Şimdi Ara

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
0
Favori
69.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: chalice

Heroes of might and magic V son çıkan heroes serisi ana paket olarak.Arkadaşlar ıkı usttede yazdıgım gıbı bı cevap yazın bana nolur tekrardan oynamak ıstemıyorum o bolumlerı sımdı hayır herseyden gectım fazla sıgara tuketmeye baslıyorum su oyun basında barı ondan kurtarın:P

• haala imdaat biri savenın gondersın yoksa seda sayana cıkarım bu forum cok ıyı benı kandırdılar dıye
  • arkadaslar ben de heroes V manyagı oldum, karım evden kovacak yakında, oyuna bir dalıyorum bakıyorum 3-5 saat geçmiş. gecen c.tesi abartısız 10 saat oyunun başında kalmışım. yalnız şu campaign 2 (the cultist)- mission III 'te takıldım kaldım. yeşil hero bir anda bir suru adam toplayıp geri geliyo. bunun kolay yolu var mı acaba, ağaçlar ejderhalar bir an önce nasıl yapabilirim

• sesimi duyan yok mu!!!
  • Arkadaşlar bu oyuna harita indiriyorum ama nasıl eklencek bilen varmı?

Bu arada oyun Heroes 5 v.1.5
  • arkadaşlar necromancer campaign in son görevi the lord of heresh de haritada öldürmedik yaratık almadık chest bırakmadım ama ''amulet of necromancy''yi bulamadım tabi godric'i de yendim ama hala bu amulet yok. buda başka bir bug mu acaba? yoksa yapmadığım bir şey mi var
  • Haven Campain Bölüm 4 (köprülü olan)dan sonra demo geliyor ve 5.bölüm başlayacakken atıyor windowsa oyun, sistemim oldukca stabil, en son driverler yüklü vs. Bana 5.bölümün saveini atabilecek olan varmı?
  • arkadaşlar vistada çalışmıyor mu? ben bi türlü kuramadım
  • Necromenser ların ilk bölümünde enemy patrol larla karşılamamak gerekiyor. Yoksa oyun bitiyor. Bu enemy patrol lardan nasıl kaçıcağız?
  • ben 1. bölümün son görevinde takıldım biri yardım etksin artık çıldırıcam
  • biri yardım etsin artık ya deliricam
  • flood yapıcam dikkat çekicam ya
  • Oncelıkle herkese merhaba sırf Heroes V oynayabılmek ıcın ( karsılastıgım soruna cozum arayıp bulamadıgım ıcın ) uye oldum. Oyunu kurdum ve crackledıkten sonra actım, profılımı olusturdum bı guzel. Campıngden bolumu mu de sectım; yuklenme ekranı gelıyor ve altta mavı cızgının dolmasını beklıyorum ancak ne zaman denersen deneyım mavı cızgı sona gelınce benı oyundan atıp hata raporu gondermek ısteyıp ıstemedıgımı soruyor. Problemın cozumu ıcın ılk google amcamıza basvrdum. Bı kac kısı daha aynı problemden muzdarıp ama mesajlarına cevap veren olmamıs ondan buraya yazıyorum durum bu. Sımdı bılgısayarımın ozellıklerını vereyım:

Intel core 2 duo ıslemcım var 1.666 ghz T5500

Ram im 502 mb,direct x 9.0c ( oyunun ıstedıgı surum )

Ekran kartım Intel Gma 950 ( hıc sevmıyorum bu ekran kartını ) ve 32bıt,128 mb

Iste bu kadar, Pek oyun oynayan bırı degılım ancak heroes 3 e gonul vermıstım cok sevdım bunu da oynamak ıstıyorum. O yuzden ugrasıyorum yoksa takmazdım.

Not: Sanırım bu oyunun ek paketlerı ve Patch lerı varmıs ben ellemedım o ıslere once oyunu acmaya calısayım dedım: sol altta versıon 1.0 yazıyordu oyunda.

Sımdıden tesekkurler.

• Eklemeyı unutmusum VISTA kullanmaktayım

Yardımlar ıcın sımdıden tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scjerry

Eklemeyı unutmusum VISTA kullanmaktayım

Yardımlar ıcın sımdıden tesekkurler.

ramin 512mb bir de vista kullanıyorsun. Hocam senin pc oyunu kaldırmaz. Ekran kartın da kötü sen en iyisi heroes 4ü oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdm -- 4 Haziran 2010; 22:38:15 >
  • Kardes " oyun acılıyor " kaldırmama gıbı bısey nasıl soz konusu olur, sadece yukleme ekranından sonra hata mesajı gelıyor. Nasıl duzeltebılecegımı sordum.
  • Oyunu sistemin kaldırmıyor. Oyunda sorun yok. Sisteminde sorun var. Oyunun menüsüne girmen demek oyunu kaldırıyor demek değildir. Menüye girersin ama oyunu oynayamazsın. Oynasan da oyundan seni atar.
  • Bu askerleri nasıl bölecez ya, 40 tane skeletonu 20 20 bölmek istiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tambourine Man

Bu askerleri nasıl bölecez ya, 40 tane skeletonu 20 20 bölmek istiyorum?

Shift'e basılı tutarak bölünebiliyor.
  • teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.