadaşını feda etti. yapar mı yapar

Dediğin gibi yapar mı yapar vallahi.

quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Bu Asi kim acaba? Durup dururken gizemli birini eklediler bi de.

Belki biraz saçma gelecek ama ben mesajları gönderenin Micah olduğunu düşünüyorum, çünkü operasyon bilgileri oldukça iyi olarak korunuyordur, ki bu bilgilere sızabilecek biri varsa o da büyük ihtimalle Micah'dır. Ayrıca Claire'ın telefonuna gelen mesajlarda gönderen kısmında unknown(m) yazıyor, bu da mesajları gönderenin micah olduğu teorisini güçlendiriyor

Micah claire ile tanışmış mıydı daha önceden? Hatırlamıyorum da ben.

Ama sanmıyorum o olacağını.

• quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Bilmiyorumda arkadaşlar son bölümleri ben pek sevemedim sanki zorlama bölümlermiş gibi geliyor artık.
    Böyle dizilerde bence önemli olan şeyler gizem ,farklılıklar ve insanı şaşırtan şeyler. Çok olağanüstü şeyler göremiyoruz artık hep bir kısır döngü devam ediyor.

Ayrıca dikkat ettiniz mi bilmiyorum sylar dışında çok kötü karakter gözükmüyor dizide, sylar da zaten iyice yumuşadı

genede izleyeceğiz tabi

Syların yumuşaması mecburiydi artık heleki claire dan yeteneğini aldıktan sonra eğer sylar yumuşayıp aile arayışına çıkmayıpta yine yeteneklerin peşinden gitseydi ortalıkta kan gövdeyi götürür kimsede onu durduramazdı

• quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Bilmiyorumda arkadaşlar son bölümleri ben pek sevemedim sanki zorlama bölümlermiş gibi geliyor artık.
    Böyle dizilerde bence önemli olan şeyler gizem ,farklılıklar ve insanı şaşırtan şeyler. Çok olağanüstü şeyler göremiyoruz artık hep bir kısır döngü devam ediyor.

genede izleyeceğiz tabi

Sylar şuan aile işleriyle meşgul , anlayış göstermek lazım.

• son mesajda matt parkman ı kurtar diye bi msj gelmedi mi

eğer doğru hatırlıyosam; e matt gayet ii...

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

son mesajda matt parkman ı kurtar diye bi msj gelmedi mi

O mesajları gönderen kişi geleceği gören ya da zamanda yolculuk yapan biri olabilir, -Belki güçlerine kavuşmuş bir future hiro - muhtemelen de Matt'in başına bir şey gelecek.

Orjinalden alıntı: mistercado

quote:

O mesajları gönderen kişi geleceği gören ya da zamanda yolculuk yapan biri olabilir, -Belki güçlerine kavuşmuş bir future hiro - muhtemelen de Matt'in başına bir şey gelecek.

hironun güçlerinin gelmesi zor eskiden güçlüydü ama adam öldüremiyecek kadar yumuşak yürekliydi şimdi güçlerinrse zamanı durdurup hepsini temizler

• quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

quote:

Orjinalden alıntı: mistercado

quote:

hironun güçlerinin gelmesi zor eskiden güçlüydü ama adam öldüremiyecek kadar yumuşak yürekliydi şimdi güçlerinrse zamanı durdurup hepsini temizler

Madem o kadar akıllı 3. sezondur neyi bekliyordu?

PSN ID: batuhanir

• biraz önce remember the titans adında bir film izledim.filmde 5-6 yaşlarında küçük şarışın bir kız vardı.ve benim onun kim olduğunu hatırlamam 3-4 saniyemi aldı.evet heroes dizisindeki claire.küçükkende çok tatlıymış.

Orjinalden alıntı: Böğretmen

biraz önce remember the titans adında bir film izledim.filmde 5-6 yaşlarında küçük şarışın bir kız vardı.ve benim onun kim olduğunu hatırlamam 3-4 saniyemi aldı.evet heroes dizisindeki claire.küçükkende çok tatlıymış.

ss isterük

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.